< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lennon54 -- 8 Haziran 2022; 16:45:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lennon54 -- 8 Haziran 2022; 16:45:30 > |
bu çevirmenlerin alayı (qnoops hariç) hala ergenlikten çıkamamış kaprisli tipler,ulan tek meziyetin 3. sınıf bir ortadoğu ülkesinde ingilizce bilmek,onuda yanlış yaptığın için uyaranlara atar yapıyorsun.
|
Commander Lilith & the Fight for Sanctuary DLC sinin türkçe yaması yayınlanmıştır. Teşekkür etmek isteyenler teşekkürlerinin banka havalesinin açıklama kısmına yazabilirler.
![]() ![]() ![]() Şaka bir yana en azından bir teşekkürü çok görmeyin. |
Ona çoktan baktım ve neden olamayacağını diğer konuda söyledim ama sana da söyliyem. 1. oyun için tool gerekiyor malesef ve normal sürümde kullanılan tool Enhanced versiyonunda işe yaramıyor. Yoksa onu da yapacaktım.
|
Bayram haftası bitirmeyi planlıyodum bende ama dilin ağırlığı arttığı için beklediğimden uzun sürdü ama 100 satır kadar bir şey kaldı.
Bilmeyenler için belirteyim 100 derken 100 cümle kastetmiyorum bir satır en az 2-3 cümleden oluşuyor. Çok daha uzun olanları da var. Ve gecikmedeki en önemli faktör olan dil ağırlığını şöyle ifade edeyim bundan önce Mass effcet 1'in çevirisine yardım etmek için birkaç dosya almıştım. Onları çevirmek o kadar basitime gitmiştiki bir an için kendi ana dilimi felan mı çeviriyom diye düşünmeden edemedim. Yani yanıma bi amerikalı alsam bundan daha hızlı çeviremem bu oyunu dili o derece ağır. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD Revenant -- 26 Mayıs 2019; 19:37:28 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lennon54 -- 27 Mayıs 2019; 9:35:27 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD Revenant -- 4 Haziran 2019; 11:16:14 > |
|
|
|
|
|
|
|
|