Şimdi Ara

Anneme ne alsam?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anneme telefon alıcaz da o da bana sordu ne alayım diye. Kötü birşey önerip de kadını madur etmek istemiyorum o yüzden size sorayım dedim:)

600 lira civarında, kamerası en az 5 mp olan ne önerirsiniz?

Birkaç telefon baktım ama tam karar veremedim. Şu an tercihte en önemli iki nokta kamera ve şıklık. Baktığım modeller Samsung U900 Soul, Samsung 7350, Nokia N79 ve Nokia 6700.

Lütfen yardımcı olun:)

• öncelikle anneme deyince ben böyle bir bütçe beklemiyordum çünkü anneler böyle teknolojik cihazlar kullanmıyor genelde...6700 çok saglam bir alet fakat madem anneme alıcaz diyorsun önerim zarifliği ile samsung 7350 olacak...
  • Özendi işte 5 mp olacakmış illa yoksa 3 mp lik ne telefonları geri çeviriyor bi bilsen:D
  • anladım ya nokia modellere çevir gözünü dicem ama symbiana alışması annen için skıntı olabilir.. samsung 7350 diyorum tekrar yani..yoksa nokia larda süper tercih olabilirdi
  • Symbian' a alışıp da güncelleme falan yapmaz ki zaten:) Sen yine de en iyisinin hangisi olduğunu düşünüyorsan söyle de öyle araştırayım ben sonuçta fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı kullanmayacak da olsa fazladan özelliğin zararı olmaz yani
  • Şiddetle 6700 tavsiye ediyorum !!!

Anneme ne alsam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.