Şimdi Ara

Annie Rehberi, Küçük Kız Diyip Geçmeyin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
52.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Favori herolarımdan biridir, özellikle Tibbers'ın AoE stun'ı ve disintegrate'in damage'ı birleşince ortaya çok güzel şeyler çıkıyor. Ama kesinlikle ap yanında hp ağırlıklı build de yapılmalı, yoksa nuke target olarak ilk siz ölürsünüz ve takımınıza hiç bir yararınız dokunmaz.
  • Bu arkadaş Annie'yi gerçekten iyi kullanıyor.11/0 oynadı galiba.Yanlış hatırlamıyorsam.Güzel build olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Annie gerçekten benim şu ana kadar oynadığım en güçlü mage. Morgana, Malzahar, Ryze, Rumble, Brand, Leblanc oynadım. Aralarında en güçlüsü.

Hem çok iyi bir nuker. Hem de Aoe stunla takıma çok yardımcı oluyor.

Vladimir - Zilean oynamanı öneririm. Özellikle küfür yemeyi fazla kafaya takmıyorsan Zilean'da ustalaş derim.

Bu arada Sleeper666
    />
    başlangıç
    />

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

Bu buildi denemeni öneririm. Çok tank var veya mejaiyi kasamadıysan satıp void alabilirsin.

Haftasonu hem solo oyunlarda hem de ranked de denedim, soloda daha fazla iş yapmama ve özellikle asist sayısını kill sayısına dönüştürmemde faydalı olsa da ranked de bu buildi beğenmedim, death sayım çok fazlalaştı. Yine de bir tavsiyedir isteyenler bu buildi da deneyebilirler, ancak haftasonu izlediğim turnuva maçlarında da annie oyuncuları bot of sorcery, rod of ages üzerine hızlı rabaddon çıkıyorladı ve bunu void takip ediyordu. O yüzden cdr buildinin üst seviye maçlarda uygulanabileceğini düşünmüyorum.

• Masteriesler ve runelerden gelen cdrler ile bide golem buff'ını aldın mı cdr max olur herhalde iteme gerek kalmadan.
  • Başlığı up yaptığım için kusura bakmayın, bazı denemeler üzerine birkaç şeyi değiştirmek istedim. (Behtiyar nickli arkadaşın rehberleri topladığı bölüme koymasını istedim, şimdi içinde eksik, yanlış bilgi olmasın) İşte olmadığım bir ara runeları da isimleri ile güncelleyeceğim. Summoner spell olarak ignite ghostun yerini aldı ve rabaddon 3. item olarak rylainin yerini aldı.
  • oyuna 2 gun once basladim ve annieyi cok sevdim bence saglam bir karakter oldugu kadariyla oynamasi da zevkli hele ki ayicigi yonlendirmek cok zevkli oluyor. Tibberi cagirma skilli acikken kendimi guvende hissediyorum. Yalniz saglam meleelerle vsye girmemek gerektigini ogrendim. Bir oyunda beni ust hatta yalniz birakan takiminda yardimiyla sin leeden iskence gordum. Su 2 gundur en iyi skorum 10/0/6.9winim var toplamda coguda annie.Dorans ringle baslamak bana hep guzel geliyor hem ap hem hp ve mana veriyor galiba. Son olarak soylemek istedigim bir sey var;
    Have you seen my bear, Tibbers?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 20 Ağustos 2011; 0:23:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

oyuna 2 gun once basladim ve annieyi cok sevdim bence saglam bir karakter oldugu kadariyla oynamasi da zevkli hele ki ayicigi yonlendirmek cok zevkli oluyor. Tibberi cagirma skilli acikken kendimi guvende hissediyorum. Yalniz saglam meleelerle vsye girmemek gerektigini ogrendim. Bir oyunda beni ust hatta yalniz birakan takiminda yardimiyla sin leeden iskence gordum. Su 2 gundur en iyi skorum 10/0/6.9winim var toplamda coguda annie.Dorans ringle baslamak bana hep guzel geliyor hem ap hem hp ve mana veriyor galiba. Son olarak soylemek istedigim bir sey var;

Annie başlangıç için çok iyi bir herodur.Genellikle yeni oyuncular Ryze veya Annie denerler.Çokta uygun bir fiyatı sadece 450 IP.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

oyuna 2 gun once basladim ve annieyi cok sevdim bence saglam bir karakter oldugu kadariyla oynamasi da zevkli hele ki ayicigi yonlendirmek cok zevkli oluyor. Tibberi cagirma skilli acikken kendimi guvende hissediyorum. Yalniz saglam meleelerle vsye girmemek gerektigini ogrendim. Bir oyunda beni ust hatta yalniz birakan takiminda yardimiyla sin leeden iskence gordum. Su 2 gundur en iyi skorum 10/0/6.9winim var toplamda coguda annie.Dorans ringle baslamak bana hep guzel geliyor hem ap hem hp ve mana veriyor galiba. Son olarak soylemek istedigim bir sey var;

Annie başlangıç için çok iyi bir herodur.Genellikle yeni oyuncular Ryze veya Annie denerler.Çokta uygun bir fiyatı sadece 450 IP.

Şu sıralar bedava. Bedava olmasa annie ile oynamazdım uzun bir süre galiba. Bu bedava karakterler ne zaman gidiyor? Ne zaman değiştiriyorlar?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

Şu sıralar bedava. Bedava olmasa annie ile oynamazdım uzun bir süre galiba. Bu bedava karakterler ne zaman gidiyor? Ne zaman değiştiriyorlar?

Her salı günü değişiyor.

• O zaman alayım Aniieyi ben. Zaten ucuz yapmışlar 450 IP
  • Güzel olmuş ellerine sağlık. Frostfire skini çıktığından beri Annie ile oynamak büyük keyif oldu zaten.
  • denicem bakalım
  • Rehber yaklaşık 3 ay bir zamandan sonra güncellenmiştir. Yakın zamanda 1-2 test yapıp masteryleri de güncellerim. İyi Oyunlar
  • Oyundaki en sağlam ap herolardan. Çok sağlam burst u var earlyde
  • oynarken cok dikkatli olmaniz gereken bir champ iki goz iki el ve bir beyinden daha fazlasina ihtiyaciniz olacak cunku kucuk dostumuz cok kirilgan en ufak bir hatada oyun disi kalmaniz olasi durumlar arasinda.

her zaman dorans ring ile baslamak iyi bir secenek olmayabilir. karsinizda sizi zorlayacak harassment i kuvvetli ve agresif bir rakip varsa base e gidip exp. ve gold kaybetmek yerine veya mal gibi kule arkasi durmak yerine (mid gittiginizi dusunerek) bot ve 2 pot alarak gitmekte fayda var.

creep son vuruslarini q ile yaparak mana kaybetmeden hizli sekilde farm yapilabilir bu sirada gozunuz surekli rakipte olsun stun hazir oldugunda Q-W ile rakibe harass yaparak geri cekilin gerisi tamamen timing ile alakali.

rakip harasslar ile yatirilmaya hazir hale geldiginde combonuzu hazirlayin ve rakibe caktirmadan stun stacklariniz 4. seviyedeyken Q-W-Q-R-IGNITE ile isi fazla uzatmadan bitirin. bir diger secenek ise 5.stackta stun hazirken rakibe acilmak ki genelde bunu tercih ediyorum zararli cikmamak adina -Q-W-R-IGNITE
    combosudur.

itemlere gelecek olursak

dorans ring (bot+pot)
    (takimda rammus ve veigar varsa) mercury's treads (rahat bir oyun cikarticaginiza inaniyorsaniz) sorcerer's shoes
    mejai's soulstealer (karsinizda iyi oynayan ve isini bilen bir takim varsa isiniz gayet zor kesinlikle kastirmazlar bunu size)
    rod of ages
    rabadon's deathcap
    rahat bir oyun cikartmaya devam ediyorsaniz gidisata gore rylai's crystal scepter yok cikartamiyorsaniz void staff (void yerine 36 tane rabadon's deathcap build etmekte bir fayda yok void staff demek %40 magic penetration demek)
    banshee's veil

eski bir screenshot (sen gir bakiyim pr0 oyuna sen gir bakiyim 30 LWL macina n00b diyecek arkadaslar icin uyari) daha iyi skorlar var elimde fakat sadece buna ulasabiliyorum simdilik neler yapilabilecegini gostermek acisindan annie dostumuz ile
     Annie Rehberi, Küçük Kız Diyip Geçmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursive -- 17 Kasım 2011; 17:20:34 >

•  Annie Rehberi, Küçük Kız Diyip Geçmeyin

annie statlarım ranked solo q da çok iyi cidden skinleri de birbirinden güzel

annie ilk w açmak mantıklı stun hazırlayıp gidiyorsun 1 lv tf güzel oluyor ignite flash kullanıyorum

midde ezemeyeceğiniz champion çok az belki yoktur yani 6ya kadar güzelce farmlıyoruz sonra ayıyı kafaya indiriyoruz ignite atıp yolluyoruz ve ölüyor annie midden başka yerde oynanmaması gerekiyor son vuruş yapmaktan aciz insanlar için ise q skillini icat etmişler q skilliyle miniona rahat rahat son vuruş yapabilirsiniz ne yazam ne kaldı eğer karşıdaki çok harraslıyorsa stununuzu hazır tutun junglerınız gelir karşıdaki illa ki flash falan kullanır midde rahatsınız yani annie iseniz boyuna yaşına bakmayın şeyim kadar boyu var türlü türlü huyu var skill cdleri de çok düşük öyle böyle değil yani gidip lbye tryn e op diyeceğinize gelin annieye op diyin daha mantıklı yemeğe gidiyorum pai.

• en iyi 450 lik hero .ayrıca oynaması da zor değil.Ben de çok iyi skorlar yaptım mesela bugün 20 8 12 yapmıştım yeni başlayanlara tavsiyemdir hem kolay hem güçlü.
  • Normal bir build daha iyisi var bende bide roa ve ryla yı gördükten sonra okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel bu tarz rehberlere ve oyunculara ihtiyacı var bu bölümün annie gerçekten güçlü bir apc.
  • ilk başladığımda oyuna bu free idi bunla öğrendim herşeyi hele bi oyunda oyunun 2 haftasında 4de4 yaptım bunla şanş yardımıyla tabi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.