Şimdi Ara

Anno1777 -> Oyun Parasını Gerçek Paraya Çevirmek..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet yanlış duymadınız arkadaşlar. benim de bugün haberim oldu oyundan. erepublik benzeri daha yeni bir oyun. girdim üye oldum gayet hoş tasarımı falan.
    ayrıca oyun içinden kazandığınız parayı(Türkiye için para birimi TRY) gold'a dönüştürüp goldlarımızı da euroya dönüştürerek bu euroları gerçek para olarak çekebiliyoruz 1e 1 şekilde...

üye olmanız için link: Anno1777 SignUp !

oyun için başlangıç rehberi:

quote:

Başlangıç Rehberi

Anno oynamaya başlamak için ilk yapmanız gereken bir davet bulmanız. Çünkü oyun kuralları gereği kimse davetsiz hesap açamaz.
    Oyuna başladığımızda ilk ekranın en üst kısmında diğer oyuncuları, şirketleri ve makaleleri arayabileceğimiz bir arama çubuğu bulunmaktadır. Arama çubuğunun altında ise mesajların, aktivitelerin ve gelirlerin görülebildiği bir alarm çubuğu bulunmaktadır.

Alarm çubuğunun altında ise ana butonlarımız bulunmaktadır.

1. Statistic and Summary:
    2. Financial Reports & Accountant: Burada bütçemizi harcamalarımızı, hisselerimizi ve banka hesaplarımız kontrol edebilmektedir.. Ayrıca bu buton aracılığıyla gerçek euro yükleme ve çekme işlemlerimiz gerçekleştirilmektedir.
    3. Presidency and Government: Bu buton vasıtasıyla ülke lideri ve vekilleri, yasaları, vergileri takip edebilmektedir. Ayrıca ülke istatistikleri ve seçimler bu sayfada gerçekleşmektedir.
    4. Profile & Inventory: Sahip olduğunuz malzemeler ve Profilinize ulaşabildiğiniz butondur.
    5. Help & Forum: Oyun hakkında bilgiler alabileceğiniz admine ve diğer oyunculara sorular sorabileceğiniz bölümdür.

Ana butonların altında wellness (sağlık) ve üç farklı hesabınızdaki (euro, altın ve yerel para) para düzeyini görebilmektesiniz. Bunların hemen altında ise ana menü bulunmaktadır.

1. Home: Ana sayfa
    2. Fight: Diğer oyunculara saldırarak onları köleleştirmek için kullanılır.
    3. Jobs: Çalışarak para kazanmak
    4. Goods: Gıda, kıyafet, ulaşım araçları vs. alabileceğiniz market
    5. Services: Piyango bileti almak için
    6. Real Estate: Ev kiralamak veya satın almak
    7. Financial Market: Para dönüştürmek, Şirket hissesi satın almak, bankadan para çekmek için
    8. Slave Market: Köle alım/satımı
    9. Ratings: Diğer oyuncular hakkında bilgi almak için
    10. My Companies: Şirket kurmak ve kurulu şirketlerinizi yönetmek.
    11. Advertisement: Oyun içinde oyun ile ilgili reklam yapmak için
    12. Bonuses: Günlük bonuslarınız almak için
    13. Afilliates: Arkadaşlarınızı oyuna davet etmek için kullanacağınız link
    14. Partners: Oyun hisselerinin alım/satımı

Şimdi oyunu az çok anladığımıza göre oyunun mekanizmasından birazcık bahsedelim. Örneğin çalışmaya başladığınızda 6 TRY/saat maaş almanız gerekirken neden 8 saatlik çalışma karşılığında 10 lira kazandığınızı merak edebilirsiniz. Çünkü oyundaki tüm gelirleriniz sağlığınıza göre verilmektedir. Örneğin şu an ülkemizde saldırı bonusu 2 TRY'dir, ancak bu değer sağlığınızın %100 olduğu zaman geçerlidir. Sağlığınız %28 ise alacağınız bonus 0.56 TRY olacaktır. Bu nedenle oyunun temel mantığının ne kadar çok sağlık o kadar çok para gibi bir söylem yanlış olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 10 Ağustos 2011; 20:18:22 >

• sorularınız olursa yardımcı olabilirim...
  • kaydoldum bakacam artık yardımcı olursun bu öbür oyuncuları alıp satma var yazıyor diye üye oldum D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

kaydoldum bakacam artık yardımcı olursun bu öbür oyuncuları alıp satma var yazıyor diye üye oldum D:

parasal anlamda yardım edilmiyor para ve eşya gönderme yok ama herhangi bir sorun oldugunda yardımcı olurum tabi :)
  • ben 1 euroya yaklaştım arkadaşlar 5 günde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylann93

ben 1 euroya yaklaştım arkadaşlar 5 günde :D

Hiç yoktan iyidir. Peki hem kazanıp hem oyundan zevk alabiliyomuyuz ?

Üye oldum ama biraz karışık pek bişey anlamadım. Ne yapacağımızı anlatırsan güzel olur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 16 Ağustos 2011; 6:15:50 >
  • yapılcak çok da bişey yok aslında oyunda. mümkün oldugunca fight sekmesinden başkalarıyla savaş yap para kazanırsın ve savaştığın kişiler kölen olur başkaları ona saldırmadıkları sürece kölen olarak kalır. bu köleleri 0.04 golddan satarsın zamanla goldun birikir. 1 gold yaklaşık 38try ediyo iyi para yani:D
    ayrıca hergün mutlaka çalış. 5 gün üst üste çalışınca bonus veriyo hükümet 75try.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok zor. Erep daha çok kazandırıyor :)
  • pek zor görünmüyo bence gayet iyi gidiyorum şu an ben
  • Kaç euro oldu ?
  • 2-3 euro olmuştu ama oyun içi silah falan aldım daha hızlı gelişip daha fazla kazanmak için.. :)
  • Adamların sitede yazdığına göre 72.000 Euro tarzı bir ödeme yapmışlar.İllaki reklam alıyorlardır ama nereye kadar bir sorun çıkmayacağına eminsin dimi
  • o ödemelerin çoğunu oyuncular kendilerinin önceden yatırmış olduğu paraları çekiyolar ondan o kadar büyük bi rakam yoksa sitenin kendi elinden çıkan paranın o kadar yüksek olduğunu tahmin etmiyorum...
  • okadar parayı nasıl yaptın kardeş bizede anlat bende bugun başladım 3.5 tl var =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.