Şimdi Ara

Annenize,Sevgilinize çok güzel bir hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar elinize ulaştıdamı bu yorumları yapıyorsunuz? Bende anneme almayı dusunuyordum ama bu sözlerden sonra gerek duymadım 20 YTL'de değilim sadece rezil olmak istemiyorum
  • eline geçen arkadaşların yorumlarını bekliyoruz
  • hediye çeki isteyen varsa pm yollasın çek noyu aynı pm le geri yollarım ,sevdigime jest yapıcam diyen bir arkadaşımızın mi miktar işi görülsün,

not:sadece 1 adet çek nosu (5ytl lik sadece)oldugundan ilk pm e karşılık göndermem lazım şayet 1 den fazla rica olursa şimdiden affetsinler.
  • çok ilginç magaza bakıma alındı şuan itibariyle yarın saat 12 den itibaren forumda olabilicem, 5 ytl lik indirim hakkı için min alışveriş miktarı 25 ytl dir bilginize.
  • mağza bakımda
  • Valla ürünü aldım kız arkadaşıma verdim ve çok beğendi gayet güzel bence şık durdu

Ürünü görmeden yorum yapanlar...
  • benimkide kargoya verilmiş

yarın elimde olur bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: reLo

Valla ürünü aldım kız arkadaşıma verdim ve çok beğendi gayet güzel bence şık durdu

ben ürünü gördüm... ipince bir zincir, teneke kolye ucu, altınla alakası olmayan bakıra yakın bir renk... mahalle pazarını gezerseniz bunlardan çok bulursunuz, 25 lira vermeye gerek yok... kız arkadaşn tabi beğenecek, beğenmedim denir mi hediyeye?.. Sen beğendiysen mesele yok, zevkler ve renkler tartışılmaz, bence beş para edecek bir ürün değil...

• hediye pakedi isteği yapmıştım 2 ytl masraf aldılar ama paket maket yapılmamış normal gelmiş
  • hediye pakedi isteği yapılıp da hediye pakedi yapılmaması olayını o kadar çok duydum ki. hatta hediye pakedi isteyip hediye pakedi yapıldığını hiç duymadım. niye ıstarla böyle yapıyor hepsiburada
  • simyacı arkadaşımın yorumuna katılıyorum,

aynen katılıyorum kuyumcuya gitseniz bu fiyata daha kalitelisini alırsınız.

ürünü küçük kızıma aldım. beş kuruş etmez. tavsiye etmiyorum.

özellikle renk çok berbat nasıl altın kaplama anlamadım. renk tam bakırla altın arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellowbulls -- 16 Aralık 2007; 1:08:04 >
  • salak hb hediye çekimi gönderse alıcam ama göndermiolar bi türlü kendileri kaybedioyor wallahi
  • valla bneimkilerde gelmiş

dün aceleyle gözucuyla baktım dediğiniz gibi bakır renginde ve ipince bi zincir

eğer kardeşlerim beğenmezse iade edicem zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: reLo

Valla ürünü aldım kız arkadaşıma verdim ve çok beğendi gayet güzel bence şık durdu

ürünü görmedim ama hayatta bir bijüteriye para vermem hediye etmem
    yanlış anlaşılmasın ama ben sevdiğime bijüteri vermeyi basitlik sayarım
    takı olacaksa ya altın ya gümüş duruma göre pırlanta yada hiç takı almam başka kalem bir hediye yaparım

hadi aldınız diyelim kullanacak sevdiğiniz en fazla 3 ay sonra kaplaması çıkar at çöpe yazık kız ne düşünecek sonra neyse birde bu zaman içinde kırılır kopar bişi olur zaten tamiri yok eee bence senin adına bir fakire 25 ytl yardım yaptım deyin daha iyi olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 16 Aralık 2007; 12:19:31 >

• Hediye çekiyle ben de sipariş etmiştim bir tane.İade edersem hediye çeki ne olacak?Onu da kullanılmamış sayacaklar mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.