Şimdi Ara

Annenize,Sevgilinize çok güzel bir hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: civcivx

Ben de dün aldım, kargoya verilmiş. Bakalım hangimize önce gelecek

Benim kargo gelmiş ama evde değildim.Şaşırdım zaten hemen ertesi gün gelmesi felan.Yarın alıcam bakalım.
  • Canımı çektirdiniz benimde ya alsam mı acep
  • Arkadaşilar bana da 20 ytl lik çek gelmiş ama 100 ytl üzeri alışverişlerde geçerli diye bir şey yazıyor. ;Sizin çeklerde böyle bir ibare yok mu?
    Kolyeler de çok güzel bu arada anneme alıcam bende,öneriler için teşekkürler..
  • Bana da 15 ytl lik çek geldi ama 50 YTL üzeri geçerli diyor. 20 ytl 100 YTL üzerini tercih ederdim . 5 liralıklarda alt sınır yok galiba..
  • 5 ytl lerde alt sınır 20 lira.. ama kargo bedava olması için 50 liraydı sınır. ben de bi arkadaş daha buldum 2 tane sipariş verdim dün.

sipariş takipte kolyeler hazır diyo ama bi de kitap almıştım o üreticiden bekleniyo diyo valla bayramda memlekete gitmeden gelmesi lazım.
    yoksa pzt arıcam kolyeleri yollasınlar once..
  • quote:

Orjinalden alıntı: severn

5 ytl lerde alt sınır 20 lira.. ama kargo bedava olması için 50 liraydı sınır. ben de bi arkadaş daha buldum 2 tane sipariş verdim dün.

sipariş takipte kolyeler hazır diyo ama bi de kitap almıştım o üreticiden bekleniyo diyo valla bayramda memlekete gitmeden gelmesi lazım.

Hepsiburada'dan kısmen gönderim seçeneği var. Hazır olan ürünü isteyebilirsiniz. İkinci kargoya ücret almıyolar-dı...
  • valla bende 2 tane verdinm sipariş
  • Bana 5 ytl lik çeklerden elinde fazla olan varsa verebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustikal

quote:

Orjinalden alıntı: severn

5 ytl lerde alt sınır 20 lira.. ama kargo bedava olması için 50 liraydı sınır. ben de bi arkadaş daha buldum 2 tane sipariş verdim dün.

Hepsiburada'dan kısmen gönderim seçeneği var. Hazır olan ürünü isteyebilirsiniz. İkinci kargoya ücret almıyolar-dı...

senin mesajı gormeden bugunden bi mesaj attim, ilk cevaplarında geyik yaptılar yok urunler ulasinca hemen yollariz diye, ben de trasi kesin dedim ( tabi boyle demedim ) muhtemel sorunuma bi cözüm getirebilirmisiniz diye sordum tekrar, 2. cevaplarında aynen senin dediğin gibi yaparız dediler talebim uzerine

bakalım pzt ye gelir heralde kolyeler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi severn -- 14 Aralık 2007; 14:20:06 >

• yaw hızlı gönderi demiyomuydu
  • walla beyler ben de aldım 15 ytl lik çek göndermişler sağolsunlar 50 ytl lik alışveriş için neredeyse bedavaya geldi
  • bana niye göndermiyo bu lavuklar

bu arda benim siparişte Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir... yazıyor
  • O kadar alışveriş yaptık, bize niye çek gelmedi anlamadım. Onun yerine hiç almayacağım ürünlerde bana özel indirim yapıyorlar.
    fazla hediye cekiniz varsa gönderirseniz sevinirim - en azında kargoyu bedavaya getirebilirim.
  • Bende kız kardeşime aldım, inş beğenir.
    5 ytl hediye çekini kullandım ama hediye paketi ve not eklettim 2.36ytl tuttu...
  • maili silmen öenmli değil gir siteden müşteri hizmetleri bölümüne ordan hediye çeklerim diye bir yer ona tıkla orda da var çek numarası
    quote:

Orjinalden alıntı: Salih

banada hediye çeki gelmişti ama maili silmişim.elinde fazla olan varsa alabilir miyim?
  • size özel diye millete yutturuyorlar aslında üye olan herkese o gördüğümüz size özel indirimler
    quote:

Orjinalden alıntı: MBUĞRA

O kadar alışveriş yaptık, bize niye çek gelmedi anlamadım. Onun yerine hiç almayacağım ürünlerde bana özel indirim yapıyorlar.
    fazla hediye cekiniz varsa gönderirseniz sevinirim - en azında kargoyu bedavaya getirebilirim.
  • Hiç eline ulaşan olmadımı? Nasıl bişey merak ediyorum
  • bende 15 yetelelik avantajdan faydalanıp aldım nasıl birşey acaba eline geçip de resmini çekecek bi arkadaşımız varsa sevnirim...
  • ya resmen bujiteri paramı verilir

goldaş ta kuyumcumudur tenekeci mi belli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

ya resmen bujiteri paramı verilir

goldaş ta kuyumcumudur tenekeci mi belli değil

evet resmen teneke... tavsiye etmiyorum... mahalle pazarında 5 ytlye daha iyilerini bulursunuz...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.