Şimdi Ara

Anoymous Türk hackerlar tarafından hacklendi.!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayyıldızın birşey yaptığını sananlar var hala.Şu ayyıldızın sitesi taşınıyormu ne oluyor acılsında siz görün ama adamların pek takacağı yok ya.
  • Ayyildiz Tim cok pkk ve yahudi sitesi hackledi. Ayyildiz Tim ekibini tanimiyorum ama adamlara HELAL.
  • alan adı satın alıp index atıp hackledik diye gösteren adamlar bunlar..
  • takdir ettim ANONYMOUS'u
  • Deveye diken diyor kenara çekiliyorum.
  • Anonymous kim lan...
    Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bu forumda bizi PSNden mahrup edentabiri caizze agzimiza .... Kisileri savunan var.Yaziklar olsun demekten baska hicbir sey diyemiyorum.3 Senedir donanhaberdeyim forum
    Hayatim boyunca bu lkadar yuzsuzluk ve ikiyuzluluk gormedim.Eger bu yorumu elestirecek olan varsa onada yaziklar olsun !!!

Bizi 1 ay rezil eden hala cilesini cektigimiz , hesaplarimizi calan insanlari savunuyorsunuz ya YUH Kİ NE YUH !

Forum anonymous fan doluymuş cidden.

Bir de onları savunalım sansüre karşı yanımızda olacaklar diyenler var. Nasıl yardım eder bir hacker grubu? Hackleyerek. Devlet sitelerinin hepsini hacklesinler sansüre ne kadar dur diyebilirler? Devlet siteleri hacklendikçe olan vatandaşa olacak... Ayyyıldız tim hakkında en ufak bilgim yok ama onlara ortaokullu diyip anonymous'u savunanlar ilkokul terkdir gözümde.

Şimdi anonymous gelse gov.tr uzantılı siteleri hacklese kafadan onlarca hastanenin randevu sistemi çökecek binlerce insan randevu alamayacak, en basitinden... Bu anonymous hacklemeyerek nasıl bir yardımı olabilir? Hiç sanmıyorum.

Saçma sapan konuşmayın PSN'i anonymous un hacklemediğini sony açıkladı onlarla alakası yok kendileride kabul etmediler zaten boşu boşuna olay yaratmayın .

• Yalan haber yapmak ve yalan habere kanmakta Türkiye üstüne yok.
  • @iconic

İster hacklesin ister hacklemesin fark eder mi ? Sony Enteraintment'in müzik bölümü ne oldu ? Siz bu adamları savundukça herşey müstahak.Bir şey demiyorum daha !
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

sizde yediniz bunu..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.