Şimdi Ara

ANORMALİM (PARANOYAKLIK - OBSESİF BOZUKLUK) - ANORMALLER TOPLANIYORUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de küçüklükten beri var.İşin garip yanı ben olayların nasıl ilerleyebileceğini düşünebiliyorum ( kötü yönde ) ve öyle oluyor .Yani ben kötü olan neyi düşünürsem o olur genelde ..

Bişeylerle mesgul olunca azıcık da olsa azalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcanon -- 12 Ağustos 2012; 22:51:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

Olaylarda ve durumlarda bile dusunmek istemedigim olaylari sebep gosteriyorum, her olayda bir senaryo kurguluyorum, sevdiğim biri dışarı çıkınca başına bir şey gelecek sanıyorum telefonu açmayınca aşırı endişeleniyorum. Size normal gelen bir olay bana artniyetli ve istemedigim bir sebebin sonucu gibi geliyor.

Ne yapabilirim? Yardima ihtiyacim var.

Öncelikle herhangi bir hastalığın varmı genellikle b vitamini eksikliğine bağlı kansızlık neden olur bu gibi sinirsel harabiyete. Bunun haricinde uyku düzenine dikkat edersen aşırı endişeli olmazsın. Sinirsel aktivitelerin bozulmuş bence
  • bendede var biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

Olaylarda ve durumlarda bile dusunmek istemedigim olaylari sebep gosteriyorum, her olayda bir senaryo kurguluyorum, sevdiğim biri dışarı çıkınca başına bir şey gelecek sanıyorum telefonu açmayınca aşırı endişeleniyorum. Size normal gelen bir olay bana artniyetli ve istemedigim bir sebebin sonucu gibi geliyor.

Ne yapabilirim? Yardima ihtiyacim var.

Öncelikle herhangi bir hastalığın varmı genellikle b vitamini eksikliğine bağlı kansızlık neden olur bu gibi sinirsel harabiyete. Bunun haricinde uyku düzenine dikkat edersen aşırı endişeli olmazsın. Sinirsel aktivitelerin bozulmuş bence

Hocam uyku duzenim iyidir ve kansızlık sorunum da yok. Kucuklukten beri gelen bir sorun, aileme duskun olmam ve tek cocuk olmamla dogrudan alakasi var diye dusunuyorum cunku genelde rahat , relax bi insanımdır ama konu aile olunca tum bu belirtiler bas gosteriyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: mangdasire

bu bir psikolojik rahatsızlık mıdır? telefonu açmayınca endişelenme kısmı hariç bütün belirtiler var.

Psikolojik bir rahatsızlıktır hocam.

• psikoz, bipolar bozukluk, sizofreni, okb.. 22 yasimdan beri anormalim
  • Her gün 10 tane tantum içiyorum her akşam 35 lik vodka içmeden yatağa girmem şimdi söyle bakalım kim anormal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

takip bende de hafif obsesif kompulsif var. durup dururken icimden 13 e veya 23 e kadar sayiyorum.

Bende de var obsesif kompulsif (itici nevroz) endişe ettiğim bi durumu falan düşünürken onu kafam atmak istiyorum garip olduğunu bildiğim halde bi hareketi cümleyi vs. tekrarlayıp duruyorum.
  • 1 Yıl Lustral 50mg kullandım dediklerinizin hepsi vardı nerdeyse çok faydası oldu, %70 sıkıntılarım azaldı. Çok nadir oluyor artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.