quote:Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB siz yarın girersiniz angelus burda server ı ben kurtardım bi gm yapmadın haa ayıp walla Görende bişi yaptın sancak
quote:Orjinalden alıntı: OfKeLi KaLaBaLıK quote:Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB siz yarın girersiniz angelus burda server ı ben kurtardım bi gm yapmadın haa ayıp walla Görende bişi yaptın sancak ben olmasam oynayabilcekmiydin bakalım
quote:Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB quote:Orjinalden alıntı: OfKeLi KaLaBaLıK quote:Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB siz yarın girersiniz angelus burda server ı ben kurtardım bi gm yapmadın haa ayıp walla Görende bişi yaptın sancak ben olmasam oynayabilcekmiydin bakalım Sen olmasan ohooo.Ben napardım şimdi.
quote:Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB quote:Orjinalden alıntı: OfKeLi KaLaBaLıK quote:Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB siz yarın girersiniz angelus burda server ı ben kurtardım bi gm yapmadın haa ayıp walla Görende bişi yaptın sancak ben olmasam oynayabilcekmiydin bakalım iyiki Varsın Abi ALLAh Seni BAŞIMIZDAN eksik etmesin
sen olmasan napardım 1. 15dk daha beklerdim 2. cnm sıkılırdı sonuç ne olurdu 1.15dk snra biri girmiş ve bana girdii clienti söylemiş olurdu 2. teşekkürüme karşılık önemli değil derdi VE SONSUZA DEK MUTLU YAŞAMIŞLAR :D
SHOPLARDAKİ HERŞEY KALACAK HATTA DAHADA EKLENECEKTİR YARIN SAAT 10 A KADAR GİRİP KASANLARIN LVL LERİ SIFIRLANACAK BOŞUNA KASMAYIN
quote:Orjinalden alıntı: anqelus SHOPLARDAKİ HERŞEY KALACAK HATTA DAHADA EKLENECEKTİR YARIN SAAT 10 A KADAR GİRİP KASANLARIN LVL LERİ SIFIRLANACAK BOŞUNA KASMAYIN 10 kesin mi? Sonra ertelemein.Çünkü 10da açılmıcaksa benim uykunun 12-1 e kadar yolu var
quote:Orjinalden alıntı: SIRmanyak oyun guzel yanlız cok fazla kolay sanırım.Ellerine saglık şakir sen onu karıştırmada oynamana bak zhyper da kolay oynamayı bilion ama
quote:Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB quote:Orjinalden alıntı: OfKeLi KaLaBaLıK quote:Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB siz yarın girersiniz angelus burda server ı ben kurtardım bi gm yapmadın haa ayıp walla Görende bişi yaptın sancak ben olmasam oynayabilcekmiydin bakalım Olum senin yaptığın bişeymi biz hakan abiyle neler yaptık sor bakayım O zmn benim admin olmam lazım