Şimdi Ara

Bu Belirtiler Neye İşaret Tıpçı Abiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • komşumuz bayılmış zile bastılar çağırdılar herkes feryat figan adam geldiğimde yerde yatıp ağzından köpükler çıkıyordu ben gittiğm anda ambulans geldi adamın üstüne çık bacaklarını sabit tut dediler onlarda kollarını uttu bundan önce kalp masajı yaptılar sonra tuttuk adamı o anda ağzından köpükler saçıp ayağa kalkmaya çalışarak küfürler etmeye başladı ki öyle bi adam değil gözleri kan çalağı gibydi sanki delirmişti ha bir de ilk gittiğimde kasılmalar mevcuttu ve adam altına yapmıştı ambulans hekimi bi 15dk geciksek her şey için geç olabilirdi dedi en son adam sakinleştirici verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 6 Ağustos 2023; 13:50:57 >

• Epilepsi nöbetide böyleydi sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Epilepsi nöbeti geçirmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma ilk bu geldi ama adamda bu hastalık yokmu sonradan olabilen bişi mi ve adam sürekli ayağa kalkmaya çalışıp ağzından köükler saçarak çevresine bana bağırıp küfür ediyordu çok değişik bi andı

• Sonradan olabiliyor diye biliyorum tipci fln degilim ama acaba madde kullaniyor muydu

• betulayaz91 B kullanıcısına yanıt

dün gece alkol almış ambulans hekimi galiba onun da etkisinde old söyledi

• Valla ben de hani küfrediyor diyince acaba epilepside o denli bagirip cagirabilir mi diye dusundum aklima bu geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam kasılmalar olurda bu adam bildiğiniz ayağa kalkmaya çalışıyordu ağzından köpükler saçıp doğrdudan bana küfür edip bağırıyordu aramızda 30cm vardı gözleri de kan çalağı çok değişikti yardıma gelen komşulardan benden büyük abi korkup mutfağa gitti

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    https://www.medicana.com.tr/saglik-rehberi-detay/16403/yoksunluk-sendromu-nedir hocam buradaki belirtilere benziyor sanki

• komşunu zombi ısırmış olabilir

• Hipoglisemi nöbeti geçirmiş,geçmiş olsun 

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Altına kaçırma, köpük vs epilepsi belirtisi de bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.