Şimdi Ara

Burun tıkanıklığı alerji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allahini seven bi çözüm sunsun yapmadığım şey kalmadı kalbim ağrıyor nefes alamamaktan hayattan bıktım vallahi intihar etme noktasina geldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faıthful kullanıcısına yanıt
    Size çözüm olur mu bilmiyorum ama çocuklara "soğan karanfil" yapıyoruz, hastayken rahat uyuyorlar. Bir soğanı ortadan ikiye kesin, karanfilleri soğana batırıp başucunuza koyun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9 yıldır bu alerjik rinitten dolayı her gün ilaç kullanyorum. 5 yıl desmont kullandım, 4 yıldır da levokast. Mecburen

• HeredotEngin kullanıcısına yanıt

Hocam ben de kullaniyorum da bir faydası olmuyor

• efyavas kullanıcısına yanıt

Sağolun

• Uyku apnesi rahatsızlığınız olmasın ,benimde burnum yatınca tıkanıyor ve nefes alamıyorum ve zaten uykumda nefes tutuyorum o yüzden 8 yıldır cihaz kullanıyorum.gündüz herhangibir tıkanıklık yok ,sadece gece yatınca tıkanıyor,ya da asitli bişey içtiğim zaman örneğin soda tıkanıklık oluyor sonra açılıyor.

Kısacası gece nefes tutma durumunuz oluyor mu?

• Bu hafta gıda boyasının burun etlerimi şişirdiğini fark ettim. Şişliği de burun spreyi ve ilacın iyileştirmediğini fark ettim.

Yani diyet yapmalısınız. Tüm hazır ürünleri bırakmayı denemelisiniz. Bence ciddi yararı olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun kanaması
    4 yıl önce açıldı
    sinüzit hastalıgının tedavisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • var mı aynı sıkıntıyı yaşayan?

• yardım

• benzer durum bendede var, alerjik rinit var ve burnumda az deviasyon var, burnum sürekli akıyor ve tıkalı, nefes alamıyorum. Alerji için desmont ve türevlerini kullanıyorum ama artık çok etki etmiyor. Deviasyon için ameliyat lazım ama onuda yaptırmak istemiyorum korkuyorum. Burun etlerini lazerle yaktırmıştım 2 defa bir işe yaramadı. Ne yapacağız dostlar :(

• alexdesouza.10 A kullanıcısına yanıt

ben yaptırdım ameliyat önceki duruma göre iyi ama bu sefer de alerji başladı. kemikten dolayı tıkanıklık geçti ama bu sefer de etler tıkamaya başladı. deviasyonu düzeltirsen biraz daha iyi olur ama bence kbb özel muayenehaneler oluyor doktorların onlara başvur baya açıklama yapıyorlar

etler için rf ışınlarla yakıyorlar hocam ama geri büyüyor burun etleri alerjik olduğu için

bana yakmanın faydası olmaz dediler

Bende yaktirdim bi faydasini gormedim hocam napacaz

gittin mi doktora hocam senin sorun ne bilmiyorum alerjik mi?

gittim hocam hem alerjik ve deviasyon var dedi

alerji spreyi kullandın mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.