Şimdi Ara

ANORMALİM (PARANOYAKLIK - OBSESİF BOZUKLUK) - ANORMALLER TOPLANIYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olaylarda ve durumlarda bile dusunmek istemedigim olaylari sebep gosteriyorum, her olayda bir senaryo kurguluyorum, sevdiğim biri dışarı çıkınca başına bir şey gelecek sanıyorum telefonu açmayınca aşırı endişeleniyorum. Size normal gelen bir olay bana artniyetli ve istemedigim bir sebebin sonucu gibi geliyor.

Ne yapabilirim? Yardima ihtiyacim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kosova Kurtuluş Ordusu -- 12 Ağustos 2012; 23:27:56 >

• sevdiğin biri birgün telefonunu açmayacak ve başına birşey gelmiş olacak. ne bu korku
  • Bendede var aynı durum herşey içın endıselenıyorum sonu nolcak bende çok merak edıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Bendede var aynı durum herşey içın endıselenıyorum sonu nolcak bende çok merak edıyorum
    Bendede durum var aynı herşey içın endıselenıyorum sonu nolcak bende çok merak edıyorum
  • quote:

Bendede var aynı durum herşey içın endıselenıyorum sonu nolcak bende çok merak edıyorum
    Benimde benzer 1-2 sorunum var, psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wto

Alıntıları Göster
    karasızlık durumu var bende emin olamıyorum mesela iş yerınde makıneyi kapadımmı kapamadımmı emın olamıyorum bidaha bakıyorum vs vs bunlarda giriyormu o dedıklerının içine ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenquel -- 12 Ağustos 2012; 20:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

karasızlık durumu var bende emin olamıyorum mesela iş yerınde makıneyi kapadımmı kapamadımmı emın olamıyorum bidaha bakıyorum vs vs bunlarda giriyormu o dedıklerının içine ?

Obsesif bozukluk icine giriyor diye biliyorum

quote:

Hocam ben gitmiyorum cunku duzelmiyor. Babam falan cok konustu benimle bu konularda cok iyi bir konusmacidir, bir kac gun bilemedin 1 hafta geciyor ondan sonra yeniden basliyor.

quote:

+1

quote:

Orijinalden alıntı: ex3m

Bendede durum var aynı herşey içın endıselenıyorum sonu nolcak bende çok merak edıyorum

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

Obsesif bozukluk icine giriyor diye biliyorum

quote:

Hocam ben gitmiyorum cunku duzelmiyor. Babam falan cok konustu benimle bu konularda cok iyi bir konusmacidir, bir kac gun bilemedin 1 hafta geciyor ondan sonra yeniden basliyor.

quote:

+1

quote:

Orijinalden alıntı: ex3m

+1

Alıntıları Göster
    kendine meşkale bul geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: Asteran

kendine meşkale bul geçer

İşim yokken arttığı doğru ama işim varken de geçmiyor hocam.
  • takip bende de hafif obsesif kompulsif var. durup dururken icimden 13 e veya 23 e kadar sayiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

takip bende de hafif obsesif kompulsif var. durup dururken icimden 13 e veya 23 e kadar sayiyorum.
    Ben hafiften paranayağım internette, anlık gereken isimlerde (Starbucks'da kahve alırkenki gibi) vs. sahte isim kullanırım genelde. Obsesif bozukluk da var hafiften.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfreeman38

Ben hafiften paranayağım internette, anlık gereken isimlerde (Starbucks'da kahve alırkenki gibi) vs. sahte isim kullanırım genelde. Obsesif bozukluk da var hafiften.

Alıntıları Göster
    panik atak ve anksiyete bozukluğu diye araştır kendini bul Merak etme bende öyleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: manas22

panik atak ve anksiyete bozukluğu diye araştır kendini bul Merak etme bende öyleyim

Alıntıları Göster
    Beyler cozum yok mu, insani dinlendiren ve rahatlatan bi bitki cayi yada bagimlilik yapmayan aklindaki psikopatliklari alan bi ilac

• quote:

Orijinalden alıntı: gfreeman38

Alıntıları Göster
    ne paronayaklık ne obsesiflik, seninkisi panik atak
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

Alıntıları Göster
    dh nin büyük hekimleri konuştu git bir hekime görün teşhsini koyacaktır tedavi olmak zorundada değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

Eyvaaaah babamda vardı kalp krizi seklinde o atlattı, ama hocam benim elim ayagim titremiyor ki, sadece aklimdan gecen ve yasamimi olumsuz etkileyen seyler bunlar. Panik atak daha fiziksel bir sey degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çeğiddeççi

dh nin büyük hekimleri konuştu git bir hekime görün teşhsini koyacaktır tedavi olmak zorundada değilsin.

Alıntıları Göster
    bazen bende birşeylere zarar vermek istiyorum ne olduğu farketmez bıçaklara karşıda ayrı özel bir ilgim var genelde elimde çizikler yaparım ufak tefek ve bazen kavga etmekte istiyorum bu bir sorunum olduğuna işaret midir
  • bu bir psikolojik rahatsızlık mıdır? telefonu açmayınca endişelenme kısmı hariç bütün belirtiler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangdasire

bu bir psikolojik rahatsızlık mıdır? telefonu açmayınca endişelenme kısmı hariç bütün belirtiler var.
    Beyler ben de böyleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokur

Beyler ben de böyleyim

Alıntıları Göster
    Yaşadığım birkaç şeyden dolayı bende de var.Yapacak birşey yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.