Şimdi Ara

Anno 1777 - gercek ekonomi gercek para cekme imkani (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar üye olamadım ben yaa :( country bölümünde hiç bir ülke ismi yazmıyor aynı zamanda yazdırmıyorda ama kayıt deyince

We dont accept new registrations in this country

bu ülkeden yeni üyeleri kayıt kabul etmiyoruz diyor... proxy üzerinden denedim bu sefer united state yazıyor ama captch kodunu yanlış girdin diyor halbuki giriyorum ama proxy sunucuda çalışmıyor sanırım... nasıl üye olacağımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fekafeka -- 29 Temmuz 2012; 5:49:12 >
  • Ya merabalar ben bu oyuna uye olmak ıstıyorum fakat olamıyorum bi yardımcı olurmusunuz
  • Üye ol oyna savaş kazan
    Gerçek yaşam oyunu; oyunda çalışıyor besleniyor şirket kuruyor borsa bankacılık işleri yapıyor köle ticareti yapıyor aynı zamanda savaşıyorsunuz başlarda biraz sıkıcı gelebilir ama gün geçtikçe zevkli bir oyun belirli bir kazançtan sonra şirketin hesaptaki paranızı gerçek para dönüştürmenize izin veriyor ve hesabınızdan para çekebiliyorsunuz. Üyelikler :http://marketglory.com/register/Winchester mail onayı gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinMoo -- 7 Eylül 2012; 21:23:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.