ya siteye login olmuyo ya res atamıom yardım !!!!!!
expol ne yaf
quote:
Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB
Login Oluyor kardeş Gene dene bende giriyor adam nasıl ress attı Hem Buradan MaXiMuS a Tebrikler ilk resi o attı
GİRİLİYOR SİTEYE SNN TARAYACINDA PROBLEM OLABİLİR HERKES GİRİYOR
quote:
Orjinalden alıntı: Jr_Tito
quote:
Login Oluyor kardeş Gene dene bende giriyor adam nasıl ress attı Hem Buradan MaXiMuS a Tebrikler ilk resi o attı
onun nasıl res attığını bilen yok ki nasıl kastıysa bu oyunda ilk ben kasmaya başlamıştım baktım adam 2.resi atıo şimdi
angelus bana yardım et nasıl gırcem bu arada
bılgısayar cılar calısıyo maın edıtıne
Forumu Msn ye çevirdiniz VaLLA
quote:
quote:
quote:
onun nasıl res attığını bilen yok ki nasıl kastıysa bu oyunda ilk ben kasmaya başlamıştım baktım adam 2.resi atıo şimdi
Sen kasmasını bilmiosan biz napalım
angelus bana msn nını verrrrr
quote:
Orjinalden alıntı: alkol109
Pm Atma özürLüsümüsün ?
ConCon adam konusunda istedigini yapar sen niye karısıyonki sanki senin konun ? anqelus kardesim ii calısmalar
msnimi buraya yazamam
giremeynler full clienti indirip girebilirler
Beyler baqın sitede bir ağırza yoq Maximus benim ark. o çok seri kasıyor Sorununuz olursa ByHeRo_TiTo@hotmail.com Dh yede saçma sapan şeyler yazmayın Plssss . Msn adresimi werdim gelin yardımcı olak!
quote:
Beyler baqın sitede bir ağırza yoq Maximus benim ark. o çok seri kasıyor Sorununuz olursa ByHeRo_TiTo@hotmail.com Dh yede saçma sapan şeyler yazmayın Plssss . Msn adresimi werdim gelin yardımcı olak!
KRO!!!
quote:
quote:
quote:
kimseye kesinlikle edit yapmadım diğer gmlerin de yapacağını sanmıyorum (görürseniz lutfen beni bilgilendirin)
quote:
Orjinalden alıntı: anqelus
msnimi buraya yazamam
giremeynler full clienti indirip girebilirler
KARDES BEN ZATEN INDIRDIM AMA 18 yas uyarısı verıo galıba senınle msn den konusmam lazım pm atarak bana yollaya bvılırsın
quote:
Orjinalden alıntı: _Dk_CoNCoN_
quote:
Orjinalden alıntı: alkol109
Pm Atma özürLüsümüsün ?
EVET BILADER SANANE KEYFIMIN KAHYASIMISIN BANA BU HAK VERILIS ISTEDIGIM GIBI KULLANIRIM SORUN VARSA ADMINE SOLE