Bildirim
4 MB/s kaç mbps eder?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
36 falan -
Speedtest sitesin ölçüm yaparken 10mbps zor gören Vodafone mu bu hızı veriyor? İlginç
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
32mbps ölçtüğün server'lara göre ve zamana göre rakamlar büyük ve küçük değişiklik gösterebilir.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-884E947A3
Speedtest sitesin ölçüm yaparken 10mbps zor gören Vodafone mu bu hızı veriyor? İlginç
www.gbmb.orgMbps to MB/s Converter (Megabit per second to Megabyte per second)https://www.gbmb.org/mbps-to-mbs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Mayıs 2020; 15:20:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Neden bu kadar hızlandı ya. Sadece resim olan bir sayfada bile 2-2.5 MB/s hız oluyor
Ben turkcell'de 10MB indirme hızı gördüğümü biliyorumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-884E947A3
Neden bu kadar hızlandı ya. Sadece resim olan bir sayfada bile 2-2.5 MB/s hız oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80mbps gibi bir hız oluyor ki. Bu Turkcell için normal bir hız
1 mb/s 8mbps yapıyor 4 de 32 yapar bu mantıkla
8 Mbps = 1 MB/s olduğuna göre 32 Mbit yapar.
8 megabit=1 megabayt -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 28 Eylül 2020; 1:10:30 >
Elektronik mühendisleri ve bilgisayar mühendisleri seri kızgın atsın şu arkadaşa. Yıl olmuş 2020 1 baytın 8 bit olduğunu bilmeyenler var. -
32-35 sanırım -
Karıştırıyorum
4 MB/S to mbps yaz google a otomatik hesaplar
Öyle birşey olduğunu ilk defa duyuyorum. Teşekkürler
33,554 mbps
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X