Şimdi Ara

Annex A download SNR : 12.6 ; Annex M download SNR : 8.2. neden bu fark var arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Annex M download SNR : 8.2.

neden bu fark var arkadaşlar ? hangisi kullanılmalı. otomatik olarak annex m alıyor modem ama annex a yı tercih ediyorum ben elle. doğru yapıyorum sanırım değil mi ? buyurun ikisi ile test ve değerler :

Annex A :

Annex A download SNR : 12.6 ;  Annex M download SNR : 8.2. neden bu fark var arkadaşlar ?

Annex M :

Annex A download SNR : 12.6 ;  Annex M download SNR : 8.2. neden bu fark var arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 2 Ağustos 2017; 18:50:35 >

• Biri indirme özellikli diğer yükleme özellikli profil'dir bu hat Vdsl kaldırır neden Adsl'de sürünüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Biri indirme özellikli diğer yükleme özellikli profil'dir bu hat Vdsl kaldırır neden Adsl'de sürünüyorsun.

Hocam zaten vdsl basvurusu yaptim bekliyorum 3. Gun :) port takacaklar bi hafta icinde ;)

Ayrica 44 mbit alir gosteriyor ben 35 lik basvuru yaptim ama telekom saha elemani 35 alamaz sikinti cikarir size 24 ayarlayalim vs dedi.acaba once 35 de direnip deneyip baktik sikinti yaratiyor 24 ya da 30 a vs sabitleme yapilabilir degil mi ? Ona boyle diyim dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 2 Ağustos 2017; 18:59:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle En az 35 mb'i görebilirsiniz upload önemliyse 50/4'e geçersiniz.
  • quote:

Büyük ihtimalle En az 35 mb'i görebilirsiniz upload önemliyse 50/4'e geçersiniz.

44 mbit alir gosteriyor ben 35 lik basvuru yaptim ama telekom saha elemani 35 alamaz sikinti cikarir size 24 ayarlayalim vs dedi.acaba once 35 de direnip deneyip baktik sikinti yaratiyor 24 ya da 30 a vs sabitleme yapilabilir degil mi ? Ona boyle diyim dimi ?

Vdsl geçtiği zaman değerlerini at buraya bakalım eğer sıkıntı yaratsa bile 444 0 375 ara 35 mb yükselt bütün sorumluluk bende de yükseltsinler amaç Akk sonrası 16 Mb'e düşmek
  • quote:

Vdsl geçtiği zaman değerlerini at buraya bakalım eğer sıkıntı yaratsa bile 444 0 375 ara 35 mb yükselt bütün sorumluluk bende de yükseltsinler amaç Akk sonrası 16 Mb'e düşmek

Hocam bana sormadan 35 aldigim hatti desteklemesine ragmen 24 de tutmazlar dimi. Soylerler kaldirmadigi icin 24 yaptik vs diye dimi ? Yoksa tabiki ilk hedefim 35 olmasi. Ben 35 de direteyim. Baktik kaldirmiyor buraya degerimi de koyarim o zaman 24- 30 lara sabitleriz .olur mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET Upload 4 MB/S OLDU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Maksimum hıza yükseltirler bu ne olur 32 mb ulaşabilir olur sizede 30 mb sabitlenir snr 8 olmak üzere sorun çıkarmaz.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar.Hattım 6mbit kaldırabilecek olmasına rağmen 4mbit kullanıyorum.Günlerdir 40 defa aradım .Arıza kaydı alıyorlar.Ama hızı yükseltmiyorlar.Ben bu müşteri hizmetlerini hızı 6ya yükseltmeleri için nasıl ikna edeceğim?
    Santral benim hızımı yükseltmiyor çünkü santraldeki arkadaşla aramız pek iyi değil:) Hattı ilk aldığımda aramıza ufak bi sürtüşme olmuştu da
  • 24 alabılsen bıle 35mbıtlık abonelıkte
    kotayı astıgında
    25mbıt ve uzerı oldugu ıcın
    16mbıte duser kota sonrası

24luk alma zaten
  • quote:

Maksimum hıza yükseltirler bu ne olur 32 mb ulaşabilir olur sizede 30 mb sabitlenir snr 8 olmak üzere sorun çıkarmaz.

Hocam az önce geçiş yaptılar :) 35 mbit vdsl :) bu da değerlerim buyurun :

Tahmin ettiğim gibi 50/4 alırsın.

50 Mb'e geçir.
  • quote:

50 Mb'e geçir.

50 rahat alır mıyım hocam ? :)
    Snr 8-9'a sabitlenir ve 50 Mb hızı rahat alırsınız ama 100 mb gibi hızları beklemeyin bence çok yeterli bir hız AKK sonrası 16'ya düşer.

Upload hızınız artar ve gece 2-8 arası AKK olsa bile 50 mb ile indirmeye devam edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

50 Mb'e geçir.

50 rahat alır mıyım hocam ? :)

50 mbit alacağını zannetmiyorum bu durumdayken. SNR den dolayı kopma yaşayabilirsiniz. 50 mbite gerek varmı oda ayrı bir konu. Upload belki 4 mbite çıkar ama fiyat fark ediyorsa gerek yok bence. Akn sonrası 16 mbit olacağı için her iki pakettede fiyat fark edecekse değmez derim.
  • Upload nasıl 4mbit oluyor yahu, ttnet tüm paketlerinde 2mbit upload veriyor. Bendemi sorun var anlamadimki. 100mbit lik paket kullanyorum speedtest 95mbit indirme görüyorum ama upload 2mbit sabit. Upload yükseltmek için müşteri hizmetlerini aradım defalarca ama yok, upload 2mbit veriyoruz diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: barocker

Upload nasıl 4mbit oluyor yahu, ttnet tüm paketlerinde 2mbit upload veriyor. Bendemi sorun var anlamadimki. 100mbit lik paket kullanyorum speedtest 95mbit indirme görüyorum ama upload 2mbit sabit. Upload yükseltmek için müşteri hizmetlerini aradım defalarca ama yok, upload 2mbit veriyoruz diyorlar.

yok 3 veriyolar 35 de. 50 de 4. bende 3 mesela şu an hocam ;)
  • Ben 24 kullanıyorum.Modeme upload 3 tanımlanmış fakat hız testi yapınca 2.3 çıkıyor.35 kullananlar hız testi yapınca ne çıkıyor ?
  • quote:

quote:

Upload nasıl 4mbit oluyor yahu, ttnet tüm paketlerinde 2mbit upload veriyor. Bendemi sorun var anlamadimki. 100mbit lik paket kullanyorum speedtest 95mbit indirme görüyorum ama upload 2mbit sabit. Upload yükseltmek için müşteri hizmetlerini aradım defalarca ama yok, upload 2mbit veriyoruz diyorlar.

Yanlış bilgi, ne internet sitelerinde ne de müşteri hizmetlerinde böyle bir bilgi yok. Hatta resmi internet sitesinde ve müşteri hizmetleri 2mbit upload verdiğini söylüyor. Kısaca TTNET hangi paketi alırsanız alın 2mbit upload veriyorlar. Modeme gelen giden veriden bahsetmiyorum, reel kullanımda yani speedtest yaptığınızda 2mbit civarında seyrediyor, bir sınırlama söz konusu.

Edit: Ben yeni aboneyim ve speedtestte 90mbit indirme alıyorum ama upload 2mbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 10 Ağustos 2017; 12:8:18 >

• quote:

quote:

quote:

Yanlış bilgi, ne internet sitelerinde ne de müşteri hizmetlerinde böyle bir bilgi yok. Hatta resmi internet sitesinde ve müşteri hizmetleri 2mbit upload verdiğini söylüyor. Kısaca TTNET hangi paketi alırsanız alın 2mbit upload veriyorlar. Modeme gelen giden veriden bahsetmiyorum, reel kullanımda yani speedtest yaptığınızda 2mbit civarında seyrediyor, bir sınırlama söz konusu.

Edit: Ben yeni aboneyim ve speedtestte 90mbit indirme alıyorum ama upload 2mbit

3 aliyorum hocam test edip koyarim buraya :) belki 300 gb akkli aldigim icindir bilmiyorum ama.

BUYURUN HOCAM TEST SONUÇLARI 35/3 MBIT :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 10 Ağustos 2017; 14:8:59 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.