HAYIRLI OLSUN ARGEM BILGI IŞLEM MERKEZI OLARAK YANINIZDAYIZ AYRICA DENEYIMLI GM OLARAKTA YARDIMCI OLABILIRIZ SERVER KURUCULARIMIZ Var
quote:Orjinalden alıntı: alkol109 HAYIRLI OLSUN ARGEM BILGI IŞLEM MERKEZI OLARAK YANINIZDAYIZ AYRICA DENEYIMLI GM OLARAKTA YARDIMCI OLABILIRIZ SERVER KURUCULARIMIZ Var 1.04h main editleyebililen varmı?
quote:Orjinalden alıntı: anqelus droplarda bi fark yok kastigin slota gore farkedebilir exp item dusmesi yaf bitmedi mi hala upload.
quote:Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB ben ilk resi atcam 330 oldum kasıoz işte Çok yavaşsın Ben res atmıştım 2e gidiordum şimdi
yav ben gırdım only 18 felan bısıler dıo sıfreyı gırınce yanı launcherden gırıom sıfre yazma yerı cıkıyo yazıom ok layınca onlıy 18 bılmem bısıler yazıyo yardım pls
quote:Orjinalden alıntı: anqelus quote:Orjinalden alıntı: alkol109 HAYIRLI OLSUN ARGEM BILGI IŞLEM MERKEZI OLARAK YANINIZDAYIZ AYRICA DENEYIMLI GM OLARAKTA YARDIMCI OLABILIRIZ SERVER KURUCULARIMIZ Var 1.04h main editleyebililen varmı? sanırım yapa bılırız ben sana olasıcam