< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecthelion of the Fountain -- 25 Mart 2023; 14:35:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecthelion of the Fountain -- 25 Mart 2023; 14:35:5 > |
|
4 saatlik oyunun yamasını bile para ile sattı açgözlüler. Teşekkürler
|
Eline sağlık dostum, 5 saniyelik reklamı geç'ten kazanmak istediğin 3 kuruşa göz dikenlerin kusuruna bakma :), sağda solda yanıltıcı reklam varmış zaten o reklamları geçemiycek kadar zekası geri bir insan indirmesin yamayı :). Sen bu kendini bilmezlerin kusura bakma tekrardan emeklerine sağlık. Ülkemizde cahil çok yapacak bir şey yok.
|
Emeğine sağlık...Umarım bu tarz yamaların devam eder. Teşekkürler..
|
Bir aralar Control yamasını yapan Emmanuel Goldstein adlı kişinin de aslında ben olduğunu iddia ediyorlardı, şimdi de bu kişi için aynı şeyi söylüyorlar. Yedi başlı ejderha oldum da haberim mi yok? =D
Gerçi bu arkadaşta benim konu açma tarzımla, bana benzer profil fotoğrafıyla başlık açarak ne yapmaya çalışmış pek çözemedim ancak en azından adını belirtmiş Enes GİRGİN diye, oradan bile ben olmadığını anlayabilirsiniz. Forumda entrika çıkarmak için fırsat kollayan bir kitle olduktan sonra bunlar boş laflar tabii. Herhangi bir yama paylaşımında bulunursam kendi nickimle paylaşırım o konuda rahat olabilirsiniz. (: @bloodstained34 - Akılcı ve objektif yorumunuz için teşekkür ederim. |
Tekrardan merhaba. Linki değiştirmek için mesajı düzenlemeye çalıştım fakat link değişmedi. Ben yine de buraya atayım linki. MediaFire RE3 Remake - Türkçe Yama http://www.mediafire.com/file/lshrarsqqafa1oj/RE3_Remake_-_T%25C3%25BCrk%25C3%25A7e_Yama.rar/file |
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Çeviride hata varsa yorumlarda belirtirseniz sevinirim. |
Zamanında Amazon Başlığında ref linkleri ile yaptıklarını da biliyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|