Şimdi Ara

Anoplasti (makat darlığı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle bu yazıyı okuyorsanız şimdiden geçmiş olsun. Yaklaşık 20 yıl hemoroid ile yaşamayı öğrenip nice tedavi ve ameliyatlar geçirmiş biri olarak durumun ciddiyetinin farkında olmanız için yazıyorum en son 18 Aralık'ta anoplasti ameliyatı olmuş biri olarak hayatı insana cehenneme çeviren hastalığın tedavisi için geç kalmayın yoksa süreçler gittikçe kötüleşiyor

İlk ameliyat klasik yöntem ile oldum yaklaşık 2 hafta süren ağrılı süreçlerin sonrasında yaklaşık 1 yıl sonra nüksetti ve anal darlık oluşmuştu referansları iyi olan sıradan bir genel cerraha ameliyat olmanın sonucunu yaşıyordum ve kesin ameliyat gerekiyor psikolojim bunu kaldıracak durumda olmadığından kaçabildiğim yere kadar kaçacaktım ve vakit geldi kaçacak bir yer kalmadı paraya kıyıp sıradan bir genel cerrah yerine acı tecrübeler ile öğrendim ki bu işin piri proctoloji uzmanları var ve birine gidip ameliyat olmaya karar verdim. Uzmanla görüşüp hemen ameliyata al dedim çünkü bir gün daha bu ağrıyı çekecek durumda değildim

Ameliyat öncesi uzmanın tuşe muayesi ve hastanede yapılması gereken tetkikler anestezi uzmanı ile görüşüyorsunuz o gün ishal eden ilaçlar ile bağırsak temizliği başlatılıyor.

Ameliyat günü lavman uygulanıp kalanlarda dışarı atılıp ameliyat sırasını bekliyorsunuz, ameliyathane yolunda sakinleştirici verilip ameliyat spinal anestezi ile başlıyor hareket etmemeniz için uyutuyorlar hiç bir şey hissetmiyorsunuz ve uynanınca belden aşağısı yok ama o bölgede birşeyler var anlam veremiyorsunuz. İlginç bir uyuşma ayaklarda

Vakit buldukça kalan günleri yazmaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Euphrates17 -- 11 Kasım 2022; 22:12:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.hepsiburada.com/solingen-hemopropin-merhem-20-gr-pm-HBC00000P06VX

• Geçmiş olsun. Tez şifalar.

• Hocam sonra ne oldu?

• İnsanları düşünüp uyardığın için teşekkürler.

Yüzlerce farklı tehlikeli hastalık var, herbirini arasıra kontrol etsek hastanelerde çok fazla zaman geçirmiş oluruz, aylarımız hastanelerde geçmez mi ?

İnsanların çoğu bilinçaltında bu şekilde düşündüğü için kontrole fazla gitmiyorlar, sadece hastalanınca gidiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.