Şimdi Ara

Annesi babası boşanmış olan veya kendi boşanıp çocuğu olanlar bakabilirmisiniz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İki aile de düzgünse sıkıntı olmaz, ama birisi şiddete meyilli ya da psikolojik sorunları varsa sıkıntı olabilir.
  • Hocam cocuk daha cok kucukmus Allah uzun omurler versin. Ama nolur sizden rica ediyorum cocuk buyudukce arada aracı yapmayın onu. Annesiyle sizin aranızda köprü vazifesi gormesin. Lütfen annesiyle duzgun bir hukuk kurun çocugun hatrı için. Sizin anlasmazliklariniz sonucu bu evlilik bitmis olabilir ama ortak bir paydanız var. Bu dediklerim vaktinde benim basima geldi cok zorluk cektim. Hayatıma mal olacak kararlar aldım ne yazik ki umarım onun bahtı güzel olur :) hatam olduysa affola cunku hassas bir konu benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.F.Y.D

İki aile de düzgünse sıkıntı olmaz, ama birisi şiddete meyilli ya da psikolojik sorunları varsa sıkıntı olabilir.

Çok şükür kardeşim icim rahat annesi nde ve anneside güzel yetiştirir anneligine hiç bişey diyemem.Eski kayinpederimle yasiyolar. Sevgi ve saygı gorucektir evde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulkor -- 12 Haziran 2016; 21:15:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Hocam cocuk daha cok kucukmus Allah uzun omurler versin. Ama nolur sizden rica ediyorum cocuk buyudukce arada aracı yapmayın onu. Annesiyle sizin aranızda köprü vazifesi gormesin. Lütfen annesiyle duzgun bir hukuk kurun çocugun hatrı için. Sizin anlasmazliklariniz sonucu bu evlilik bitmis olabilir ama ortak bir paydanız var. Bu dediklerim vaktinde benim basima geldi cok zorluk cektim. Hayatıma mal olacak kararlar aldım ne yazik ki umarım onun bahtı güzel olur :) hatam olduysa affola cunku hassas bir konu benim için.

Ne hatası kardeşim o nasıl söz. Ben onlarca boşanmış aile gördüm bu süreçte kan davasına donusturmusler. Çok yazık. Biz çok şükür oğlumuz için konuşuyoruz ediyoruz güler yüz dahi gösteriyoruz. Her türlü cabayida eksik etmeyeceğiz herşey oğlumuz için. Karı kocalik bitse bile anne babalık her zaman devam edecek. Kız isterken de yanında olucaz.diploma alirkende. Okulunda gosterisindede

• Hocam kendinizi onun yerine bi koyun, 8-10 yaşında okula gidecek. O çocuğun yalnız kaldığında ne düşüneceğini bir anlamaya çalışın. Bence cevabı kendiniz bulursunuz. Allah kimseye yaşatmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• naptın,bununla da işini görüp başka birini buldun mu?
  • bir ara boşanmanın eşiğinden dönmüş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. çocuklar her şeyin en iyisini istediğimiz, üstlerine titrediğimiz meleklerimiz. size benim yapabileceğim tavsiye önceliğiniz hayat veya işler olmasın çocuğunuz olsun, onunla geçireceğiniz zamandan veya onun size ihtiyacı olan zamandan asla çalmayın. mahkeme kararında onu haftada bir gün göreceksiniz yazabilir. Ancak bunu eski eşinizle konuşarak hafta içi belli zamanlarda da görün çocuğunuzu. çocuğunuza yalnızca aynı evde kalmadığınızı hissettirin. Sbahları okuluna götürün, okuldan alın. arkadaşlarıyla bir yerlere götürün. Akşamları ders çalıştırın. vs. Ancak üzülerek söylüyorum ki belli bir zamandan sonra bunlar tekrar evlendiğiniz için çok zor olacak. bir kişi 2 hayatı nasıl yaşar. yeni evliliğinizden de bir çocuğunuz olduğunda, bu sefer onun hayatından çalmak zorunda kalacaksınız veya yeni eşiniz problem çıkaracak. bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun. İyi bir baba olduğunuzu düşünüyorum. Ancak Sizi yorucu bir hayat bekliyor.

• KESİNLİKLE EVLENMEYİ DÜŞÜNMEN BÜYÜK YANLIŞ !!!!

Dur bakalım acelen nedir ? Şuan inan bana boşlukta hissetttiğin için doğru karar veremiyorsun. Pişmanlık duyabileceğin için bu sorulara takılıp teee buralara kadar yazmışsın.

Kesinlikle önce kendin için doğru olanı düşün, sonrasında zaten çocuğun için doğru olan karar otomatikman ortaya çıkar. Ama bu kadar kısa süre içerisinde evlenmeyi düşünmeni doğru bulmuyorum.

Şuan yaptığın davranışlar ve verdiğin kararlar ileride çocuğunu etkileyecek en kötü davranışlar olacaktır.Tekrar evlenmeyi düşünmen yanlış bişey değil fakat zamanlaman biraz yanlış gibi.

Not : 2 yıl oldu eşimden ayrılalı ve 8 yaşında bir kızım var. İnan bana tecrübe konuşuyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.