Şimdi Ara

Anqelus-Mu [trkmu ile birleşiyoruz] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
0
Favori
16.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB

quote:

Orjinalden alıntı: OfKeLi KaLaBaLıK

quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB

siz yarın girersiniz

angelus burda server ı ben kurtardım bi gm yapmadın haa ayıp walla

Görende bişi yaptın sancak

ben olmasam oynayabilcekmiydin bakalım

Olum senin yaptığın bişeymi biz hakan abiyle neler yaptık sor bakayım O zmn benim admin olmam lazım

tamam sen admin ol ama yeterki sus

• Niye Susamki Kardeş Herkes İyiliğinin Karşılığını İsterse Varya OOO Ben 10 kere gm olurdum Bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: anqelus

SİTEYE GİRMEK İÇİN TIKLA

SERVER 28.01.2008 SAAT: 10:00 DA ONLİNE OLACAKTIR

ÖZELLİKLERİ
    EXP: 3500X
    DROP: %80
    SHOPLAR: GÜSEL
    BB: AÇIK

NOKTA SPOTLAR EKLENMİŞTİR

HOCA BOYLEYKEN DAHA GUZELDI NIE OYUN BOZANLIK YAPIYON SOLE SOULUN BOL OLDUĞU EXIN BOL OLDUGU SEzon 3 BI SERVERDE OYNIYMICAZMI ONCEKI AYARLARI SUPERDI BIDE SOUL KOLAY DUSSUN BIRAK DOYASIYA EYLENSIN MILLET
    15 tatılın tadını cıkaralım yaf

Orjinalden alıntı: anqelus

Serverımız açılmıştır

http://anqelus-mu.servegame.com/

exp=7500x
    drop=%95
    bb=on
    shoplar güsel
    PLS YANI

YAKISTIMI SANA YAKISTIMII

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkol109 -- 28 Ocak 2008; 9:47:07 >

• katılıyorum exler düşerse oynamanın bir anlamı yokki zaten zhypermu da 5000x nie onu bırakıp gelemki itemlerimde ii onda kalırdım daha benden başka 2 arkadaşım daha gelcekti onlarında gelceni sanmıyorum
  • senın yıne 2 ARK BENIM KOSKOCA IZMIR ARGEM BILGI IŞLEMMERKEZI ADAMLARIN HEPSI MU MANYAGI SERVERIN EX MAX DROP MAX OLDUNU DUYARSA 23 KISI BIRDEN HURRAAAA

AMA TABI YINE ADMININ BILECEGI IS
  • o kadar kişiyinin oynaması biryana zaten nerdeyse bütün serverların expleri düşük exp düşük olan birçok türk server ı war en ii örnek kingmu 150x insanlar düşük server arasalar bu oyunu beklemezlerdi bu kadar ama yinede admin e kalmış bişey
  • Beyler Admin Uyuya Kaldı Arıyorum Cvp Vermiyor

Az daha beklerseniz Sevinirik
  • NIHAHAHAHAHAHA
  • quote:

Beyler Admin Uyuya Kaldı Arıyorum Cvp Vermiyor

Az daha beklerseniz Sevinirik

sen admin yakından tanıyo musun ???? eğer tanıyosan server eski haline döncek mi ??
  • Valla admini tam olarak tanımıyorum yüzünü görmedim.Ama msn den Oyun hakkında sorun ları hallediyoruz ByKekeo Ben Birde hakan abi main filan denemeleri .Valla bildiğim kadarı ile server 3500 test o saten yazıyor Nokta spot koyacaz.Soul durumunu ayarlıcaklar birde golden işi hallolacak

iletişim için : ByHeRo_TiTo@hotmail.com
  • ısallah ex ı ve dropu yuksek tutarlar bıde soulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkol109 -- 28 Ocak 2008; 10:09:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkol109

COK II BIR SORUUU

Soruyu cvp ladımda hangi sorudan bahsediyorsun??
  • başlarda biraz exp yüksek tutun adam gibi res atalım yoksa golden koymanın bir yararı yok res atamadıktan sonra nasıl kescez birde exp düşürcekseni drop yüksek olsun
  • Beyler 3500 Exp de Hizli kasar Rahat olun Spotlarda iyi bi kaçtane nokta koydunuzmu tamamdir,Chaos durumu iyi de Soul Hiç düşmüyoo onu halledin Golden koyun birsda :D oyun Gusel yane! Herkese yardım Edilir ! ;)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alkol109

COK II BIR SORUUU

Soruyu cvp ladımda hangi sorudan bahsediyorsun??

yaa ben onu cevapladıgın soru ıcın yazmıstımda sen benden once cevaplamsısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: -DarkSlayeR-

Beyler 3500 Exp de Hizli kasar Rahat olun Spotlarda iyi bi kaçtane nokta koydunuzmu tamamdir,Chaos durumu iyi de Soul Hiç düşmüyoo onu halledin Golden koyun birsda :D oyun Gusel yane! Herkese yardım Edilir ! ;)

BILADER 7000x de bıle ılk resı atarken bıyerımızden ter damlıyo bıde 3000 x barı global muya donsunler

sacmalama pls ama golden vo soul olayını duzeltsınler gercekten
  • :D :D :D AraYin Su Admini Yawww!!! Acsin ArtKkkk !! patch mi Koycak gene siteye Napck nsl GirCez_?
  • Alkol sen Gel ilk Resini Ben attrcm hemde bugn oke! Rahat ol Birss plssss! Kolay Diorum !!! Yeterki Cok insan oynasin su oyun u!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: -DarkSlayeR-

Alkol sen Gel ilk Resini Ben attrcm hemde bugn oke! Rahat ol Birss plssss! Kolay Diorum !!! Yeterki Cok insan oynasin su oyun u!!!

sen gm mi oluyosun oyunda ???
  • aRADIM admini yeni kalktı uykusuz olcak o kadar gene server için uğraştı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.