Şimdi Ara

ANONYMOUS I PHONE 4'umu Twitter ile HACKLEMIS OLABILIRMI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, 4.3.5 surumlu, jailbreaksiz geveyli iphone 4 kullaniyorum. Iki gun once dikkatimi cekti program temizligi yaparken AYARLAR > SAFARI > VERI TABANLARI'ni kontrol ettigimde mobile.twitter.com altinda bir kutucuk ve o kutucuktada ANONYMOUS yaziyor. Kutucugu tiklayip actigimda, Twitter DB basliginda Kullanilan 52 KB , maks. buyukluk 5,0 MB diye detay gorunmekte. Buarada twitter APP'si yuklu idi ama twitter hesabim olmadigindan giris fln yapmadim hic. Sadece bi iki kisiyi giris yapmadan takip etmisligim var okdr. Durumu fark ettigimde hem twitter APP'sini silip kaldirdim, hemde veri tabanlari bolumunden o anonymous yazan dosyayi sildim. Iki gun sonra yani az once bi kontrol ettim ki veri tabanlari bolumu yine meydana gelmis ve yine mobile.twitter.com altinda anonymous kutucugu belirmekte. Bu anonymous bi sekilde iphona sizmis olabilirmi ? Sizlerde kendi veri tabanlarinizi kontrol edin. Bilgisi olan arkadaslarin degerli paylasimlarini beklemekteyim.

• Anonymous ingilizcede anonim demek.
    Anonim in anlamı yazarı belli olmayan demek.
    Oda büyük ihtimal belli olmayan kullanıcı felan demektir.
    Yani adı anonim diye heryere sızcak değil adam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Anonymous ingilizcede anonim demek.
    Evet zaten anonymous'un twitter üzerinde iPhone'a jb siz olarak sızacağını düşünmüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Anonymous ingilizcede anonim demek.
    Ya dedigin gibidir umarim :) kuruyo gibi olmak istemem ama bu anonim olmayan anonymous "hackciler" yani, bilgisayarlara (mac i phone ios varmidir bilmiyorum) sizip, saga sola saldirirken binlerce bilgisayari kullanarak karsi serveri cokertiyo diye duymus idim. Hani o amacla girmis mirmis olur maazallah, bu windowstan daha guvenli diye banka islerimi burdan yapiyorum, gume gitmeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

Evet zaten anonymous'un twitter üzerinde iPhone'a jb siz olarak sızacağını düşünmüyorum...

Alıntıları Göster
    Hocam bozulma ama kahkaha atarak okudum.

Hem twitter uzerinden hem jailbreak siz

Ama bilmemek degil ogrenmemek ayip, onuda arkadas aciklamis zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Hocam bozulma ama kahkaha atarak okudum.

Hem twitter uzerinden hem jailbreak siz

Ama bilmemek degil ogrenmemek ayip, onuda arkadas aciklamis zaten

Alıntıları Göster
    Ya yok estafurllah ne bozulcam, ingilizcem var cok sukurde, aklima anonim olarak aciklanicak bisey gelmedi.Hem pek ilgili diilim bu gibi programlarin sistem yonetimlerinden. Aklima hic gelmedi dogrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardanadam_HT

Ya yok estafurllah ne bozulcam, ingilizcem var cok sukurde, aklima anonim olarak aciklanicak bisey gelmedi.Hem pek ilgili diilim bu gibi programlarin sistem yonetimlerinden. Aklima hic gelmedi dogrusu.

Alıntıları Göster
    Neyse genede basliga bakip iceri giren okuyup mubarek gunde guler enazindan :) cahillik basa bela. Olaya farkli acidan bakarak icime su serpen kardeslere tesekkurler.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bundan sonra Twitter dahili uygulama gibi olacak heralde iOS5 ile, 4.3.5'tede entegre etmişlerdir. Giriş yaparsan eğer orada kullanıcı adın yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bundan sonra Twitter dahili uygulama gibi olacak heralde iOS5 ile, 4.3.5'tede entegre etmişlerdir. Giriş yaparsan eğer orada kullanıcı adın yazar.

Alıntıları Göster
    Öyle garip şeyler duyuyoruzki bazen imkansız bile gözükse acaba diyebiliyoruz. Herkes sistem ve hacker tekniklerini tam bilecek diye birşey yok ama konuyu okuyunca insanı bir gülümseme almıyor değil :)
  • quote:

Arkadaslar, 4.3.5 surumlu, jailbreaksiz geveyli iphone 4 kullaniyorum. Iki gun once dikkatimi cekti program temizligi yaparken AYARLAR > SAFARI > VERI TABANLARI'ni kontrol ettigimde mobile.twitter.com altinda bir kutucuk ve o kutucuktada ANONYMOUS yaziyor. Kutucugu tiklayip actigimda, Twitter DB basliginda Kullanilan 52 KB , maks. buyukluk 5,0 MB diye detay gorunmekte. Buarada twitter APP'si yuklu idi ama twitter hesabim olmadigindan giris fln yapmadim hic. Sadece bi iki kisiyi giris yapmadan takip etmisligim var okdr. Durumu fark ettigimde hem twitter APP'sini silip kaldirdim, hemde veri tabanlari bolumunden o anonymous yazan dosyayi sildim. Iki gun sonra yani az once bi kontrol ettim ki veri tabanlari bolumu yine meydana gelmis ve yine mobile.twitter.com altinda anonymous kutucugu belirmekte. Bu anonymous bi sekilde iphona sizmis olabilirmi ? Sizlerde kendi veri tabanlarinizi kontrol edin. Bilgisi olan arkadaslarin degerli paylasimlarini beklemekteyim.

merak etme, o senin twitter hesabın olmadığından öyle görünüyor :) eğer battıysa twitter hesabı alıp değiştirebilirsin, hesabın nicki olur

• quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

quote:

Arkadaslar, 4.3.5 surumlu, jailbreaksiz geveyli iphone 4 kullaniyorum. Iki gun once dikkatimi cekti program temizligi yaparken AYARLAR > SAFARI > VERI TABANLARI'ni kontrol ettigimde mobile.twitter.com altinda bir kutucuk ve o kutucuktada ANONYMOUS yaziyor. Kutucugu tiklayip actigimda, Twitter DB basliginda Kullanilan 52 KB , maks. buyukluk 5,0 MB diye detay gorunmekte. Buarada twitter APP'si yuklu idi ama twitter hesabim olmadigindan giris fln yapmadim hic. Sadece bi iki kisiyi giris yapmadan takip etmisligim var okdr. Durumu fark ettigimde hem twitter APP'sini silip kaldirdim, hemde veri tabanlari bolumunden o anonymous yazan dosyayi sildim. Iki gun sonra yani az once bi kontrol ettim ki veri tabanlari bolumu yine meydana gelmis ve yine mobile.twitter.com altinda anonymous kutucugu belirmekte. Bu anonymous bi sekilde iphona sizmis olabilirmi ? Sizlerde kendi veri tabanlarinizi kontrol edin. Bilgisi olan arkadaslarin degerli paylasimlarini beklemekteyim.

merak etme, o senin twitter hesabın olmadığından öyle görünüyor :) eğer battıysa twitter hesabı alıp değiştirebilirsin, hesabın nicki olur
    kedidir o kedi

• quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

kedidir o kedi

Alıntıları Göster
    Sayın kardanadam_HT,

benim aklıma gelende:

"twitter hesabim olmadigindan giris fln yapmadim hic. Sadece bi iki kisiyi giris yapmadan takip etmisligim var okdr."

buradan kaynaklanmış olabileceği. Yani giriş yapmadan takip ettiğiniz için Twitter sizi "anonim" kullanıcı olarak kategorilendirmiş olabilir mi?

Saygılar.

• Cok guldum gece gece, evet adamlar seni secti saldiriyorlar zaten
  • Hic gulcegim yoktu la
  • quote:

kedidir o kedi

Anonymous'un da işi gücü yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

kedidir o kedi

Anonymous'un da işi gücü yoktu.

Alıntıları Göster
    Yurdum insanı ne kadar paranoyak oldu ya. Anonymous ingilizcede türkçedeki "anonim" kelimesinin karşılığıdır. Bir hacker grubu bu ismi kullanıyo diye her anonymous yazan yerde tamam hacklendim dersek bitmişiz biz.
    Kaldı ki öyle sisteme saldırıda bulunmak falan gibi işler kolay işler değildir bir çok hackerın bile zamanını alan işlerdir. Adam herhangi bir çıkarı olmadan senin sistemine neden saldırsın. Senin sistemine saldırıda bulunarak eline ne geçicek? Milyonlarca insan iphone kullanıyoken neden sen?
    Biraz sağduyulu olsak zaten herşeyin cevabı ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dataman -- 18 Ağustos 2011; 13:46:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dataman

Yurdum insanı ne kadar paranoyak oldu ya. Anonymous ingilizcede türkçedeki "anonim" kelimesinin karşılığıdır. Bir hacker grubu bu ismi kullanıyo diye her anonymous yazan yerde tamam hacklendim dersek bitmişiz biz.
    Kaldı ki öyle sisteme saldırıda bulunmak falan gibi işler kolay işler değildir bir çok hackerın bile zamanını alan işlerdir. Adam herhangi bir çıkarı olmadan senin sistemine neden saldırsın. Senin sistemine saldırıda bulunarak eline ne geçicek? Milyonlarca insan iphone kullanıyoken neden sen?
    Biraz sağduyulu olsak zaten herşeyin cevabı ortada.

Alıntıları Göster
    yaw tabiki milyonlarca i phone varken bana sarmaz kimse, zaten ilk mesajımda kontrol edin diye yazmışım, durumu bilmediğimden birden daha çok telefona sızmış olabilirler diye düşünmüştüm. Neyse gülüp eğlenmek bedava, yeterince madara olduk zaten. Konuyu kapatalım, öne doğru ilerleyelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

jb siz telefona giremezler :) hem girseler ne yapacaklarki bide o var biraz fazla pirpiriklisiniz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: clax22

jb siz telefona giremezler :) hem girseler ne yapacaklarki bide o var biraz fazla pirpiriklisiniz galiba

Alıntıları Göster
    "JB'siz telefona giremezler" lafı da yeni trend olmuş galiba. Bu işin aslında jailbreakle hiçbir alakası da yok, evet jailbreak yapmanın sisteme daha fazla açık getirdiği ve girilebilmesine imkan sağladığı doğrudur fakat illa ki karşıdakinin ios tabanlı cihazına saldırmayı kafaya koymuş bir insan jailbreak yapmaya olanak sağlayan açığı kullanarak root erişimi sağlayıp cihaz üzerinde kontrol sağlayabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.