Şimdi Ara

Anno 1404 / Dawn of Discovery (2009) [ANA KONU] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
8
Favori
157.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam o rusvetı verırsem zarar ederım.korsanı halletmek basit .bıraz kendimi kaptırdım mekan falan demeye başladım .yeni video cektim yalnız renderlemek-youtubeye portlamak en az 1 2 saat surer.oda anca yarın bide konuşmam peltektir idare edersiniz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

hocam o rusvetı verırsem zarar ederım.korsanı halletmek basit .bıraz kendimi kaptırdım mekan falan demeye başladım .yeni video cektim yalnız renderlemek-youtubeye portlamak en az 1 2 saat surer.oda anca yarın bide konuşmam peltektir idare edersiniz artık

anladım...mikrofonu ayarlamışsın,sesin daha net geliyor...anlatım güzel,devamını bekliyoruz.....bişey sorucam...bu "venice" deki continius game ile düz anno daki continius game arasında ne fark var? yani araç gereçler farklımı yoksa sadece venedik evlerimi? (ben ona hiç göz atmadım henüz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 5 Ağustos 2012; 12:39:06 >

• Venicede daha fazla gorev var.yeni birimler ve venedikli bir lord eslik ediyor bize.ajanlik faliyetleri ve sehirlerdeki yonetimi ele gecirmek icin koltuk satin aliyorsun.koltuk ustunlugun varsa sehrin anahtarini elegeciriyorsun.ajanlik faliyetlerinde sehrin icine lobi kutup sabotaj faliyetlerini yapiyorsun.para ile adam tutup kundaklama vs vs saldirilar yapip rakip ulkeyi oyaliyorsun.venedikli lordumuzla. beraber verdigi bonuslarda cabasi.yanardağ patlamasi var ve yanardag slotunda daha guclu maden cikartilabilmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Venicede daha fazla gorev var.yeni birimler ve venedikli bir lord eslik ediyor bize.ajanlik faliyetleri ve sehirlerdeki yonetimi ele gecirmek icin koltuk satin aliyorsun.koltuk ustunlugun varsa sehrin anahtarini elegeciriyorsun.ajanlik faliyetlerinde sehrin icine lobi kutup sabotaj faliyetlerini yapiyorsun.para ile adam tutup kundaklama vs vs saldirilar yapip rakip ulkeyi oyaliyorsun.venedikli lordumuzla. beraber verdigi bonuslarda cabasi.yanardağ patlamasi var ve yanardag slotunda daha guclu maden cikartilabilmesi.

teşekkür bilgi için.

• yeni videoları 720P koyamıyacagım atrık.yukleme surelerı cok uzun oluyor.
  • Ben de indirdim oyunu denicem birazdan şuan yükleniyor.
  • helal...yeni videolar gelmiş...bravo ümit,eline sağlık...ayrıca pm attım sana.
  • quote:

helal Ümitcim,ramazanda bol dua alıyorsun.oyunu sevdirdin.videolar tam gaz maşallah.
  • Hocam sagolun zaman buldukca video koyacagim.

• Ümit abi ellerine sağlık çok güzel olmuş videolar çok saol. Devamını bekliyoruz bi engel yoksa inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

Ümit abi ellerine sağlık çok güzel olmuş videolar çok saol. Devamını bekliyoruz bi engel yoksa inşallah :)

Yarin 2-3 parti daha video koyacagim.

• anladım abi kolay gelsin :)
  • Ya bu oyundaki amaç nedir youtube de videolara baktımda sadece bir şehirmi geliştiriyoruz görev falan yokmu yaptığımız. Çok sıkıcı gibi gözüktü.
  • quote:

Venicede daha fazla gorev var.yeni birimler ve venedikli bir lord eslik ediyor bize.ajanlik faliyetleri ve sehirlerdeki yonetimi ele gecirmek icin koltuk satin aliyorsun.koltuk ustunlugun varsa sehrin anahtarini elegeciriyorsun.ajanlik faliyetlerinde sehrin icine lobi kutup sabotaj faliyetlerini yapiyorsun.para ile adam tutup kundaklama vs vs saldirilar yapip rakip ulkeyi oyaliyorsun.venedikli lordumuzla. beraber verdigi bonuslarda cabasi.yanardağ patlamasi var ve yanardag slotunda daha guclu maden cikartilabilmesi.

Dediklerinden güzel bir oyuna benziyor bu hangi versiyonu oyunun acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

Ya bu oyundaki amaç nedir youtube de videolara baktımda sadece bir şehirmi geliştiriyoruz görev falan yokmu yaptığımız. Çok sıkıcı gibi gözüktü.

görevler var....soru sormadan önce videoları seyret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

Ya bu oyundaki amaç nedir youtube de videolara baktımda sadece bir şehirmi geliştiriyoruz görev falan yokmu yaptığımız. Çok sıkıcı gibi gözüktü.

görevler var....soru sormadan önce videoları seyret.

Cevap vermeden önce mesajımı tam oku videoları zaten izlediğimi söyledim.
  • görevler var.sultandan,lord richarddan ve etrafda bulunan adalardaki slotlarda bulunan tüccar,assasin kaleleri,kaşif okulları,madenci slotu hatta ve hatta korsanla dost olursanız o bile gorev verıyor.sunu dıyebılırım o kadar gorev oluyorki kafanız şişiyor :) kimi gorev oluyor harıtadakı 5 farklı yerdeki gemılerı vurmanı soyluyor.sırf gorevler ıcın filo kurmak gerekıyor.gorevler kurtarıcı etkısı oluyor paraya sıkıstıgımda gorevler ekonomıyı rahatlatıyor + honnor puanı verıyorlar bu sayede bonus ozellıklerı acıyorum.Bunlar : gemılerın hızı +15,ordu saldırı gucu +5 vs vs gıbı ozellıkler.cokta etkılı bonuslar ama acmak ıcın sadece Honouer ( Onur ) puanı gerekıyor.Hoonour puanını elde etmek ıcınde en basıt yontemler.
    1.aktıf tıcaret yapıcaksın.gemı ıle adalara mal satacaksın ( ıster o ankı depodakı mal stoguna gore el ıle gemıyı gotur ıstersen blırlı bır ımalat zıncırı kur ve gemıye otomatık rotasyon ıle mal sattır.
    2.pasif ticaret yapıcaksın.elındekı adaların kıyısında bulunan ( depo bınası olarak ısımlendırıyorum sahsen ) depo bınalarına tıkla acılan sayfada mal satım ve alım kısmı var - olan kısıma tıkla ve satmak ıstedıgın malın mıktarını belırle.gelen gemıler ordan mal alıcaktır.
    3.para ike honnour puanıda satın alabılırsın.dıplomosı bolumunde sultan ve lord rıcarddan alabılıyorsun ve bıldıgım kadarı ıle dost oldugun rakıplerındende honour puanı alabılıyorsun.(yada elınde fazla honour varsa satabılırsın )
    4.bazı adalarda slotlar gormussundur.tuccar,madencı vs slotları bır kadın slotu var nasıl anlatsam orda buyu yapıyor.ama cadı degıl.ona devamlı ekmek verıyorsun o da sana Honour puanı verıyor.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.