< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 (18. sayfa)
-
-
Tek season pass için hangisini önerirsiniz? 3'ünü de alsam 76 tl'ye falan gelecek. Ama dediğiniz gibi oyun zaman katili. Geçen sene 90 saat oynamışım ama şuan 1 saatlik cs go'ya zar zor zaman ayırabiliyorum.
-
Season pass 3 ü tam bilmiyorum hocam ama ilk iki season pass gayet güzel onlar alınmalı bence uzun oyun deneyimi için.
Benim de bu aralar zaman problemim var sp3 u aldım yine de zaten yeni seri anca 2-3 seneye filan çıkar o zamana kadar ara ara oynarım diye aldım.
3 season pass 76 TL bence iyi fiyat bir daha ubisoft un bu indirimi vereceği de belli değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ubisoft+ sistemi gelirse gamepass'e geçeceği söyleniyor ama gamepass de aylık sabit maliyet. İlk 2 season pass'i alıp sp3 için biraz video vs izleyeyim hocam o zaman. Sp2 için büyük bir ada olduğunu söylemiştiniz. O ilgimi çekti baya.
-
Aynen hocam sp3 u şimdilik bekletebilirsiniz zaten Son chapter da çıkmadı genel olarak varolan mekanikleri geliştiriyor sp3 mesela önceden sahile kurulan turizm binası işi vardı sadece şimdi turizm için ekstra içerik yapmışlar sp3 de oteller vs filan
Ama ilk ikisini alırsanız onlar baya iyi dediğiniz gibi o büyük Adalı harita anno nun tam zevkini veriyor çünkü tek kocaman büyük bir ada var ve oraya siz geçiyorsunuz istediğiniz gibi devasa şehir inşaa edilebiliyor.
Aynen hocam sp3 için daha vakit var. Teşekkürler katkılarınız için.
-
Çalışmalara kaldığımız yerden başladık :)
-
içeriklerden sonra kafayı yemek üzereyim :D
-
Arkadaşlar season pass 2 var bende, season pass 1 + docklands 26 TLye geliyor alınır mı? Yoksa season pass 1+3 mü alayım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 14 Haziran 2021; 23:37:38 >
quote:
Orijinalden alıntı: bilgennyk
Arkadaşlar season pass 2 var bende, season pass 1 + docklands 26 TLye geliyor alınır mı? Yoksa season pass 1+3 mü alayım?oynarım diyorsanız 1 ve 3 ü alın hocam
1 i kesin alın zaten bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 15 Haziran 2021; 0:42:54 > -
Teşekkürler hocam. Daha sezon 2deki dlcleri oynamadım açıkçası
oyunda başlamak istediğim haritayi seçemiyormuyum ? mücadele modunda büyük bi harita keşfettirmişti oyun o haritayi sandbox'a da bulamadım .
-
O harita sonraki zamanlarda açılıyor
severim ama bu oyun beni yoruyor ya. başlarda aşırı keyifli ve sakin oluyor ama sonra her şeye yetişmeye çalışmak yıpratıyor insanı.
-
Aynen özellikle hızlandırınca ve petrol yetmeyince stres yaptırıyor baya. Bir de başları ekonomik olarak çok zor sonradan açılınca da paraya para demiyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunun en büyük sıkıntısı bu maalesef. İsteklere yetişmekten bazı adaları ihmal ediyoruz. En azından yeni dünya'ya açıldığımızda çağ atlayıp eski dünya'dan kurtulablmeliydik. Kolay modda bile hepsine yetişmek zor.
-
Ubi forward indirimiyle season 3 u de uygun fiyata aldım. Oyun gerçekten çok iyi . Oynarken zaman kavramı falan kalmıyor.
Bi sonraki Anno ne zaman çıkacak bilen var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: RedPyro
Ubi forward indirimiyle season 3 u de uygun fiyata aldım. Oyun gerçekten çok iyi . Oynarken zaman kavramı falan kalmıyor.
Bi sonraki Anno ne zaman çıkacak bilen var mı ?Yakın bir zamanda Anno gelmez, geliştirici firma The Settlers üzerinde çalışıyor bu sene sonuna kadar çıkacağı söylenmişti hala ses yok bekliyoruz..
-
Anladım hocam. The Settlersla iade ederiz artık ötekine kadar .
Yakın bir zamanda çıkmaz inş zaten oyunu tam anlamıyla oynamak için deli gibi zaman gerekiyor en azından 2-3 sene rahatça oynayalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X