Şimdi Ara

Annual Subscribe Kampanyası hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende çıkacagını hic sanmıyorum. Cata açıklandıgından 15 - 16 ay sonra cıktı. Eger blizz diger oyunlar çıkıyor diye dogru duzgun denemediği bir expansionı cıkarıcaksa (hele ki bu kadar degisiklikle) benim için o zmn biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat olarak değerlendirirsek kabaca

ortalama 1 aylık pre-paid 25 TL ------- 25x12=300 TL
    ortalama 2 aylık pre-paid 48 TL ------- 48x6=288 TL

kredi kartı ile alınsa battle.netten
    1 aylık 13 Euro ---- 13x12 x 2,46 (Kur) =384 TL
    3 aylık 37 Euro ---- 37x4 x 2.46 (Kur) =364 TL
    6 aylık 66 Euro ---- 66x2 x 2.46 (Kur) =325 TL

yanı 384-288 TL arasında bir paraya ne alacağız.

1- Diablo 3 -------- Tahmini olarak 80-120 TL bandında fiyatı olacağı düşünülüyor,
    2- Tyrael's Charger Mount --------- Değeri 20 Euro (50 TL) olacağını düşünsek,
    3- 12 Ay wow oyun süresi,
    4- Expantion betaya katılma,

Karar sizin........ Ben Diablo'yu alacaktım zaten çok iyi kampanya oldu benim için,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreasom -- 26 Ekim 2011; 10:55:07 >
  • ben de almayı düşünüyorum ama benim planım diablo3 alıp wow'u bırakma yönündeydi şimdi 12 ay daha wow'a bağlanacağız öte yandan diablo3 ücretsiz geliyor teklif gayet cazip benim açımdan bakalım biraz düşüneceğim karar veremedim, 2 oyuna da zaman ayırmak zor olacak...
  • cahilliğimi bağışlayın arkadaşlar; diablo 3 tamamen single player mı olacak, online'mı olacak (wow gibi) yoksa bazı opsiyonları mı online olacak? bilgisi olan arkadaşlar biraz aydınlatabilir mi?
  • Almak istiyorum ama askere gitme durumu var Nisanda, Blizz'e bağış yapmak olur benimkisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: girit1980

cahilliğimi bağışlayın arkadaşlar; diablo 3 tamamen single player mı olacak, online'mı olacak (wow gibi) yoksa bazı opsiyonları mı online olacak? bilgisi olan arkadaşlar biraz aydınlatabilir mi?

Single player'da oynayabilirsin ama diablo 3'ün en keyif veren yanı online dungeonlara arkadaşlarınla girmektir. Battle.net üzerinden mevcut oyunu kurup arkadaşların ile aynı ortamda ilerliyorsun. Yani 1000-2000 kişi aynı serverda oynamıyorsun. 8 kişi (yanılıyor olabilirim daha da az olabilir) gruplar halinde giriyorsun. Ya da daha küçük gruplar ile diabloyu mephisto- baal gibi bossları kesip tekrar oyun kurup bir daha kesiyorsun. Tüm bilgiler yine battle.nette saklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Bende çıkacagını hic sanmıyorum. Cata açıklandıgından 15 - 16 ay sonra cıktı. Eger blizz diger oyunlar çıkıyor diye dogru duzgun denemediği bir expansionı cıkarıcaksa (hele ki bu kadar degisiklikle) benim için o zmn biter.

Komutanım boşver ya, hemen Panda-Monk açıp kasmaya başlıycaksan bilmiyorum, ama Duracila bi' tanedir, onla oynamaya devam ettiğin sürece expansion oyun bıraktırıcı etki yapmaz bence. Hem talentlar falan tamamen yeni, ama bu işin PTR'si var falan, illa ki bi boşluk olsa da yeni patch ile oyun bıraktıcı eksiklikler olacağını sanmıyorum. Wowhead, mmochampion arkamızda, rahat olalım.
  • Diablo 3'ün şu an ön sipariş sabit fiyat garantisi ile uk satış fiyatı 29.99 pound, günlük kur ile yaklaşık 85 tl, (yurtdışı fiyatı bu) hesap kitap yapanlar için.
    Soranlar için tek kişilik oynamak isteseniz bile battlenet hesaba giriş yapmak zorundasınız. Hem drm açısından hem de muhtemel loot server tarafından ayarlanacak.
    Dolayısı ile online olmayan bilgisayarda Diablo 3 yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 26 Ekim 2011; 18:48:39 >
  • Bu oyunlar kısmına Blizzard diye bir yer mi açtırsak ne yapsak şu forumda? =)

Eğer bu sistemle abone olup Diablo III çıktıktan sonra eğer hesabımızın wow bölümünü frozen konumuna geçirirsek (ki ben kredi kartı kullanarak plana dahil olmadığımdan yapabiliyorum) Diablo III ün Single Player kısmını oynamaya devam edebileceğiz. Ama zaten tüm olay Battle.Net le D3 oynamak (acaba Hamachi D3 te yer mi ki? =D ) .

Arkadaşlar yok mu bir D3 Beta tester aramızda ? Bizi bilgilendirin LAN play var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns
    Eğer bu sistemle abone olup Diablo III çıktıktan sonra eğer hesabımızın wow bölümünü frozen konumuna geçirirsek (ki ben kredi kartı kullanarak plana dahil olmadığımdan yapabiliyorum) Diablo III ün Single Player kısmını oynamaya devam edebileceğiz. Ama zaten tüm olay Battle.Net le D3 oynamak (acaba Hamachi D3 te yer mi ki? =D ) .

Öncelikle kredi kartı kullanmadan promosyona dahil oldunuz mu? tahmin mi yürütüyorsunuz?
    Diablo 3 çıktıktan sonra, siz promosyona dahil iken wow hesabını dondurduğunuzda Diablo 3 hesabınızda kalır mı? :)
  • Selam,
    Kredi kartı kullanmadan abone oldum bu uygulamaya.

D3 accounttan silinse dahi bilgisayarımdan silinmeyecek diye düşünüyorum. Bu şekilde Starcraft II de olduğu gibi Single Player takılınabilir Battle.NET e bağlanmadan diye de fikir yürütüyorum aslında. SC II de nitekim interneti kapatınca account bilgisi ekranını geçebiliyorum ve single player campaign leri oynayabiliyorum (Gerçi şimdi yeni patch geldi onca denemedim en son yalancı çıkmayalım bi deneyeyim akşama).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns
    Selam,
    Kredi kartı kullanmadan abone oldum bu uygulamaya.

Sadece meraktan soruyorum, hangi ödeme planı ile kredi kartı kullanmadan promosyona katıldınız? Hesapta zaten halihazırda 12 aylık ödenmiş oyun zamanı falan mı vardı?
  • Ben banka ödemesi seçeneği ile katıldım. Kredi kartı kullanmadım. Dolayısı ile kredi kartı olmadan da katılınabiliyor bu uygulamaya diyebiliyorum . Sanırım bu ödeme seçeneği Türkiye'de yok ondan kafa karıştırdım. Yarışmaya Hollanda'dan katılıyorum zira.

Öte yanda Diablo III accounttan silinse dahi offline single player bir kere D3ü makinaya attık mı oynayabileceğiz diye düşünüyorum hala. Güya dün gece SC2 de tekrar test edecektim unuttum. Bunu bu gece denemeliyim.
  • Sanırım bende yapacağım da önmüzdeki yaz Türkiye'de olmayacağım onu düşünüyorum. 4 ay 100 lira(Kaba hesap 2 aylık Pre-Paid'ler) 4 aylık bu süre için oyunu kutusuylada alabilirim bilmiyorum bakalım gerçi Diablo'nun ne zaman çıkacağı da önemli yani 2012'nin ilk çeyreğinde çıkacaksa girerim bu olaya. Ama 2012 Mayıs-Haziran gibi olacaksa hiç kasmam Ekim-Kasım gibi oynarım artık ne zaman dönersem. Kafam karışık epey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dothraki -- 5 Kasım 2011; 8:36:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.