Şimdi Ara

anneme buzdolabı, sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anneme diye özellikle belirttim. çünkü bana kalsa alacağımız buzdolabı low frost olacak (simens G58EAW30N, bosch KGE58AL30N yada profilo BD3058W3VV)

92 yılından beri kullandığı arçelik'ini, içinde kar bulunan bir modelle değiştirmek istemiyor. low frost dediysem de ikna olacağa benzemiyor. ona göre kar eskilik alameti. kar temizliği ile uğraşmak istememesi de başka bir neden. (yılda bir bile olsa)

bosch ile ilgili forumda çıkan yorumları ve candoğan bey in incelemesini anname okumayı düşünüyorum. hepiniz soğulun.

hacim ve elektrim tüketimi önemli. ama yer darlığı nedeniyle dolap genişliğinin 70 cm i geçemeyecek olması seçenek sayısını azaltıyor.inox istememesi de başka bir sınırlama.

sorum iki aşamalı.

a) annemi low frost a ikna edebildiğimizi varsayarsak, yukarda verdiğim modeller sizce nasıl? peki low frostlarda kar zaten az imiş. temizlenmese yada daha seyrek temizlense ne olur? şart mı?..:)

b) ikna edemediğimizi düşünürsek, no frosta döneceğiz. o zaman şöyle bir liste çıkardım

- arçelik 5275 nh
    - bosch 59 aw 35n
    - simens kd 56 naw 32 yada 35nh
    - Beko B 9540 NM (9546-gümüş rengi, valide kabul ederse:)

arçelik hanımların gözdesi. bekoyu bile kabul ettirebileceğimi sanmıyorum. bu yüzden grundig i listeye bile almadım.

bu saydıklarıma takılmayıp, lowf olursa şu, nof olursa bu da diyebilirsiniz. şimdiden sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamagan -- 6 Ekim 2013; 20:28:20 >

• Çok anlamıyorum fakat arçelik Beko olmasın da ne olursa olsun. Dizayn hatası dolu. Buzlükta ışık yok. Alt taraftaki ışık oyle bir yerdeki önüne birsey denk gelince komple karanlık oluyor. Ayrıca arceligin bütün beyaz eşyaları berbat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg sharp buzdolabinin bmw si

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi, 70 cm genişlik şartı var. bu yüzden lg ve sharp uymadı bize
  • Bende samsung var..Servisi rezaletmiş.Burda yazan arkadaşlardan öğrendim.O yüzden tavsiye etmiyorum.Ha dolap averaj bi dolap yani bekodan vs iyi ama sorun çıkartırsa üzmesin sizi..Buz kırma sesine rağmen lg ve sharp da olmuyorsa mutlaka alman serilerine yönelin derim..
  • kamagan K kullanıcısına yanıt
    LG GR-B632 serisi boyutlar: GxYxD=70cmx185cmx73cm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamagan

anneme diye özellikle belirttim. çünkü bana kalsa alacağımız buzdolabı low frost olacak (simens G58EAW30N, bosch KGE58AL30N yada profilo BD3058W3VV)

92 yılından beri kullandığı arçelik'ini, içinde kar bulunan bir modelle değiştirmek istemiyor. low frost dediysem de ikna olacağa benzemiyor. ona göre kar eskilik alameti. kar temizliği ile uğraşmak istememesi de başka bir neden. (yılda bir bile olsa)

bosch ile ilgili forumda çıkan yorumları ve candoğan bey in incelemesini anname okumayı düşünüyorum. hepiniz soğulun.

hacim ve elektrim tüketimi önemli. ama yer darlığı nedeniyle dolap genişliğinin 70 cm i geçemeyecek olması seçenek sayısını azaltıyor.inox istememesi de başka bir sınırlama.

sorum iki aşamalı.

a) annemi low frost a ikna edebildiğimizi varsayarsak, yukarda verdiğim modeller sizce nasıl? peki low frostlarda kar zaten az imiş. temizlenmese yada daha seyrek temizlense ne olur? şart mı?..:)

b) ikna edemediğimizi düşünürsek, no frosta döneceğiz. o zaman şöyle bir liste çıkardım

- arçelik 5275 nh
    - bosch 59 aw 35n
    - simens kd 56 naw 32 yada 35nh
    - Beko B 9540 NM (9546-gümüş rengi, valide kabul ederse:)

arçelik hanımların gözdesi. bekoyu bile kabul ettirebileceğimi sanmıyorum. bu yüzden grundig i listeye bile almadım.

bu saydıklarıma takılmayıp, lowf olursa şu, nof olursa bu da diyebilirsiniz. şimdiden sağolun.

Ben lowfrost kullanıyorum eğer çok nemli bir şehirde yasamiyorsanız annenizi ikna edin derim ben kayseride kullaniyorum senede birkez bile temizlemek gerekmiyor aldığım günkü gibi tertemiz duruyor çok güzel bir dolab

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • annem izmirde. deniz memleketi yani. nemli olur. yine de ikna etmeye çalışacağız tabii. tşk.
  • memint M kullanıcısına yanıt
    o modeli gözümden kaçmış demek ki. bakacağım. tşk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.