Şimdi Ara

24 Mbps internet ile 2.8 MB indiriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, İzmir Bornova'da oturuyorum yani İzmir'in göbeğinde ve evimde Fiber var. Arkadaşım ile aramızda maksimum 100-150 metre vardır fakat o 25 Mbps kullanıyor. O Steam üzerinden 8-9 MB ile indirirken ben maksimum 2.8 ile indiriyorum sebebi nedir? 24 Mbps ve 25 Mbps arasında bu kadar fark var mı? Ayrıca Süperonline'ye girdiğim zaman üst tarafta kota gözüküyor ve fatura bilgilerinde 100 GB AKK yazıyor fakat hiç AKK'ye takılmadım herhalde hata olarak kaldı. Benim 2.8 MB ile indirmem normalmi yoksa yarın müşteri hizmetlerini arayacağım.

• Normal kaçla indirmeyi düşünüyorsunuz ?
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Ben bilmiyorum bu işleri arkadaşım 8-9 ile indirince aklıma takıldı. Demek 24 Mbps ve 25 Mbps arasında bu kadar fark var.
  • 8 megabit = 1 megabayt

Arkadaşınız ya megabit ile megabaytı karıştırıyor yada daha yüksek bir hız kullanıyor.

24 Mbps internet ile 2.8 MB indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 26 Temmuz 2019; 0:28:50 >
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Hayır Süperonline Online işlemlerden bizzat yanımdayken baktık. 25 Mbps Limitsiz Fiber yazıyordu tarifesinde.
  • Hız testi yaptınız mı bazen binadaki cihaz yanlışlıkla 100 mbps veya 1gbps verdiği oluyor
    Speedtest.net gibi bir siteden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 26 Temmuz 2019; 0:29:25 >
    Ben 23.73 alıyorum.
  • Arkadaşınızın interneti için diyorum yoksa sizinki normal.
    O da 74.24 alıyor.
  • 24 Mbps internet ile 2.8 MB indiriyorum

Fazla hız tanımlanmış bazı paketlerde ilk ay 100 mbps veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam arkadaşınız Wifi üzerinden test yapmışsa 75 mbps çıkması normaldir.

Ama sizin internette sorun yok 24 mbps alıyorsunuz indirme hızı normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 26 Temmuz 2019; 0:38:16 >
  • Eğer speedtest yaptıysanız ve hız 25 üzeri çıkmamış ise 2.6-2.8 üzeri bir hız çıkma şansı yok.Hız genel olarak bu civarlarda görülür.Ancak speedtestte farklı bir hıza sahipse ve bu hız bayağı yukarılarda ise normaldir.Ben de superonline fiber kullanıyorum.25mbps lik pakedini kullanıyorum ancak ilk 3 ay 100mbps ye kadar hız veriyorlardı.Bu pakette ondan olabilir.Bir kontrol etsin.
  • ilk bir ay 100 mbps hediye. 24 mbps 2.9 MB/s yi geçemez.
  • 73 aliyorsa normal zaten ilk ay 100hiz hefiye var superonline da diger ay 25 olur arkadasinin
  • İndirme hızınız gayet iyi.
  • 32 megabit ile yaklaşık 3-3,5 mb/sn indirme hızı alıyorum. Muhtemelen sizinki normaldir.
  • ben evde 100 mbit kullanıyom 12 mb indirme alıyom aldıgın hızı 8 bolup sn de kac mb indirecegini hesaplaryabılırsın
  • frk61ylmz F kullanıcısına yanıt
    12 MB\s yapar tam hız kullanır ise
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.