Şimdi Ara

iPhone X modeli de Face ID tamir programına alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone X modeli de Face ID tamir programına alındı

Face ID modüllerinde oluşan garanti kapsamındaki sıkıntılar nedeniyle iPhone modelini komple değiştirmeden yeni bir tamirat çözümü geliştiren Apple, iPhone X modelini devre dışı bırakmıştı. Bu ay o da dahil oldu. 

iPhone X modeli Face ID tamir programında

Karbon ayak izini azaltmak adına iPhone XS ve sonrası iPhone modellerinin Face ID arızaları doğrudan cihaz üzerinde tamir edilebiliyor. Daha önce cihazın değiştirilmesine giden uzun süreçler yaşanıyordu. 

Ayrıca Bkz.iPhone abonelik sistemi Apple’ın değerini katlayacak

Mart ayında başlayan program orijinal model olan iPhone X’i dahil etmemişti. Bu ay orijinal modelde dahil edilince artık Face ID barındıran tüm iPhone modelleri yerinde tamir programından yararlanmış oldu. 

Apple bir süre önce üçüncü taraf yetkili servislere Face ID bileşeni etkilenmeden ekran tamirat onayı vermişti. Ayrıca bir self servis tamirat programı da duyurulmuştu. Firmanın özellikle düzenleyici kurum baskılarından kurtulmak için daha kolay tamirat çözümlerine yöneldiği düşünülüyor. 

Kaynak:https://www.engadget.com/apple-iphone-x-face-id-repair-200213244.html

• TheJudge'un dediği gibi Apple tanir ettiği cihazı komple sıfırlar, kutusunu da orjinal şekilde kapatır, anlayamassın açılmışmı açılmamış mı". Sıfırları marsta kapatılmıyor sonuçta, onları da Çinli insanlar kapatıyor.

Şu da var ki "Defalarca değişim cihazı almış biri olarak" cihazlara ne yapıyorsunuz da defalarca değişim gerekiyor? Tamam Apple kazıkçı, üçkağıtçı, ... say say birsürü kötü yanı sayarsın. Ben de kullanıcısı olarak acımasızca eleştiriyorum. Yaklaşık 10+ senedir 4 değişik iPhone modeli kullandım ve halen kullanıyorum da, hiçbirinde değişim gerekmedi. Olduya birinde ikisinde bana da denk gelebilirdi, sorun çıkabilirdi, elektronik cihaz sonuçta. Ama defalarca değişim nedir arkadaş...

Defalarca değişime gitmek zorunda kalıp yine de Apple'a toz kondurmamak da ayrı bir kafa. Ne kullanıyorsanız Allah aşkına söyleyin. Ben hiç değişim gerekmeden bile o kafaya ulaşamadım. Defalarca sorunlu cihaz vermişler, demiyor ki "ben bu cihazların, bu firmanın, ...", ne diyor "abi ya çok güzel bozuk telefonlar satıyorlar, başka bozukla değiştiriyorlar, çok kral firma bunlar "
  • Defalarca değişim cihazı almış biri olarak söylüyorum:

Bu olay, siz haklıysanız sizin lehinize (bazen üst model veriyorlar) eğer firma haklıysa firma lehine sonuçlandığı için dengeleniyor diyebilirim. Sonuçta size de sıfır telefon veriyorlar. (Refurbished diyenler de var tabi, bana açılmamış kutu geldi 2 kere)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple eskiden telefonun hoparlörü bozulsa o telefonun sıfırını veriyordu şimdi ne olsa tamirini yapıyor.

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Telefonu tamir eden firma kutusunu da kapatır bi zahmet , anlayamassın açılmışmı açılmamış mı

• TheJudge'un dediği gibi Apple tanir ettiği cihazı komple sıfırlar, kutusunu da orjinal şekilde kapatır, anlayamassın açılmışmı açılmamış mı". Sıfırları marsta kapatılmıyor sonuçta, onları da Çinli insanlar kapatıyor.

Şu da var ki "Defalarca değişim cihazı almış biri olarak" cihazlara ne yapıyorsunuz da defalarca değişim gerekiyor? Tamam Apple kazıkçı, üçkağıtçı, ... say say birsürü kötü yanı sayarsın. Ben de kullanıcısı olarak acımasızca eleştiriyorum. Yaklaşık 10+ senedir 4 değişik iPhone modeli kullandım ve halen kullanıyorum da, hiçbirinde değişim gerekmedi. Olduya birinde ikisinde bana da denk gelebilirdi, sorun çıkabilirdi, elektronik cihaz sonuçta. Ama defalarca değişim nedir arkadaş...

Defalarca değişime gitmek zorunda kalıp yine de Apple'a toz kondurmamak da ayrı bir kafa. Ne kullanıyorsanız Allah aşkına söyleyin. Ben hiç değişim gerekmeden bile o kafaya ulaşamadım. Defalarca sorunlu cihaz vermişler, demiyor ki "ben bu cihazların, bu firmanın, ...", ne diyor "abi ya çok güzel bozuk telefonlar satıyorlar, başka bozukla değiştiriyorlar, çok kral firma bunlar "

• TheJudgé kullanıcısına yanıt
    Telefon hakkında kısmından çıkmıyor muydu refurbished olduğu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 7 Nisan 2022; 21:10:47 >
  • Zaten en başta dahil edilmemesi saçmaydı. Face ID arızaları en çok iPhone X'te görülüyor. Bu programdan en çok X kullanıcıları yararlanacaktır diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheJudgé kullanıcısına yanıt

Değişim cihazının kutusu farklıdır, sıfır cihazın kutusu farklıdır. Değişim cihazının kutusunda teknik servis logosu falan oluyor, kablo falan olmuyor içinde vs.

Apple Kıdemli danışmanıyla beraber Apple Store’dan sipariş geçtik buna ek olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.