Şimdi Ara

Anno 1404 / Dawn of Discovery (2009) [ANA KONU] (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.415
Cevap
8
Favori
157.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kımyasal

yaşa ümit,seyretmeye başladım.

ANNO HAKKINDA HERŞEY BURADA: TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 10 Ekim 2012; 17:40:35 >

• Arkadaşlar oyuna bu gün başladım.Arkadaşlar ile multi yapmak için yükledim.Fakat multide bir türlü citizene geçemedim.Arkadaşlarım cive kadar geldi fakat ben hâla köylü seviyesindeydim.95 nüfuslu şehrim vardı.Bütün evlerin istekleri tam fakat hâla citizene geçemedim.Niçin ?Anlatabilir misiniz ?
  • Vergiyi yeşil seviyeye getirmemiş olabilirsin.buyuk ihtimal ondandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşılmışsa özür dilerim Rota yapıyorum ama hiç bir mal almadan gidiyor gelen gemiler

Bunu nasıl düzelticem otomatik olarak satmak istiyorum bununla ilgili Video var mıdır ?
  • Rota yapariken + - kisminda urunresimleri var oradan ayarliyacaksin.bu bolumde anno 1404 anlatim videolarim var izlemeni tavsiye ederim

• Yeni aldım oyunu 600 gibi bir nüfusum var fakat ülkem eksilerde batıyorum ekonomiyi nasıl düzeltebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Yeni aldım oyunu 600 gibi bir nüfusum var fakat ülkem eksilerde batıyorum ekonomiyi nasıl düzeltebilirim ?

yayınlamış olduğum videoları izle yardımı dokunur umarım.

http://www.youtube.com/watch?v=lwCUeXDgiQA&feature=plcp
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Yeni aldım oyunu 600 gibi bir nüfusum var fakat ülkem eksilerde batıyorum ekonomiyi nasıl düzeltebilirim ?

yayınlamış olduğum videoları izle yardımı dokunur umarım.

http://www.youtube.com/watch?v=lwCUeXDgiQA&feature=plcp

İzliyorum teşekkür ederim

• Kolay gelsin. Biz arkadaşla Lan üzerinden Venice oynuyoruz.

ilk sorum hepimiz aynı team deniz sanki renkler hariç armalarımızın şekli aynı. bunu değiştirebilirmiyiz?
    ikinci sorum ise birbirimiz ile ticaret yapamıyoruz gemilerimizi limana yanaştırıyoruz. satacağı birşey gözükmüyor yardımcı olursanız seviniriz.
  • öncelikle @kımyasal a teşekkürler videoların hepsini izledim, baya yardımı dokundu. 3-4 gündür oynuyorum bir ceasar 3 fanatiği olarak düşüncelerimi aktarıyım. oyunda bana göre üretim/ticaret ilişkisi cok iyi, grafikler oldukça iyi, halkın gelişmesi fikri kusursuz, savas islerine daha girmedim o konuda yorum yapamayacagım, genel olarak eksikleri;

- adanın birini zapdedip hiç ev basmadan direk üretim merkezi olarak kullanıyorsun adayı bu oyunu cok kolaylastırıyor, ha akıllara su geliyor o zmana güçlü düşmanlarla dene fakat bu saçma bir düşünce onlar sadece hızlı büyüyor. gerçeklikten uzak.
    - üstteki maddeyle ilişkili olarak halkdan vergi alıyoruz peki halka para nerden geliyor. eğer adaya kurdugumuz farm alanları, maden ocağı, ne biliyim fire station gibi yerlerde çalışsa daha mantıklı olurdu, hem buşekilde ev/hizmet binası dengesi sağlanabilirdi. adanın bir kaçını direk üretim merkezi olarak kullanıp kendi adanı saltanat içerisinde yüzdürebilirsin bu şekilde.
    - birde random map deniliyor fakat harita aynı, aşağı taraf hep çöl adaları üst taraf verimli topraklar. cok daha iyi olabilirdi random sistemi.

bunları yazdım diye oyunu beğenmedimğim fikri cıkmasın, oyunu cok beğendim sadece kusursuz olabilirdi, tıpkı bir ceasar 3 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: CarpeDiem17

Kolay gelsin. Biz arkadaşla Lan üzerinden Venice oynuyoruz.

ilk sorum hepimiz aynı team deniz sanki renkler hariç armalarımızın şekli aynı. bunu değiştirebilirmiyiz?
    ikinci sorum ise birbirimiz ile ticaret yapamıyoruz gemilerimizi limana yanaştırıyoruz. satacağı birşey gözükmüyor yardımcı olursanız seviniriz.

Oyundan edindiğiniz deneyimlerden puan aliyorsun.bu puanlarlada arma alabilir yada yeni süs yapilari heykel,çiçek vs açabilirsin.ticareti otomatik yapman için sahil binasinda - kismina elden çikarmak istediğin ürünu ve miktarini koy.lord richard yada sultanin gemileri yada barista olduğun diğer devletler senin limanindan mal alir yada mal birakir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kronik

öncelikle @kımyasal a teşekkürler videoların hepsini izledim, baya yardımı dokundu. 3-4 gündür oynuyorum bir ceasar 3 fanatiği olarak düşüncelerimi aktarıyım. oyunda bana göre üretim/ticaret ilişkisi cok iyi, grafikler oldukça iyi, halkın gelişmesi fikri kusursuz, savas islerine daha girmedim o konuda yorum yapamayacagım, genel olarak eksikleri;

- adanın birini zapdedip hiç ev basmadan direk üretim merkezi olarak kullanıyorsun adayı bu oyunu cok kolaylastırıyor, ha akıllara su geliyor o zmana güçlü düşmanlarla dene fakat bu saçma bir düşünce onlar sadece hızlı büyüyor. gerçeklikten uzak.
    - üstteki maddeyle ilişkili olarak halkdan vergi alıyoruz peki halka para nerden geliyor. eğer adaya kurdugumuz farm alanları, maden ocağı, ne biliyim fire station gibi yerlerde çalışsa daha mantıklı olurdu, hem buşekilde ev/hizmet binası dengesi sağlanabilirdi. adanın bir kaçını direk üretim merkezi olarak kullanıp kendi adanı saltanat içerisinde yüzdürebilirsin bu şekilde.
    - birde random map deniliyor fakat harita aynı, aşağı taraf hep çöl adaları üst taraf verimli topraklar. cok daha iyi olabilirdi random sistemi.

bunları yazdım diye oyunu beğenmedimğim fikri cıkmasın, oyunu cok beğendim sadece kusursuz olabilirdi, tıpkı bir ceasar 3 gibi

Ada zapdetmeyi şöyle yorumlarsak bir ülke var ama türlü ihtiyaclar bu ihtiyaçların karşilanmasi icinse farkli iklimleri ve farkli kisileri keşif etmelisin.bu yuzden ornek : kendi topraklarinda uzum yetistiremiyorsan daha elverisli topraklar bulmalisin.şu konuda haklisin iyide neden 50 tane ada yapmislar civilization gibi olsa bende isterim ama oyunu zorlaştirmak icin mal aktarimini deniz yoluyla yapnani istiyorlar.benim bildiğim kurdugun birimler ornegin : 200 altin,20 ton kereste,10 ton alet edevat ve nüfustan -1 dusuyor orda çalişani vergiden yada kasadan dusuyorsun.oyunda dogal afetlerde var ama bu seni çok zorlar tornado,yangın,hastalık,çöl firtinaları,venice sürümunde ajanlik faliyetleri ve isyanlar hadi bakalim gelde oyna random olayida adalarin genişligi,madenlerin kapasitesi ve adanin urun zenginligini randomdan rastgele yapiyorsun.assagi kisimlari sicak topraklar arap topraklari diyorum ben ust kisimda avrupa olarak adlandirabiliriz.ama dediğin gibi tek bir kita uzerinden oynansaydi mukemmel olurdu.

• bir an önce yeni bir pc alıp oyunuma kaldığım yerden devam etmek istiyorum.Nerede o eski Gay Forcaslar,Cardinal Luciuslar
  • Arkadaşlar bu ticaret rotaları nasıl yapılıyor ?
  • quote:

Arkadaşlar bu ticaret rotaları nasıl yapılıyor ?

sağ altta yön işareti,yıldız benzeri simgeye tıkla karşına ticaret rotasını kurman için harita ve liste çıkacak.
    Not.alınacak mal + olarak.satılacak,bırakılacak mal - olarak kutucuktan simgesi seçilecek.
    Örnek: a adasından +25 ton baharat b adasına -25 ton bırakılacak.görevi yapacak geminin ismini en alt sağdan seç.

• There is no longer enough memory available to safely continue playing Anno 1404
    Please save your games end restard Anno 1404

Anno Venice v2.01.5010 oyununda tüm grafik ayarlarında yukarıda hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor.
    Konu hakkında yardıma ihtiyacım var.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avaramah

There is no longer enough memory available to safely continue playing Anno 1404
    Please save your games end restard Anno 1404

Anno Venice v2.01.5010 oyununda tüm grafik ayarlarında yukarıda hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor.
    Konu hakkında yardıma ihtiyacım var.Teşekkürler

Ram yetmiyormuş, öyle yazıyor.
  • Caesar 4 bitince buna başladım. Venice ek paketinde campaign yok değil mi? Orjinal exe çalıştırınca campaign geliyor, o da 8 bölüm, çok kısa.
  • Evet,yeterli hafıza olmadığından bahsediyor fakat Pc.miz 8Gb ram 750 Gb hdd 2Gb nvidia geforce gt 630m paylaşımsız ekran kartına sahip
    İ 7 işlemcili bir dizüstü bilgisayar.Tahminim bir ayar gerekiyor ama biz bilmiyoruz.
  • Ram konusuna yardımcı olabilecek kimse yokmu :--( , Daha düşük özellikli bir notebok ta oynayabildiğimiz oyunu yüksek özellikli olanda oynayamıyoruz.
    Anno 1404 'de sıkıntı yok Venice'de Ram uyarısı olıyoruz.8 Gb.Ram var.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.