Şimdi Ara

Anno 1777 - gercek ekonomi gercek para cekme imkani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adindanda anlasilabilecegi gibi oyun 1777 yillarinda geciyor. Oyunda savasmaktan sirket, banka kurmaya, sirketlerin sharelarini alip satmaktan kole ticaretine kadar yapabileceginiz bircok sey var. Oyun romen yapimi ve henuz cok yeni o yuzden hersey yeni yeni kuruluyor. Isin en guzel tarafida oyundaki parayi gercek paraya cevirip cekebilmeniz. Yapi itibariyle erepublikin gelismis versiyonuna benziyor, ve tabiki gercek para uzerinden oynaniyor. Aylik ucret veya oyuna yatirmaniz gereken bir para yok, sadece calisarakda para biriktirebilirsiniz. Tabi sirket kurmak icin gereken para calisarak ne kadar surede birikir onu bilmiyorum.

Oyunda gercek ulkeler, kendi yasalari ve vergi sistemleri var. Ulkeleride yine oyuncular yonetiyor. Baska oyunculara saldirarak onlari koleniz yapabiliyorsunuz ve bu sayede devletten para alabiliyorsunuz. Bende henuz cok yeni oldugum icin fazla bir bilgim yok ama ilgimi cektigi icin paylasmak istedim. Yukarida oyunun linki var ve biri refer etmeden oyuna baslayamiyorsunuz o yuzden kendi referumu koydum. Isterseniz birbirinizin referunude kullanabilirsiniz. Organize bir pati ekibi olusturabilirsek hem ulkeyi yonetebilir hemde para kazanabiliriz. Zaten su anda 90 kisi var turkiyede o yuzden ulkeyi ele gecirmek zor olmayacaktir.

Turkiye'de yatirim firsati cok ne kadar erken girerseniz o kadar kar etme olasiliginiz ve gercek paraya cevirme firsatiniz olur.
    Oyuna REFERAL siz girilmiyor linki burada bulabilirsiniz.

Anno 1777 Uye OL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemeni -- 20 Ocak 2011; 14:25:36 >

• İNANMIYORUM. Bu oyunun web tabanlısı çıktıysa oynanır hertürlü. her serisini oynadım istisnasız
    edit: ama anno ile hiç alakası yok bu oyunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerbatZ -- 20 Kasım 2010; 1:47:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

İNANMIYORUM. Bu oyunun web tabanlısı çıktıysa oynanır hertürlü. her serisini oynadım istisnasız
    edit: ama anno ile hiç alakası yok bu oyunun
    Bu oyun daha cok erepuklik gibi ekonomi finans para islerinden hoslananlar icin birebir.
  • dostum söyler misin try denen şey nasıl gerçek paraya dönüşüyor???
  • ekonomi deilde online manav vs kucuk esnaf li ekonomi gamesi varmi facedeki kapitalizm gibi...???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılan deveye ne demis

ekonomi deilde online manav vs kucuk esnaf li ekonomi gamesi varmi facedeki kapitalizm gibi...???
    @Aliserhat96 oyunda her para birimi altin endexli mesela suan
    amerikada 18 USD = 1 Altin
    Turkiye' de 40 50 civari biseydir. Her 5 Altin = 1 EURO
    Oyuncular para alip sattikca para birimi degerleri degisiyor tabi yeni marketlerdede cok firsat oluyor mesela ben
    yeni bir ulkeye 100 Altin yatirdim ve kur 90 di yani 9000 LLS para geldi elime. Simdi o market gelistikce yeni isciler geldikce parasinin degeri artamaya baslayacak ve ortalama kur 30 a inecek bunu 1-2 ayda olmasini bekliyorum her ulkede oyle oluyor ortalama. O zaman 9000 LLS mi sattigimda 300 Altin alicam. Bakalim sansim yaver gidecekmi sizede haber veririm.
    Ama bos umutlarla oyuna baslamanizi istemem bu oyunu oynamak icin 20-30 euro yatirima ihtiyaciniz olacak onu soyliyim benim simdiye kadar anladigim bu. Cikarirmisiniz? bence bu yuksek bir ihtimal ama sabirli olursaniz suan iyi firsatlar var.

• quote:

ekonomi deilde online manav vs kucuk esnaf li ekonomi gamesi varmi facedeki kapitalizm gibi...???
    @ diecoolen1
    online manavdami cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemeni -- 23 Kasım 2010; 11:27:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemeni
    @ diecoolen1
    online manavdami cikti

kapitalizm mesela :)
  • quote:

quote:

@ diecoolen1
    online manavdami cikti

kapitalizm mesela :)

Alıntıları Göster
    Biraz oyundan bahsetsen.Mesela sağlık sistemini çalışma sistemini anlatır mısın?
  • peki benim hoslandigim tarzda ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kherehabath

Biraz oyundan bahsetsen.Mesela sağlık sistemini çalışma sistemini anlatır mısın?

Alıntıları Göster
    .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemeni -- 17 Aralık 2010; 12:27:56 >
  • quote:

.......

Alıntıları Göster
    Keyifli bir oyun katılmak isteyen olursa burayı tıklasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream130

Keyifli bir oyun katılmak isteyen olursa burayı tıklasın

Alıntıları Göster
    gerçekten para kazanabileceğiniz bir oyun arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi sadece biraz üzerinde düşünmeniz gerek ve sonra yüksek meblağlar çekebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemeni -- 20 Ocak 2011; 14:33:29 >

• quote:

gerçekten para kazanabileceğiniz bir oyun arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi sadece biraz üzerinde düşünmeniz gerek ve sonra yüksek meblağlar çekebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    dolandırıcılık yok dimi bizden para gitmesin oyun şartlarına filan koyarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DownFast

Alıntıları Göster
    You are traveling to another region
    You are on the way to Mendoza. In the right side you can see the time needed to reach your destination. During that time you can not work or fight. You can reach your destination instantly by paying 0.1 EURO ( click Finish Now button from your right side.). Remember that while in a foreign country you can not work and your currency will be converted to that countrys currency. 379 : 50 : 41

Bu nedemek arkadaslar bir türlü çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DownFast

Alıntıları Göster
    You are on the way to Mendoza. In the right side you can see the time needed to reach your destination. During that time you can not work or fight. You can reach your destination instantly by paying 0.1 EURO ( click Finish Now button from your right side.). Remember that while in a foreign country you can not work and your currency will be converted to that countrys currency. 379 : 50 : 41

• quote:

Orijinalden alıntı: calexix

Alıntıları Göster
    baska bir yere gitmissin ama cok uzak oldugu icin ve yuruyerek gittitgin icin sure baya fazla 0.1 euro vererek hemen o bolgeye gecebilirin

• quote:

baska bir yere gitmissin ama cok uzak oldugu icin ve yuruyerek gittitgin icin sure baya fazla 0.1 euro vererek hemen o bolgeye gecebilirin

Alıntıları Göster
    Benim anlaamdığım bu adamlar nerden para kazanıyor da size para veriyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Güzel soru . +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joshua Taxiarchai

quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Güzel soru . +1

Alıntıları Göster
    http://www.anno1777.com/index.php?i=265272

oynamak ısteyenler bu lınkten kayıt olabılırler..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.