Şimdi Ara

Another Brick In The Mall - %95 Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Another Brick In The Mall - %95 Türkçe Yama

Önsöz

Hepinize selamlar arkadaşlar.
    Son günlerde youtube de yayıncıların bu oyunu oynadıklarını fark ettim. Steam üzerinden bu oyuna sahip olanlar oyunun atölyesinde paylaşılmış olan yamayı indirip oynayabilirler. İnternet da bulunan başka yamalar da oyunun çok eski sürümlerine ait ve oyunda hata vermesine sebep oluyor. Biliyorsunuz, ramazan ayındayız. Herkes iftar saati gelene kadar kendini bir şeyler ile meşgul etmeye çalışıyor. Bende ilk defa bir oyuna Türkçe yama yaparak vakit geçirmeye çalıştım. Hepinize keyifli oyunlar dilerim.

Bilgilendirme

quote:

Arkadaşlar şu bir gerçek ki profesyonel düzeyde bir Ingilizceye sahip değilim. Çeviri konusunda da ilk işim olduğu için elimden geldiğince yalın / anlaşılır bir şekilde çevirmeye özen gösterdim. Yanlışım / Hatam varsa affedin, konu altında "Yazım hatası, imla, yanlış çeviri" durumlarını belirtirseniz, hep birlikte yamayı daha anlaşılır bir hale getirip oyunculara keyifli dakikalar yaşamasına yardımcı olabiliriz.

Resimler

Yama Hakkında Notlar:

Yama oyunun 0.23.1 sürümüne göre hazırlanmıştır. (Oyunun mevcut en son sürümü)
    Yamanın düzeyini %95 olarak belirtmemde ki sebep "Başarımlar" kısmını Türkçe'ye çevirmemiş olmamdan dolayı.
    İndireceğiniz rar dosyası içerisinde bir adet yazı fontu da bulunmakta. Oyunun orijinal yazı fontu gözümü yorduğundan dolayı başka bir font kullanarak oynamaya başladım.
    Dilerseniz fontu orijinal haline döndürebilirsiniz, bunun için;

quote:

string.xml dosyasını 'Not Defteri' yardımı ile açıp,

<Font>data/Comfortaa-Bold.ttf</Font> kısmını <Font>data/NotoSansUI-Bold.ttf</Font> olarak değiştirmeniz yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanon -- 10 Mayıs 2019; 22:34:36 >

• Hali hazırda yaması var olan bir oyuna yama yapmak pek doğru gelmedi. Korsan oynayanlar için hazırladıysan onun çözümü basit. Şimdi burda kötü yola destek vermiş gibi olmayayım ama, googleden kısa bir aramayla steam atölyeden nasıl dosya indireleceğini öğrenebilir herkes. Vaktini buna harcayana kadar keşke yaması olmayan büyük yada küçük oyunlara göz atsaydın. Yine de emek vermiş uğraşmışsın ne diyeyim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1khan1 -- 11 Mayıs 2019; 0:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1khan1

Hali hazırda yaması var olan bir oyuna yama yapmak pek doğru gelmedi. Korsan oynayanlar için hazırladıysan onun çözümü basit. Şimdi burda kötü yola destek vermiş gibi olmayayım ama, googleden kısa bir aramayla steam atölyeden nasıl dosya indireleceğini öğrenebilir herkes. Vaktini buna harcayana kadar keşke yaması olmayan büyük yada küçük oyunlara göz atsaydın. Yine de emek vermiş uğraşmışsın ne diyeyim teşekkürler.
    Maalesef oyunun steam atölyesinde ki yamasını bu işlem ile indiremiyorsunuz. Bunu deneyip olumsuz bir sonuç ile karşılaştığımdan dolayı bu yamayı yapma gereksinimi duydum zaten. :)

İlk çevirim bu oyun oldu. Bilemedim, beni çeken bir şey oldu sanki. Bakalım, duruma göre başka oyun çevirilerine de başlayabilirim. Yorumun için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    To the moon Türkçe yama
    11 yıl önce açıldı
    Alone in the Dark Türkçe Yama
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.