Şimdi Ara

Anqelus-Mu [trkmu ile birleşiyoruz] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
0
Favori
16.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

telekoma gidildi Net kesiliyor arasıra adminde client işleri ile uğraşıyor yorgundur hemen ban deme

Haklısın Aslında Ama Konu Mu Olunca İnsan Sabır Tanımıyor

• beyler clinet i indirenler oyuna main yada launcer dan girmesinler yoksa açılmaz ((angelus launcer)) war sadece ondan açılıyor onu deneyin
  • arkadaşlar problemin kaynağını buldum modeme gelen line-in kablosunun jakı kırılmış ufak bi kıpırdamada bağlantı gidiyor değiştiricem bugun :) prob kalmıyacak
  • giren war mı oyuna dedimğim şekilde
  • Gene patladı server :)
  • arkadaşım az sabırlı ol internette problem war bekle az
  • quote:

Orjinalden alıntı: yardim pls ?

Gene patladı server :)

SABREDİN BIRAZ SITEDE ACIKLAMA YAPTIM BAKIM VAR
    BU TARZ DURUMLARDA ONCE SITEYE BAKARSANIZ POST KALABALIĞINI ENGELLEMIŞ OLURUZ 7 SAYFA OLMUS
    5 SAYFASI GEREKSIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anqelus -- 29 Ocak 2008; 15:07:43 >
  • site açılmıyo ki
  • Site acılsaydı bakardık post kalabalıqı sitenin kapalı olmasndan kaynaklanıor işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB

site açılmıyo ki

Adamlara diorsun sen ne dion sabırsız . Az insan ol . Başkalarına dedigini kendin yap .Sabret elinde sonunda açılır!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB

site açılmıyo ki

Adamlara diorsun sen ne dion sabırsız . Az insan ol . Başkalarına dedigini kendin yap .Sabret elinde sonunda açılır!!!!!!!

zeki insan sitede açıklama yaotım dediği için site açılmıyo yazdım tabi sen anlamassın
  • KAVGAYI BIRAKIN MODEMİ AYARLADIM 1-2DK SNRA GIREBİLİRİNİZ
  • Eyw :)
  • Belli oluyor nasıl açıklama yaptığın site açılmıyorki Bu ne böle İnsan gibi yassana Ark. site açılmıyor der insan hemen öle site açılmıyorki bu ne ya
  • Artık chatLaq offLine
  • Niye yav o kadar guild kurduk
  • Edit:Kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 29 Ocak 2008; 21:23:16 >
  • edit : bende cvbı kaldırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anqelus -- 29 Ocak 2008; 21:23:42 >
  • oyuna giriyor mu şuan ????
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.