Ne demek kardeşim her zaman.Allah acil şifalar versin, ameliyatı da güzel bir şekilde geçsin bitsin inşallah.İyi haberlerinizi bekleriz |
EDİT: BULUNDU-Annemin acil kalp ameliyatı için B Rh negatif ihtiyacı var (2. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum, İstanbul'dakiler destek olursa, yardım ederse konu hemen çözülebilir. Yönetimdekilere de buradan yazayım, bu konu geçici olarak üste taşınsın, üstte dursun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de hasta olmasam inan verirdim ama çok geçmiş olsun Allah şifasını versin mübarek günde.
Kan Grubu tutmuyormuş:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 6 Ekim 2023; 12:4:28 >
Çok sevindim, İnşallah güzel haberler almanız dileğim ile.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🤲🏻🙏🏻🌸
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kan grubum uyumuyor malesef ama dualarım sizler ile. İnşallah anneniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur hocam.
Yukarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Upup
up
-
Up!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkiyede olsaydim seve seve verirdim, gecmis olsun.
-
Geçmiş olsun.
Hayır ben 10 gün önce ADÜ kardiyolojide operasyon geçirdim.İzmir de yeğenm aynı kan grubundan 1 Unite transfer(bağış) yolu ile gönderdi ve verdiler..İyice araştırın lütfen...
-
Uzak bölgelerden bu şekilde kan vermek isteyenler oldu. İki kez hastanenin ilgili birimine sordum ısrarla kanın hastanede verilmesi gerektiğini söylediler maalesef. Bu hastaneyle ilgili bir durum sanırım
Hangi hastane? Ben de ameliyat olacağım zaman, kan takıcakları zaman illa aynı ilden diğer ilçeleri kabul ediyorlar. İstanbul'u bile kabul etmediler.(Tekirdağ Şehir Hastanesi)
Çok geçmiş olsun umarım anneniz düzelir bir an evvel.
Istanbul Başakşehir çam sakura hocam. kanları bulabildik çok şükür, geriye ameliyat kaldı. iyi dilekleriniz için çok sağ olun. sizlere de geçmiş olsun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X