Şimdi Ara

Annie Rehberi, Küçük Kız Diyip Geçmeyin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
52.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir hero birbiriyle kıyaslanmaz 1vs1 yapmakta iyi olani belirlemez. Yeri gelir Annie nin gerektiği bir takim cikarilir yeri gelir Malzaharım.
    Örn-Rakipte Ofroad tankların cok olduğu ve Melee herolardan olusan kadroya karsı oynarken Galio-ve-Malz cok iyi kombinasyon olur ama Range CC si cok fazla bir takıma karsida Malz almak okadarda güzel durmaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDomino
    Hiçbir hero birbiriyle kıyaslanmaz 1vs1 yapmakta iyi olani belirlemez. Yeri gelir Annie nin gerektiği bir takim cikarilir yeri gelir Malzaharım.
    Örn-Rakipte Ofroad tankların cok olduğu ve Melee herolardan olusan kadroya karsı oynarken Galio-ve-Malz cok iyi kombinasyon olur ama Range CC si cok fazla bir takıma karsida Malz almak okadarda güzel durmaz yani.

Range cclere silencei çaktımıdıydı kendilerine gelirler ama
  • annie galiba en güzel malphite le gidiyor, amumu da fena değil ama malph arkaya o kadar rahat ulaşıyor ki off tadından yenmiyor valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleeper666
    annie galiba en güzel malphite le gidiyor, amumu da fena değil ama malph arkaya o kadar rahat ulaşıyor ki off tadından yenmiyor valla :)

Google translate de olmuyor,nasıl anlicaz şimdi?
  • Bu arada lane arkadaşınız AP sionsa mükemmel ikili oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

quote:

annie galiba en güzel malphite le gidiyor, amumu da fena değil ama malph arkaya o kadar rahat ulaşıyor ki off tadından yenmiyor valla :)

anlayamadım?

@royal

tabii ki bir stunnerın daha olması çok iyi, ama sion dışında da alternatifler var baya. Mesela ben en çok tarici tercih ederim, çünkü karşıda morde, jarvan + cait, ashe varsa heal lazım oluyor. Stun veya tauntu olan tanklar çok iyi gider, yanınızda olmamasına dikkat edeceğiniz tek şey squishy olan stunı olmayan dpsler. (yi, cait, mf) Hele bir de bunlar auto attack yapıyorsa lane i de pushlarlar açılınca da....

• Geçen ilk defa Annie ile mid dışında başladım. Takımda Ashe, Pantheon, Nocturne, ve Vlad vardı.

Vlad mide gitti. panth ve noc önceden ikimiz bot gidecez dedi. Ben dedim 2 ranged 2 melee gitmeyelim dağılalım diye ama dinlemediler.

Lane'de baya bir kötüydük Ashe ile. Ashe benim Q ile last hitlerimi alıyodu mana kaçıyodu bana fazla bişey yapamadık lane'de early'de ben 2-3-1 mi ne yaptım. sonra ben ortaya falan geçtim öyle biraz toparladım. Karşı tarafta da iki kişi mid'de feedleyince toparladık yendik.

Bidaha hayatta gitmem ranged dps ile lane'e.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

quote:

anlayamadım?

@royal

tabii ki bir stunnerın daha olması çok iyi, ama sion dışında da alternatifler var baya. Mesela ben en çok tarici tercih ederim, çünkü karşıda morde, jarvan + cait, ashe varsa heal lazım oluyor. Stun veya tauntu olan tanklar çok iyi gider, yanınızda olmamasına dikkat edeceğiniz tek şey squishy olan stunı olmayan dpsler. (yi, cait, mf) Hele bir de bunlar auto attack yapıyorsa lane i de pushlarlar açılınca da....

Ben de

• Yeni Ranked herom Annie oldu süper bu build ya.
    İlk ranked maçım 25/8/15
    Prom Queen de indirimde bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Yeni Ranked herom Annie oldu süper bu build ya.
    İlk ranked maçım 25/8/15

Build değil hero güzel.Ayrıca prom queen i anlamadım 486 indirimli fiyatı mı şimdi?Bence annie skini için frostfire en muhteşem olanı.Benim çok hoşuma giden ve çok beyendiğim tek skin bu oyunda.RP alan biri olsam direk onu alırdım herhalde.
  • Birisi RP mi dedi Riotun yarası olsa tükürmem bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

İlk ranked maçım 25/8/15

Build değil hero güzel.Ayrıca prom queen i anlamadım 486 indirimli fiyatı mı şimdi?Bence annie skini için frostfire en muhteşem olanı.Benim çok hoşuma giden ve çok beyendiğim tek skin bu oyunda.RP alan biri olsam direk onu alırdım herhalde.

Bende kararsız kaldım prom queen mi frostfire mı ? pff.. güzellik olarak tabiki frost'da parası bakımından düsünüyorum 2 gün sonra sıkılıp bırakırmıyım bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: r0yaL

quote:

quote:

İlk ranked maçım 25/8/15

Bende kararsız kaldım prom queen mi frostfire mı ? pff.. güzellik olarak tabiki frost'da parası bakımından düsünüyorum 2 gün sonra sıkılıp bırakırmıyım bilmiyorum

Frostfire kesinlikle.Mavi ates kullanması,giydiği şirin mavi kaban ve kutup ayısı çok iyi.

• quote:

quote:

quote:

İlk ranked maçım 25/8/15

975 vs 475
    Frostfire alacaktım ben de ilk ama..

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk ranked maçım 25/8/15

975 vs 475
    Frostfire alacaktım ben de ilk ama..

sen hangisini alıcan kararını verip buraya yaz, inan benim de karar vermemde cok etkisi olucak :D

• quote:

İlk ranked maçım 25/8/15

İşine yaradığına sevindim hocam
  • Annie harikaymış yahu. Şu Ayı combosu felan. Burst damage'i çok yüksek. Hafif tanky de kasıyorum. 3k 'ya yakın Hp oluyor. İki maç attım şu ana kadar ilk 15/4 ikincisi 17/5 .
  • FrostFire benzeri bir skini var severek oynasam direkt alacağım ama pek oynayamıyorum.İndirime girerse alırım yine de.
  • Daha oyunu 2 gündür oynamama rağmen rasgele item dizerek 12/3 14/5 yaptım.Sevdim bu veleti
  • Teşekkürler rehber için, ilk oyun 9-3-17
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.