Şimdi Ara

Annesi soluğu adliyede aldı: 'Enişteyle delirmeyi' kaldırın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Annesi soluğu adliyede aldı: 'Enişteyle delirmeyi' kaldırın

17 yaşındaki Y.Ö., sosyal paylaşım sitesinde eniştesi ile çektirdiği fotoğraflarla fenomen oldu. “Akşam akşam enişteciğimle delirmeler” başlıklı fotoğrafı Instagram’da paylaşan genç kızla ilgili olumsuz yorumlar arka arkaya geldi. Bunun üzerine anne adliyeye başvurdu.

Genç kızın annesi Z.Ö., bunun üzerine soluğu adliyede aldı. Sulh ceza hâkimliğine başvuran anne, içeriğin yayından kaldırılmasını talep etti. Anne Z.Ö., ergen olan küçük kızının eniştesini çok sevdiğini ve şaka yollu çektirdiği fotoğrafları sosyal paylaşım sitesine koymakla hata ettiğini belirtti.

Habertürk'ten Sedef Şenkal Demir'in haberine göre anne, mahkemeye verdiği dilekçede, yapılan yorumlarla kişilik haklarının ihlal edildiğini ifade ederek mağduriyetlerine son verilmesi için içeriğin yayından kaldırılmasını istedi. İnternet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesine dair 5651 sayılı kanunun 9. maddesi gereğince internette bulunan “Enişteciğimle akşam akşam delirmeler” başlıklı resimlerin engellenmesi hususundaki başvuruyu alan Anadolu 1. Sulh Ceza Hâkimliği, aileyi mağdur eden resimlerin içeriğinin engellenmesine karar verdi.

Hâkim kararıyla söz konusu resimlerin 24 saat içinde internet ortamında erişiminin engellenmesi öngörülüyor. Bu arada genç kız, eniştesiyle çektirdiği samimi pozların ardından Facebook adresine ablasıyla birlikte bir fotoğrafını da yükleyerek altına, “Ablam kıskanıyor. Lütfen güzel yorumlar yapınız. O benim eniştem ama” yazmayı da ihmal etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazors -- 24 Mayıs 2015; 17:38:33 >

• olur arada öyle
  • Çok geç. Hiçbir şey internetten tamamen silinip, engellenemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enişte yazmasaydı bir şey olmazdı. Bizim millet zaten ensest meraklısı olunca böyle oluyor.
  • Teyzeyi anlarım pek anlamıyo olabilir ama internetten bişiyi tamemen silmek mümkün değil.zaten ekşinin serverler rusyada mı ne.onu geçtim zaten ben şimdi gidip bi kopyasını alsam sonsuza kadar saklar sonzua kadar da tekrar yüklerim

Fotolar kim çekmiş acaba o da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 24 Mayıs 2015; 17:44:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

enişte yazmasaydı bir şey olmazdı. Bizim millet zaten ensest meraklısı olunca böyle oluyor.

Ensest 1. Dereceden anne baba cocuk dede gibi. Kuzen ensest diyenler bitti simdi enisteye ensest duyenler olmus.

Not bu yazdigim olayi destekledigim anlamina gelmesin boyle kizim olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

enişte yazmasaydı bir şey olmazdı. Bizim millet zaten ensest meraklısı olunca böyle oluyor.

Ensest 1. Dereceden anne baba cocuk dede gibi. Kuzen ensest diyenler bitti simdi enisteye ensest duyenler olmus.

Olayı genel olarak söyledim, sen burda neyin tribini yapıyorsun şimdi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaldırsalar ne yazar?
  • Beyonce'da bu fotoğrafı kaldırdı güya 2 sene önce.

http://revelationnow.net/wp-content/gallery/beyonce_demon_dance_face/01_angry_beyonce.jpg

• quote:

quote:

quote:

Arkadaş 14 yaşında hocam

• quote:

quote:

quote:

Bilmem soyleyeyim dedim.

• Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    abi güzel bir şey sandım hevesle açtım bu nedir

Anası genç bir kızın yetişkin bir adamın kafasına çıkmasını kucağında çevirmesini olumlu mu karşılıyor tamam çekersin aile içinde ama sanal aleme koyarsan böyle rezil olursun senin kız tehlikeli teyze ona sahip çık sen fotoları boş ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.