Şimdi Ara

Anno 1404 / Dawn of Discovery (2009) [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
8
Favori
157.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetGüler

Bütün annoculara iyi günler ben bu oyun ilk çıktığı günden beri oynuyorum profesyonel kademesine geldim desem yalan olmaz heralde Ben bir taktik önermek istiyorum.İlk başta evleri yaptığın adanın en uzak köşesine 4 tane oduncuyla birlikte balıkçı kulübesi kurulabilir.Şehir büyüdükçe yol ve bina yapılanmasının düzenli olması gerekmektedir aksi takdirde sonradan yıkılan evlerin yerini perspektif olarak doldurmak hiçte kolay olmaz.Nüfus 1000'lere dayandığında adada ev hariç üretim binaları yıkılıp en yakın adalara warehouse ve üretim stokları kurulmalı.Özellikle taş ve demir madenlerinde acele edilmemeli.Çünkü tools üreteyim derken Vergilerden aşırtma yapıp Geliri eksinin altına düşürenler var.Oyunda bu konuda bir dengesizlik var ama yinede güzel bir sistem.İşin en zor olanı nüfusu 20.000 ve üstüne katlamak.İşte o zaman oyunda king oluyorsun ama Kardinal Lucius gibi isimler karşına çıkarsa işin hiçte kolay olmuyor oyunu oynayanlara bol şans elimde pek çok sayıda resim var oyunla ilgili maksimum 35 binlere geldim nüfusta ama bu nüfusa geldiğinizde stoklarınızı maksimum seviyede tutmak imkansızdır.Bunu yapabilen olursa test etsin 30 Dk boyunca stoklar yüksek nüfus altında maksimum seviyesinden şaşmıyorsa o kişi profesyonel oyuncudur

verdigin degerli bilgilere tesekkùr,devamını bekliyoruz.

• arkadaşlar.anno 1404 ve 2070 le ılgılı aklınıza takılanları zamanım el verdıgınce cevaplarım.iyi eglenceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

arkadaşlar.anno 1404 ve 2070 le ılgılı aklınıza takılanları zamanım el verdıgınce cevaplarım.iyi eglenceler

Elinde bina stratejileri ile ilgili fotoğraf varsa yayınlayabilirmisin acaba ? İnternette çok az fotoğraf var bu yüzden rehberler genelde eksik çıkıyor
  • Şu an mobildeyim.pc ye geçtiğim zaman kendi arşivimdeki SS leri yayinlayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel bir oyun indir benziyor
  • quote:

Şu an mobildeyim.pc ye geçtiğim zaman kendi arşivimdeki SS leri yayinlayacağım.

resimleri bekliyoruz kardeşim.tşk.
  • Bina yerleştirme oyunun en önemli olaylarından biri.

http://www.annofans.com/forums/viewtopic.php?f=23&t=22

http://anno1404.wikia.com/wiki/Building_layout_strategies

İnceleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 10 Mayıs 2012; 11:22:38 >
  • bılgısayardakı ss lerım sılınmıs malesef SS koyamıyacagım.
  • Anno1404 indirimde,sevenleri kaçırmasın,6$ : TIKLA
  • arkadaşlar şu military budget nasıl arttırabilirim yaa.millet bana saldırıyor ben hiç bişey yapamıyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5tugru5

arkadaşlar şu military budget nasıl arttırabilirim yaa.millet bana saldırıyor ben hiç bişey yapamıyorum :/

biraz daha detay verirsen sevinirim.savas konusunda soyle soyliyeyim.asker sayini ve atak gucunu artirmak istiuor isen lord richard ve sultanin sana verdigi horevleri yapip karsiliginda onu puani alicaksin + para veriyorlar.onur puanini para ile satin alabilirsin ama paran az ise gorevleri yap.biriktirdigin onur puanlari ile sag altta ozel bonuslar var.onur puani karsiliginda bunlari aliyorsun.örn: ordu atak gucu +10,gemi sayisini arrtirma,gemiler %10 hizli ve +15 atak gibi ozellikleri onur puani sayesinde alabilirsin.bir diger seklide turnuva duzenliyerek sayginlik kazanabilirsin bildigim kadari ile turnuvalardanda onur puani kazana bilir ve rakiplerinin itibarini kazanabilirsin.BOL ŞANS

• quote:

işte budur,şu an izliyorum,eline sağlık kardeşim....devamını bekliyoruz ama, aman deyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 3 Ağustos 2012; 13:36:48 >

• Anno 1503 ü zevkle üstelik almanca oynamıştım. 1404 ü çözemiyorum ingilizce olmasına rağmen.
  • Yavas yavas videolari koyacagim.

• quote:

Yavas yavas videolari koyacagim.

sağol ümitcim,çok işimize yarayacak emin ol,fon müziği biraz kısıp mikrofona yaklaşırsan daha verimli olur düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

Yavas yavas videolari koyacagim.

sağol ümitcim,çok işimize yarayacak emin ol,fon müziği biraz kısıp mikrofona yaklaşırsan daha verimli olur düşüncesindeyim.

Aynen hocam.ben zati ilk dedigini yaptim ama yeterli olmamiş sanirim.biraz daha kisacam ayarlardan.seste sarhoş sesi gibi :))

• quote:

hah,2 de geldi...yaşa kardeşim,hemen izliyorum.

not: korsan hasanın mekanı lafına çok güldüm ,istediği parayı verseydin yaw :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 5 Ağustos 2012; 1:03:48 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.