Şimdi Ara

Anno 1404 / Dawn of Discovery (2009) [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
8
Favori
157.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xanty

1 saat içinde 3 kez yazınca dahamı ikna edici olacağını düşündün ?

Hayır daha ikna edici olmaya çalışmadım. Yukarıdaki kurmuş olduğunuz cümle içindeki üslubunuzu hiç beğenmedim. Biri bir hata yapıyorsa önce uyarılır hakaret edilmez. Kuralları bilmiyordum arkadaşlarım uyardı. tüm mesajlarımı sildim. sanırım admin siniz. forum sayfanıza rahatsızlık verdiğimi düşünüyorsanız hesabımı silebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz976

quote:

Orijinalden alıntı: xanty

1 saat içinde 3 kez yazınca dahamı ikna edici olacağını düşündün ?

Hayır daha ikna edici olmaya çalışmadım. Yukarıdaki kurmuş olduğunuz cümle içindeki üslubunuzu hiç beğenmedim. Biri bir hata yapıyorsa önce uyarılır hakaret edilmez. Kuralları bilmiyordum arkadaşlarım uyardı. tüm mesajlarımı sildim. sanırım admin siniz. forum sayfanıza rahatsızlık verdiğimi düşünüyorsanız hesabımı silebilirsiniz.

Mesajımdaki hakaret içerdiğini düşündüğünüz kısım nedir gerçekten merak içindeyim. Anlaşılmayacak kadar zun bir mesajda değildi halbuki, bir daha okuyun olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 23 Nisan 2013; 0:10:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Bizim yeni anno elemanından ses seda yok.başlamadan bıraktımı ne

o kadar da döküman verdik halbuki.....videoları bitiremedi sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syntheticgoat

Verdiğiniz linkten satın aldım.İndirdim.Akşama kuracagım.
    Bilgileri okudum,Of çok karışık nerden başlamalı bilemedim.Bu oyunun bu kadar teferruatlı olduğunu bilmiyordum.
    Başlamadan bir ricam olacak.Sizde bütün özellikler açılmıştır.Sağda çıkan binalar ,kumanda yerleri vss.
    Bunların ekran görünüsünü alıp bize ne, ne işe yarar katalog gibi bir çalışma yaparmısınız.Yeni başlayanlara çok faydalı olur diyorum.
    Örneğin binayı yaptınız yıkıp başka kurmayın diyorsunuz.Eh yeni başlıyorum ne nedir bilmeden illaki kurup bakıcaz bu ne üretir yanında ne olsun.İllaki yıkıcaz çok kere.
    Sırf masraf zarar olacak.
    Örnek :
    Oyundan çektiğiniz ekran görüntüsü :A binası - Bu bir çiftliktir, ( fınının yanına kurun buğday öğütsün)
    Oyundan çektiğiniz ekran görüntüsü :B binası -Bu bir altın madenidir ( kuyumcunun yanına kurun )
    Oyundan çektiğiniz ekran görüntüsü :Sol köşe de harita şekli : Bu adanızın kuşbakışı görüntüsü ( ıkıdebir bakın sagınızı solunuzu kollayın.
    Oyundan çektiğiniz ekran görüntüsü :Kırmızı bir ışık yanıyor : ( Bu uyarı savaş açtılar )
    Oyundan çektiğiniz ekran görüntüsü : Yesıl bır uyarı cıktı ( bu uyarı eyvah batıyorsun ekonomin çuvalladı.)
    Oyunu kurmadım olayı görmedim ama yukarıda yazdıklarım illaki lazım olacak .

Yani zor bir çalışma olucak ama bır kaç ekran görüntüsü ile işaretlerle göstererek yapılsa başlangıçta kullanma klavuzu gibi kullansak.
    İkide bir oyundan çıkıp bu neydi diye forum google araştırmak zor olacak gibi.
    Ögrenince bende bir yardım makalesi yazabilirim yeni başlayanlara sanırım .

Videoları izle,zati halkını 1,2 seviye atlattıktan sonra oyunun mantalitesini kavrıyacaksın.

Videolari seyrettim.oyunu kurdum.cok ozenilmis kaliteli calisma yapmissiniz tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

Ikidebir eleman bilader diyosunuz.
    Hacı bayan var aranızda.biraz usluplu olsanız hitap ederken.
    Oyuna baslamadim hala . Cunku boyama tahta canak Çömlek işine daldım.
    Saygilar beyler.

• quote:

quote:

quote:

Saygilar beyler.

Tamam hanım efendi kusura bakma takıldığın noktalarda yardım ederiz.iyi eğlenceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygilar beyler.

Tamam hanım efendi kusura bakma takıldığın noktalarda yardım ederiz.iyi eğlenceler.

Oyuna başlayınca zaten size danışmam gerek. .Para verdim aldım elim değmedi hala.Öyle bir oyun ki iki saat gir sonra bırak olacak gibi değil.Başlayınca sular seller gibi bitirmek lazım.Teşekkürler kimyasal.

• Sizin vaktiniz bolmudur,oyun tarzınız nasıldır bilemem ama şahsen beni acayip bağlayan bir oyundu.Oyunun bu denli bağlayıcı olduğunu yapımcı şirkette biliyorki,oyun içinde belirli sürelerde uyarı veren bir sistem var

• Bir süre oynadım. İnsanlarımı bıyıklı godomana falan çevirdim. Neydi hatırlamıyorum ismi Neyse yok ordan baharat al yok şöyle yap. Sevemedim bir türlü sildim ama bu aralarda strateji oyunu arıyorum düzgün. Karışık oyun yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Bir süre oynadım. İnsanlarımı bıyıklı godomana falan çevirdim. Neydi hatırlamıyorum ismi Neyse yok ordan baharat al yok şöyle yap. Sevemedim bir türlü sildim ama bu aralarda strateji oyunu arıyorum düzgün. Karışık oyun yahu

Dostum o kadar zorda değil,sanırım red alert tarzı basit strateji oyunlarını seviyorsun.Coh önericem ama aslında oda basit değil

• quote:

quote:

Bir süre oynadım. İnsanlarımı bıyıklı godomana falan çevirdim. Neydi hatırlamıyorum ismi Neyse yok ordan baharat al yok şöyle yap. Sevemedim bir türlü sildim ama bu aralarda strateji oyunu arıyorum düzgün. Karışık oyun yahu

Dostum o kadar zorda değil,sanırım red alert tarzı basit strateji oyunlarını seviyorsun.Coh önericem ama aslında oda basit değil

Red alert sanırım tanklar, makineler vs içeriyordu. Tarihi oyunları sevdiğimden onu denemedim bile. Neyse anno'yu tekrar indirip kurdum. Oyun zor değil de zor olan 40 tane şeyi belli aralıklarla kontrol etmek. O da alışık olmadığımdan öyle geliyordur herhalde. Güzel bir oyun, şu an chapter 5 deyim Takıldığım yer olursa rahatsız ederim

• quote:

quote:

quote:

Red alert sanırım tanklar, makineler vs içeriyordu. Tarihi oyunları sevdiğimden onu denemedim bile. Neyse anno'yu tekrar indirip kurdum. Oyun zor değil de zor olan 40 tane şeyi belli aralıklarla kontrol etmek. O da alışık olmadığımdan öyle geliyordur herhalde. Güzel bir oyun, şu an chapter 5 deyim Takıldığım yer olursa rahatsız ederim

Takıldığında yazarsın buraya.yada youtube TR anlatım videosu var onu izle.sefer emminin sitesini ziyaret et

• Zamanında bu oyunu oynamıştım fakat ticaret olayını ve oyunun işleyişini çözemediğim için bırakmıştım arkadaşların tavsiye ettiği site ve videolar sayesinde ve oyunun yeniden hakkını vererek oynayarak çözdüm bence çok zevkli bir oyun benim oynadığım elector senaryosu en kolayı sanırım ama oyunu öğrenmek için iyidir..venicenin olduğu gold edition var tavsiye ettiğiniz senaryo varmı ?

oyunun en önemli yeri bence bu düzeni kurunca herşey tıkır tıkır çalışıyor,

• quote:

Orijinalden alıntı: Commodore_64_

Zamanında bu oyunu oynamıştım fakat ticaret olayını ve oyunun işleyişini çözemediğim için bırakmıştım arkadaşların tavsiye ettiği site ve videolar sayesinde ve oyunun yeniden hakkını vererek oynayarak çözdüm bence çok zevkli bir oyun benim oynadığım elector senaryosu en kolayı sanırım ama oyunu öğrenmek için iyidir..venicenin olduğu gold edition var tavsiye ettiğiniz senaryo varmı ?

oyunun en önemli yeri bence bu düzeni kurunca herşey tıkır tıkır çalışıyor,

Boş zaman varsa oynanabilir.Şahsen yeni bir Anno duyurusu yapılsa ne güzel olur,beklentim savaş konusunda daha geliştirilmesi ve oyuncuyu uğraştırmayacak ama detay sağlıyacak yeniliklerin eklenmesi.mesela Venice eklentisinde ajan,şehir konseyinden koltuk alma,yanardağ ve madenleri,Veniceli bir lord ve beraberinde bonuslar,yeni şehir güzelleştiren eklentiler.Yeni Anno ise daha geniş bir dünya içerse ve koloni kurmada rahatlık verse çok güzel olur.ayrıca sadece avrupa ve arap kültürü yerine daha geniş olup italyanlar,fransızlar,osmanlı gibi ayrı ayrı kültürler olsa.Her bir ülkenin yada kültürün farklı yapı ve ihtiyaçları,zenginlikleri,özellikleri olsa öp başıba koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 13 Mayıs 2013; 14:02:54 >

• Anno onlıne beta kodu bır tane fazla elimde var. Browser ustunde güzel yapmışlar. Isteyen pm atsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: parcali

Anno onlıne beta kodu bır tane fazla elimde var. Browser ustunde güzel yapmışlar. Isteyen pm atsın.

Browserdeki mantalite ve oynanış mekaniği nasıl ? PC gibi 2,3 saatlik ulke kurup oynayıp bitiriyormusun yoksa devamlı şehrin oluyor ve büyümeye çalışıyormusun.açarmısın biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 14 Mayıs 2013; 14:34:26 >
  • quote:

Anno onlıne beta kodu bır tane fazla elimde var. Browser ustunde güzel yapmışlar. Isteyen pm atsın.

açık betaya geçti koda gerek yok
  • quote:

quote:

Browserdeki mantalite ve oynanış mekaniği nasıl ? PC gibi 2,3 saatlik ulke kurup oynayıp bitiriyormusun yoksa devamlı şehrin oluyor ve büyümeye çalışıyormusun.açarmısın biraz.

Bıtmıyor adından belli onlıne herkesin adası var daha çok oynamadım ama grafikler 2 boyutlu olduğu ıcın güzel. Diğer oyuncular ıle bol etkılesımlı. Arkadaş ekleyip ticaret yaparak oynanabilecek güzel olmuş. Ama daha çok oynayamadım.
    Ilk bakışta güzel geldi

• quote:

quote:

quote:

Bıtmıyor adından belli onlıne herkesin adası var daha çok oynamadım ama grafikler 2 boyutlu olduğu ıcın güzel. Diğer oyuncular ıle bol etkılesımlı. Arkadaş ekleyip ticaret yaparak oynanabilecek güzel olmuş. Ama daha çok oynayamadım.
    Ilk bakışta güzel geldi

Misal telefon üzerinden oynanabilirmi ? Note 2

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ilk bakışta güzel geldi

Misal telefon üzerinden oynanabilirmi ? Note 2

Flash versiyonu uygunsa açar benım tlf acmadı.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.