Bildirim
Another Earth (2011)
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uzayda geçen ve farklı bir bakış açısı ile ele alan filmler her zaman ilgimi çekmiştir Moon gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 27 Nisan 2011; 0:59:00 > -
Uzayla alakası olmadığı için beğenmedim traileri, tek gördüğüm gökyüzündeki dünya efekti. Dram galiba, konusu çook çok sağlam değilse izlemeyi düşünmüyorum. -
Evet aslında sadece gökyüzünde dünyayı gösteriyorlar.Tahminim oraya gitmicek film karakteri.Bu konu üstünden dram işlicekler gibi geliyo.Şayet öbür türlü olsa çok daha ilgi çekici olurdu ama..Yeni trailerları bekliyoruz.. -
Bu konudan vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.
Ayrıca film güzel görünüyor gibi. İlgimi çekmiştir bu tarz filmler. -
Bilim kurgu görünümlü dram filmi IMDB notu da beni kesmedi -
BDRIP çıktı ama ingilizce altyazı bile yok çok kötü bir durum.Şuan için uygulamada olan çevirişi işlemide yok. -
değişik bir film. insanı düşünmeye teşvik ediyor. ben beğendim 7,5/10 -
Filmde büyük anlamlar taşıyan sözler mevcut.Normalde böyle felsefi sözlere sahip filmleri sevmem ama buradaki kullanılan sözlerden güzel anlamlar çıkardım.Konusu da sizi etkileyecektir.Özgün bir konusu var. -
haşmet baba bu film dahil brit marling senaryolu 3 yapımı övmüş. izlemeyi düşünüyorum. ancak hd olanın alt yazısı sanırım yok.
http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/babaoglu/2014/06/01/abartisiz-fakat-derin-uc-film -
anlatım dilini çok beğendim.senaryosunu filmin başrolünde oynayan brit marling yazmış.takdire şayan gerçekten.filmin sonu açık.izleyen herkesin ufakta olsa farklı bir yorumu olacaktır. -
konu güzel gözüküyor . şans vermek lazım. -
Up -
Bilimkurgu hayalleriyle izleyip dram çıkınca ister istemez bir hayalkırıklığı yaşadım. Güzeldi bu tarz filmleri sevenler izleyebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyidir umarim, uzun zamandir bilim kurgu iyi bir film izlememistim. -
I Origins gibi bir oturuşta izleyemedim bayım bayım bayıldım.Bugün kalan yarısını izleyim bari -
Çöp, zaman kaybetmeye bile değmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle ütopik bir konuda bütün taşları yerine oturtmak çok zor zaten ama film dram açısından oldukça başarılı. Benim gibi saf dram severlere tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X