Şimdi Ara

ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
45
Favori
38.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gemine liman yapmak için gereken erzağı yüklemen lazım. yalnız biraz geç kalmışsın botlar tüm adaları ele geçirdiyse. istersen oyuna baştan başla adalara sen çök.

verimliliği düşürmek yerine tesisi uyku moduna da alabilirsin. o zaman daha çok tasarruflu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 18 Ağustos 2021; 9:29:41 >
  • O zaman biraz daha ogreniyim oyunu hata yaptikca, sonra sifirdan baslayayim.

Uykuya gecirmeyi duydum ama oyunda bulamadim nasil yapildigini.

Gemiye celik ve kereste yuklemek gerekiyor sanirim liman icin. Celik de daha yeni yapmaya baslamistim halbuki ama yine de gec kalmisim demek.

Tersanede 1 gemi secenegi cikti uretim icin, onu urettim R ile baslayan. Onunla mi gezmeliyim dunyayi yoksa ilk cikan gemiyle mi? Bir de age of gibi tek tek ben mi tiklamaliyim geminin gidecegi yerlere?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vyl kullanıcısına yanıt
    Keşif için senden gemiye malzeme yüklemeni istiyor. Orada istediği kriterlere göre yükleme yapıp çıkarıyorsun. Keşfi kendisi yapıyor sadece arada sana ne yapacağını soruyor. Senin tercihlerin keşfin başarılı olmasında etkili oluyor. Keşif dışında gemileri kendin yönlendirmen veya ticaret ağına bağlanan gerekiyor. Örneğin çelik yeni ürettim demişsin. NPC'lerden alışveriş yapabilirsin. Düzenli aldığın şeyler için bir gemini o ada ile senin adan arasında ayarlayıp kendisinin ürün almasını sağlayabilirsin. Oyunun başında artıya geçmenin en kolay yolu diğer adalardan potansiyel gördüklerini almak ve NPC'lerin adalarından hisse almak. Bir süre sonra onların yaptığı her harekette sana gelir geliyor. Belli bir zaman sonra neredeyse bütün harita sana çalışıyor.

• maliokan kullanıcısına yanıt
    1500 nufusum oldu ama hala kesifle ilgili bilgilendirme cikmadi. Kesif icin sart nedir ve nasil yapiliyor hala anlamadim?

oyunda 2 farklı keşif var.

birincisi age of tarzı tıklaya tıklaya kendi haritanı açıyorsun.

ikincisi keşif (expedition) görevleri var. bunlardaysa özel gemi hazırlayıp erzaklarıyla vs. yolluyorsun o otomatik gidiyor. ara ara sana seçenekler sunuyor onlara verdiğin cevaplara ve erzaklara göre başarılı yada başarısız oluyorsun. bunlara görevlerden ulaşıyordun galiba oyunu oynayalı bir süre oldu tam hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 18 Ağustos 2021; 15:6:33 >
    Ben de tam hatırlamıyorum oyunu oynayalı uzun süre oldu. Keşif için de gemi hazırlayıp gönderiyorsun başarılı olunca yeni harita çıkıyordu.

• Bu oyuna girince atma probleminin çözümü var mı ? Ram den dolayı yapıyormuş galiba.

• üretim verimliliğini düşürmek daha az işgücü gerektirmez mi? ticaret rotalarını henüz kuramadığım için birçok şeyde depom doluyor. gereksiz yere üretmek yerine verimi düşürüyorum ama bunun bana parasal katkısı olması gerekmez mi?

bir de yeni adada yaşam kurmaya çalışıyorum biber kendi adamda olmadığı için. 35 36 çiftçi anca yaşıyor daha fazla artmıyor popülasyon. çiftçilerin evinde de market hariç hiçbir şeye ihtiyaç duymuyor görünüyor neden acaba? content farmer yazıyor bu evlerde.

oynarken bi yandan pratik köy düzenine geçiş yapayım dedim. yolun yönünü değiştirecekken limanla tüm köyün yolunu bi anlık yıktım. -5000 bakiye düşmeye başladı ve 10 saniye sonra yenildim. böyle saçmalık olabilir mi ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyl -- 29 Ağustos 2021; 20:5:33 >
  • Üretimi durdurmadığınız sürece işgücü değişmez sadece işçilerin mutluluğu artar, işçiler mutlu oldukça isyan gibi olumsuz durumlar yaşanma olasılığı düşer. Depoda hangi ürün dolduysa ilgili fabrikayı tıkladığınızda sağ altta açılan pencereden duraklatabilirsin ihtiyaç olduğunda aynı şekilde çalıştırırsın.

Tam sayı kaç olmalı emin değilim bir kaç tane daha ev kurmanız gerekiyor. Başta nüfus kendi artmıyor oyun sizi 150 çiftçiye ulaşana kadar ev kurmaya zorluyor.

Acemiyken olur öyle :) Böyle düzenlemeler yapmaya başlamadan önce muhakkak limana alternatif yol bağlamayı unutmayın. Yolu yok ettikten hemen ardından limana rastgele yol bağlasaydınız oyunu kurtarabilirdiniz.

Oynamaya yeni başladıysanız bu konunun ilk mesajını incelemenizi tavsiye ederim önemli bilgiler var. Orada Anno 1800 Wiki sayfasının linki var bu sayfa oyunun kitapçığı gibidir şahsen çok işime yaradı başlarda.

• The High Life DLC'si çıktı!

Mühendisleriniz ve Yatırımcılarınız için heyecan verici yeni bir konut olan gökdelenlerle benzersiz bir ufuk çizgisi oluşturarak rakiplerinizin şehirlerini gölgede bırakın.

Yeni bir yapı elemanı olarak korkak yeni asansörleri dahil ederek modüler konutlar inşa etme zorluğunu üstlenin.

Yatırımcılarınızın ve Mühendislerinizin zorlu yeni ihtiyaçlarını karşılamak için yeni tarifler keşfedin ve alışveriş merkezlerinde Özel Teklifi tanımlayın.

Oyundaki en yüksek bina olan Skyline Tower'ı inşa ederek şehrinizin görünümünü iyileştirin.

Hava balonu gibi şaşırtıcı yeni süslemelerle şehrinizi güzelleştirin.

https://www.youtube.com/watch?v=WiR8xkyA61s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 1 Eylül 2021; 14:28:37 >

• Merhaba şehir planlaması nasıl yapmalıyım sizce? Campaing'den oynamayı düşünüyorum. Yoksa campaing olmayanı mı seçsem? Bir de hep zarar ediyorum.

Benim böyle şimdilik:

ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunuyerme -- 2 Eylül 2021; 19:49:21 >
  • Uplay'ı her açtığımda Anno 1800 güncelleniyor 3 gündür. Böyle sorun yaşayan var mı?

• Age Of Empires 4'ü test ettikten sonra Anno 1800'ün kıymetini daha iyi anladım. Bu oyunun Strateji türü oyunların içerisinde açık ara en iyisi olduğunu düşünüyorum. İkisi aynı tarzda oyun değil, AOE çok daha savaş odaklı bir oyun ama ANNO 1800'ün grafiklerden tutun gittiği her yere kadar Age Of Empires 4'ten iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum. 2 yıl öncesinde çıkmasına rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Age Of Empires 4'ü test ettikten sonra Anno 1800'ün kıymetini daha iyi anladım. Bu oyunun Strateji türü oyunların içerisinde açık ara en iyisi olduğunu düşünüyorum. İkisi aynı tarzda oyun değil, AOE çok daha savaş odaklı bir oyun ama ANNO 1800'ün grafiklerden tutun gittiği her yere kadar Age Of Empires 4'ten iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum. 2 yıl öncesinde çıkmasına rağmen.

Yorumlara bağlı kalarak Age Of Empires 4 ü hiç denemek bile istemedim. Age Of Empires 2 nin yeri bir başkadır diye düşünüyorum.

Anno 1800 noktasında grafik vs lere çok iyi değinmişsiniz. Serinin son oyunu mudur bilemem ama acaba bir sonraki oyun için nasıl bir şey ortaya çıkaracaklar veya çıkacak mı :)

• Arkadaşlar merhaba ;

Ben bu oyunu full dlc li oynuyorum , yeni dünya yı falan açtım ama daha orda koloni kurmadım "eski ışık" ta yatırımcı sayısını 4.000 kadar çıkardım , her npc nin hiç bir eksiği yok , turist limanı da kurdum , dünya fuarı yaptım , botanik bahçesi , hayvanat bahçesi , müze ' de en az 5 er tane ürün var , saray yaptım saray kanatları yaptım , sorunum şu turistler geliyor ama ben turist'lere yapılan otel cafe bar vs şeyleri açamadım bir türlü onlar nasıl açılıyor ada da minimum şu kadar turist olması gerekiyor onları açmak için gibi bişey mi var , bazı videolarda tursit iskelesini yükseltme yapıyor oyuncular bende o da çıkmadı , ve adada kaç turist olduğunu da göremedim , diğer halkın isimlerinin karşısında sayıları yazıyor , turistin ne ismi var ne sayısı , turist iskelesinde yazıyor sayısı sadece , bu konuda napıcam bi destek rica ediyorum , şehrin çekiciliği ile alakalımı ?

• Merhaba arkadaşlar, bu oyunda ingilizce bilmek şart mı yani biraz videolara gezdirdim metinlere rastlamadım bu şekilde kelime çevirilerine bakıp oynayabilirim gibi geldi bir de size sorayım dedim

• analitikduzlem A kullanıcısına yanıt
    Çok fazla ingilizceye gerek yok hikaye görevleri anlaşılır ürün adlarını öğrensen yeterli olur ama bir türkçe yaması var diye hatırlıyorum bi bak istersen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

Geforce now ile oynayacağım da yama yapılamaz sanırım. Epic indirimlerinde standart sürümü tavsiye eder misiniz

• analitikduzlem A kullanıcısına yanıt
    Standart olur hocam oyun süresi zaten uzun olduğu için memnun kalırsan sonra ek paketleri de düşünebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.