Şimdi Ara

Anno 1404 / Dawn of Discovery (2009) [ANA KONU] (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
8
Favori
157.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barisdragon

Caesar 4 bitince buna başladım. Venice ek paketinde campaign yok değil mi? Orjinal exe çalıştırınca campaign geliyor, o da 8 bölüm, çok kısa.

venice paketinde extra görevler mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avaramah

Ram konusuna yardımcı olabilecek kimse yokmu :--( , Daha düşük özellikli bir notebok ta oynayabildiğimiz oyunu yüksek özellikli olanda oynayamıyoruz.
    Anno 1404 'de sıkıntı yok Venice'de Ram uyarısı olıyoruz.8 Gb.Ram var.

"gamebooster" programını yükle,oynarsın
  • Arkadaşım sağolasın,Dediğiniz gibi Prg.yükleyip oyunu başlattım fakat aynı uyarıyı ( Oyunun içinde ) yine verdi,oyunu kapatıp yeniden başlattığımdafarklı olarak bu uyarıyı verdi çalişma zamanı hatası "Runtime Error ! Program: c\Prog... This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information.Acaba yüklemiş olduğum Venice prg.bozulmuş olabilir.
  • quote:

Arkadaşım sağolasın,Dediğiniz gibi Prg.yükleyip oyunu başlattım fakat aynı uyarıyı ( Oyunun içinde ) yine verdi,oyunu kapatıp yeniden başlattığımdafarklı olarak bu uyarıyı verdi çalişma zamanı hatası "Runtime Error ! Program: c\Prog... This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information.Acaba yüklemiş olduğum Venice prg.bozulmuş olabilir.

Oyunun orjinalmi yoksa değilmi? orjinal değilse her hatayı almaya hazır ol.
  • Arkadaşlar Merhaba, (http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/pd/ThemeID.8605700/productID.222102500/Anno_Gold.html ) Bu oyunu satın almak istiyorum çünkü oynadığımız oyun orijinal değilmiş satın aldığımız laptop'ta oynayamıyoruz devamlı hata veriyor.Daha az özellikleri olan laptop'ta oynuyorduk fakat yenisinde oynayamıyoruz.Sitenin oyun açıklamasında " İlk defa beğenilen ve en çok satan strateji oyunu Anno 1404 ve onun muazzam add-on Anno 1404 Venedik tek pakette. Sahip " diyor.Türkiye üzerinden bu siteden alış veriş yapılabiliyormu deneyimi olan varmı veya nereden satın alınabilinir, tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba, (http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/pd/ThemeID.8605700/productID.222102500/Anno_Gold.html ) Bu oyunu satın almak istiyorum çünkü oynadığımız oyun orijinal değilmiş satın aldığımız laptop'ta oynayamıyoruz devamlı hata veriyor.Daha az özellikleri olan laptop'ta oynuyorduk fakat yenisinde oynayamıyoruz.Sitenin oyun açıklamasında " İlk defa beğenilen ve en çok satan strateji oyunu Anno 1404 ve onun muazzam add-on Anno 1404 Venedik tek pakette. Sahip " diyor.Türkiye üzerinden bu siteden alış veriş yapılabiliyormu deneyimi olan varmı veya nereden satın alınabilinir, tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

bu siteden al,güvenilir....anno1404+venice ek paketi %35 indirimde: 19$ http://www.gamersgate.com/DD-A1404GOLD/anno-1404-gold

• Sefer 33 Kardeşim sağolasın ilgilendiğin için ,Tamam buradan oyunu aldık kartlan ödemeyi yaptık oyun kutulumu geliyor yoksa serial verip oyunu dawnload'mu ediyoruz,Bukonuda hiç deneyimim yok .Konuyu bi açıklarsan sevinirim.Tekrar teşekkürler.
  • quote:

Sefer 33 Kardeşim sağolasın ilgilendiğin için ,Tamam buradan oyunu aldık kartlan ödemeyi yaptık oyun kutulumu geliyor yoksa serial verip oyunu dawnload'mu ediyoruz,Bukonuda hiç deneyimim yok .Konuyu bi açıklarsan sevinirim.Tekrar teşekkürler.

o siteye üye olucaksın ve oyun kütüphanen oluşacak ve satın aldığın her oyun oraya eklenecek ve indireceksin.
  • şu oyunun tek eksiği multiplayer tek oynayınca biyerden sonra zevki çıkmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

şu oyunun tek eksiği multiplayer tek oynayınca biyerden sonra zevki çıkmıyo

Multi derken arkadaşınla beraber oynayabilirsin.iyice araştirdinmi multi olmadığını ? Lan uzerinde beraber oynayanlari biliyorum ama multide olmasi gerek.

• Sefer 33 Kardeşim Sağolasın,Çok Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

şu oyunun tek eksiği multiplayer tek oynayınca biyerden sonra zevki çıkmıyo

Multi derken arkadaşınla beraber oynayabilirsin.iyice araştirdinmi multi olmadığını ? Lan uzerinde beraber oynayanlari biliyorum ama multide olmasi gerek.

oyunu açınca multiplayer, lan, online gibi kısımları görmedim ondan dedim nasıl başkalarıyla oynanıyor ?
  • Profil kısmını kurcala strateji oyunu multisiz olurmu hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 27 Aralık 2012; 21:27:11 >
  • Kimyasal 7. anlatım ne zaman gelecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: king22

Kimyasal 7. anlatım ne zaman gelecek ?

malesef anlatımlar bu kadar.zati temel öğeleri anladıktan sonra gerisini sizde rahatça çözersiniz umarım.
  • arkadaşlar ben oyuna yeni başladım çoğu özelliğini çözdüm fakat bi türlü evlerin seviyelerini otomatik atlatmayı iptal etmeyi bilmiyorum yani kendim istediğim zaman atlatmak istiyorum ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocoko

arkadaşlar ben oyuna yeni başladım çoğu özelliğini çözdüm fakat bi türlü evlerin seviyelerini otomatik atlatmayı iptal etmeyi bilmiyorum yani kendim istediğim zaman atlatmak istiyorum ne yapmam lazım?

Sehir merkezindeki pazara tıkla.kurdele sarılı kagıt sarılmış halde goruceksin.ona tıkla çarpı haline gelsin.yükselecek evlerin ustunde yesil ok işareti çıkacaktır.evlerin ustune tikladiğin zaman ev kademe atlıyacaktır.

• Allah razı olsun kardeş öğrenmiş olduk
  • Mısır, süt, domuz, baharat, yeşil bitkiler vs gibi ürün yetiştirilen yerlerde 3-4-5 vb tarla yapıyoruz bunları verilen sayıdan fazla yapsak hızını etkiliyor mu mesela süt çiftliği tarlasından 3 tane yapılıyor normalde biz bunu 5 tane yapsak bi yararı var mı yoksa zararı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocoko

Mısır, süt, domuz, baharat, yeşil bitkiler vs gibi ürün yetiştirilen yerlerde 3-4-5 vb tarla yapıyoruz bunları verilen sayıdan fazla yapsak hızını etkiliyor mu mesela süt çiftliği tarlasından 3 tane yapılıyor normalde biz bunu 5 tane yapsak bi yararı var mı yoksa zararı mı var?

Tarlaya tıkladığında daire içinde tarlanin performans oranınin % biciminde gosteriyor.performansin %100 olmasi icin istenilen miktar kadar yapmalisin.arap halkinda bazen su durumuna gore 4 istiyorsa 3 yapincada %100 calisabiliyor tarla.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.