Şimdi Ara

annie mide geri döner mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler şu sıralar ben de midde oynamaya başladım ve akali,kata başta olmak üzere bütün assassinlerin afedersiniz beline beline vuruyor, sizin düşünceleriniz nelerdir ?

bunlarda son annie maçlarım ;

annie mide geri döner mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 14 Aralık 2014; 20:26:35 >

• Dönmez. Profesyonel maçlarda pek yasatmazlar annie yi. Zaten metada olan syndrayı kitlerler annie nin yapacağı bisey kalmaz. Ama benim de main herom oynayan oynuyor her karakterin metada olmasına gerek yok oynamak için.
    Edit: çok daha fazla yeşil ve pembe totem alıp ziyneti arayıcı yapman lazim. Totem almayı alışkanlık haline getirdim ben her base de 1,2 tane alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LePortaBim -- 14 Aralık 2014; 20:29:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes 32 mac 24 w 8 l sana tavsiyem botu gezgin al mobiliteden dolayi ve roa morello falan alma ilk dfg veya zhonya al laning phase zorsa morello al onun disinda cok iyi hero ama yasatmazlar flashini alinca camplerler

• Skill range diğer apc herolara göre düşük flash ile başlaması gerekiyo comboya sonuçta flash süresi çok kısa değil ayrıca late kalırsa tedbir olarak banshe alırlarsa önemli ölçüde düşer oyundan kanaatim bu yönde

• Mid deilde topda aliolar turnuvada ilk asirlik sonra ap kasiolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuk döner annie dönmez

• Doğru pozisyon alındığında çok iyi işler yapabilliyor. SoloQueue da iş yapar ama metaya gireceğini pek sanmıyorum ben .
  • Soloqda rahat taşıyorsun ama turnuvalarda alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: K3BL4

Doğru pozisyon alındığında çok iyi işler yapabilliyor. SoloQueue da iş yapar ama metaya gireceğini pek sanmıyorum ben .

soloque olarak sorudm qnq bana ne tsm'den c9'dan skt'den. dediğim gibi karşıda suikastçı görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Soloqda rahat taşıyorsun ama turnuvalarda alınmaz

soloq olarak sordum, bronz 5 'ten gümüş 2 seirsi'ne kadar çıktım anca küfür yemelerim bitti mid annie alınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Soloqda rahat taşıyorsun ama turnuvalarda alınmaz

soloq olarak sordum, bronz 5 'ten gümüş 2 seirsi'ne kadar çıktım anca küfür yemelerim bitti mid annie alınca

Ben de bir ara annie ile streak yapmıştım işe yarıyor cidden.Ayrıca solo annie de deneyebilirsin

• Eski Annie'yi bilmiyorum da şu an gayet iyi duruyor.Kata görürsem affetmiyorum şahsen.
  • Oynayan oynuyor da karşısına oynayan gelince ne yapar bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence q subda free farm oldugu muddetce oynanır
  • İyi güzel heroda cok sıkıcı

• Annie ilk oynadıgım hatta 30 levele kadar mid annie oynamıstım. Oyun ortalarında bikaç item yapsıysa çok bela bi hale geliyo

• Roa veya mana regen çıkma . Q farm yapmaya alışınca zaten mana da problem yaşamazsın . İlk olarak DFG çık sonra zhonya kas . Bot tercihi olarak da her zaman mobility botunu al . Onu da maviye geliştir , flash senin her şeyin hatta her şeyinin de ötesinde . Spell olarak ghost + flash aslında çok güzel bir seçim eski mid ryze gibi düşünebilirsin . Metaya girmez girmesine de gerek yok annie zaten soloq canavarı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakülteninReyizi

Eski Annie'yi bilmiyorum da şu an gayet iyi duruyor.Kata görürsem affetmiyorum şahsen.

Millet Karşıya Katarina-yasuo-Fizz gelince ağlıyo ben sevinçten uçuyorum. Annie ile minyon aldırmıyorum adamlara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.