Şimdi Ara

Anneme Telefon Alacagım Ne Alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple cephesinde 6 alınabilir 2000 lira ama kaç senelik telefon 2 eder mi biraz tereddüt ediyorum

androidlerde g6 ithalatcılar 1500-1600 falan ama şimdiki g3 32gb si tam bi çöptü yine lg bilemiyorum

sonra huawei meizu xioami falan var 700-1200 e güzel bişeyler alınır gibi ama bunların sar değeri ne durumda ? ucuz diye sağlımızdan olmayalım

Yani iyice kafam karıştı şimdi 2000 de az para değil 6 bu parayı eder mi

hatta babamada lazım 4s ölmüş artık onada mı bi 6 alsak

2 tane 6 alsak 4.000 tl

Fiyatlar konusunda ne diyorsunuz 7s/8 gelince buna etki eder mi ? sonuçta 7s 32 en az 3800 olacak 6/6s fiyatlarına nasıl etki eder ki ?

• 6 nın fiyatı biraz daha düşebilir bekleyin derim
  • Huawei düşünebilirsin samsung düşünebilirsn apple tarafindan 6s düşünebilirsn eylülden sonra fiyatlari tekrar gözden gecirebilirsin.!!
  • Şimdi birileri çıkar onu alacağına x lira daha koy bunu al der 😂
  • darkpower2000 kullanıcısına yanıt
    2 verdikten sonra 3 e 7 mantıklıda o kadarda uçmaya gerek yok
  • Öncelikle bütçeniz ne kadar? Ayrıca annenizin göz sağlığı ne durumda? Kendimden örnek vermem gerekirse benimki 5.5 inç bir telefonu rahatça kullanıyor. Eğer gözlük takmadan kullanamıyorsa mümkün olduğunca büyük bir telefon almanızı tavsiye ederim.

Eğer büyük kullanamam derse iPhone SE'ye bakmanızı öneririm.

Tüm bunların dışında; belki de söz konusu telefon modellerinde annenizin kullanmayacağı pek çok özellik mevcut olacak. Bundan dolayı giriş - orta seviye bir Android telefon da tüm ihtiyacı giderebilir. Bunun için Galaxy J ve Galaxy A serilerine bakmanızı öneririm.

Android şişiyor ya da Samsung'un giriş - orta seviye modelleri çöp diyenleri kesinlikle aldırış etmeyin. Pek çok cihaz kullandım ancak yeni çıkan telefonlarda şişme ya da kasma gibi bir durum görmedim.
  • fawkes81 kullanıcısına yanıt
    hocam annem her anne gibi işte teyzemlerle falan whatsaptan telefondan vs konuşuyor facebook haber siteleri yemek siteleri bankacılık işleri vs o kadar zaten bizlerinde yaptığı pek farklı değil gittim 3400 e ip7 aldım senden farklı bişey yaptığım yok standart şeyler

ama sar değeri falan önemli sağlık herşeyden önce

onun dışında lg g3 32gb tam bi çöptü kasım kasım kasılıyo donuyodu saçma sapan bi telefondu bu telefon kasmasın donmasın internete sosyal medya uygulamaların banka uygulamalarına hızlıca girsin yeter

kamerasıda iyi olsun mümkünse

çok arada kaldım 800-900 e bişey alıp geçsem mi 2000 e iphone mı alsam bilmiyorum

se küçük gelir g3 ten sonra ip6 da bilmiyorum ya 2 etmez gibi

yada sınav dönemim zaten mezuna kaldım ders çalışıyorum benim telefonu verecemde 3400 lük telefonu vermeyede kıyamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TELEFON ALCAM HANGİSİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bigboss99 kullanıcısına yanıt
    2016 model J7 Prime, Galaxy A3, A5 vs de alınabilir.
  • fawkes81 kullanıcısına yanıt
    a5 2000 lira

j7 prime 1400 tl vatanda
  • Onu alacağına üstüne 3 bin lira koy iphone 8 al
  • Ben anneme iPhone 5s almıştım. Bu cihazı, kullanımını çok sevdiğini söylemişti. Fiyatı da normal. Alınabilitesi var.
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    5s 1700 etmez

geçen sene 1400 e almıştım sıfırını
  • bigboss99 kullanıcısına yanıt
    Şimdi nete baktım. Bu cihazın fiyatı ne zaman 1700'lere fırladı! En son 1500 civarı biliyordum. Yuh artık!
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    ederi 1200-1300 hocam fazlası verilmez ama çok iyi bir cihazdır 4 ay falan kullandım kasma donma yapmaz hızlı güzel bi telefon ama ekranı küçük artık

işte ip6 da 2 eder mi balon mu ona karar veremedim ama bi üstünü almak istesem 800 tl fark var 6s iyi ama 800 lük bi farkta yok

kendim 7 kullanıyorum acaba 8 i alıp bunu mu versem
  • 3-4 ay önce a7 yurtdişi kayitsiz 1250 tl almiştim fistik gibi cihaz ev kullaniyor hem ekrani hem bataryasi tatmin edicek kadar yeterli..aliyosan temiz ikinci el alirsn s6-s7 gibi cihazlar alinabilir a serisi j serisi ise 1100-1200 den fazla verilmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 30 Ağustos 2017; 10:56:20 >
  • Xiaomi bakabilirsiniz. Ya da j7 prime.
  • iphone 4s sürüm düşürülebiliyor. ios 8 veya ios 6 ya. baban whatsapp kullanmıyorsa kur ios 6 telefon gayet hızlanıyor.
  • se yıllarca gider
  • Eğer ekran küçük gelmezse bence de SE derim çünkü özellik olarak üst düzey bir telefon hala o yüzden uzun yıllar kullanılabilir. Ama ekran biraz büyük olsun derseniz iPhone 6 1800 tl civarına bulabilirsiniz. En az 2 sürüm daha güncelleme alacak bu telefonda.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    s7 edge sıfır alabilirimde zamzung o paraya değmez iphone varken
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.