Şimdi Ara

Anqelus-Mu [trkmu ile birleşiyoruz] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
0
Favori
16.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni uye oldum siteye girebilio ama oyuna giremıom:( bole yazıyo ki

Anqelus-Mu [trkmu ile birleşiyoruz]
  • YENİ ÜYELİK AL VE BİLGİLERİNİ DOĞRU GİR
  • kardesim hayırlı olsun ben eski muculardanım bıraktım simdi ama oynancak bi server olmus bi goz attım
    ama k.bakma kasmıcam yeminliyim

Seni kutluyorum adam gibi bi server kurmusun. Umarım serverinin devamı olur.
    tüm oynayanlara ii kasmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastusta -- 1 Şubat 2008; 16:26:46 >
  • çok teşekkür ederim
  • EweT BEyler Oyun Gusel di GerckteNN Bnm De Artk Bi Amacim kalmdi oyunda :) 250 Res e Ulastimm Artk birss Dinleneyim Tatil yapym :) Angelus-mu daki Butun Arkdslrima ii Kasmalar Diler Bole Gusel oyunlarin Dewamini Da Gormek isTeriZZ Yaz a Gorusmek uzere !! Bni UnutMayiN ;) => ForgottoN
  • quote:

Orjinalden alıntı: -DarkSlayeR-

EweT BEyler Oyun Gusel di GerckteNN Bnm De Artk Bi Amacim kalmdi oyunda :) 250 Res e Ulastimm Artk birss Dinleneyim Tatil yapym :) Angelus-mu daki Butun Arkdslrima ii Kasmalar Diler Bole Gusel oyunlarin Dewamini Da Gormek isTeriZZ Yaz a Gorusmek uzere !! Bni UnutMayiN ;) => ForgottoN

Seni tebrik ederim
    Bende yarın inş. 250 olacağım şu an 179 resim .Ama elf çok zor kasılıyor.Oyuna girebilen varmı? acaba. Ben giremiyorumda

Birde yeni gelenler varsa bekleriz .LwL ve items yardımı yaparım .Ama izin verinde 250 i atam

• server güzelde çok kolay şuan 81k boş point war eğer res pointleri 500 e inerse ve exp düşerse gerçekten güzel server olur anqelus eğer bu söylediklerimi dikkate alırsan sevinirim yoksa oyunun bir anlamı kalmaz biz zaten full olcaz ne yapalım sonra 110 resde full point oluyoz zaten kasmamın anlamı yoq
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB

server güzelde çok kolay şuan 81k boş point war eğer res pointleri 500 e inerse ve exp düşerse gerçekten güzel server olur anqelus eğer bu söylediklerimi dikkate alırsan sevinirim yoksa oyunun bir anlamı kalmaz biz zaten full olcaz ne yapalım sonra 110 resde full point oluyoz zaten kasmamın anlamı yoq

Sana Katılıyorum arkadaş Eyer Exp Biraz Daha Düşerse İyi Olur Adminim.Exp 3500 le 2000 hatta 750 e düşsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

quote:

server güzelde çok kolay şuan 81k boş point war eğer res pointleri 500 e inerse ve exp düşerse gerçekten güzel server olur anqelus eğer bu söylediklerimi dikkate alırsan sevinirim yoksa oyunun bir anlamı kalmaz biz zaten full olcaz ne yapalım sonra 110 resde full point oluyoz zaten kasmamın anlamı yoq

Sana Katılıyorum arkadaş Eyer Exp Biraz Daha Düşerse İyi Olur Adminim.Exp 3500 le 2000 hatta 750 e düşsün

Önce Kasın Sora Exp yi Düşürtün..Ne AkıLLısınızDaha önce Düşünemediniz Mi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

quote:

sen eziqsen ben napam kasmayı bilcen item dilenmekle paty istemekle olmuyo sabah giriom oyuna akşama kadar dileniyonuz

• quote:

quote:

quote:

Senin Nick Ne sölermisin bi ?.Biz sabah akşam kasıyoruz .Gİt Ranking e baqta gel insan bi aaraştırma yapar

• Orjinalden alıntı: Jr_Tito

Senin Nick Ne sölermisin bi ?.Biz sabah akşam kasıyoruz .Gİt Ranking e baqta gel insan bi aaraştırma yapar

ben sana mı dedim ugur a dedim onun yazısına ii bak

benim lafım buna

• 27 res kasmis bebe
  • Slayer_BBB 27 Res Diyorsun Exp 500 Sen Dene Bakalim Birde Yapabiliyormusun.

Bide Ugur Felsefe Yapma Bana=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKekeo -- 2 Şubat 2008; 0:12:31 >

• quote:

27 res kasmis bebe

Server AçıLaLı Daha 3-5 gün oLdu ve exp 500..
    Sen ßu işi ßiLsen Fun Serverda Kasmazdın
    Sen öyLe Char Görmemişindir Hayatında o Exp li ßi Serverda

ßebebeLik

• quote:

Orjinalden alıntı: ByKekeo

Slayer_BBB 27 Res Diyorsun Exp 500 Sen Dene Bakalim Birde Yapabiliyormusun.

Yok ya Adam 2 günde FuLLenince Hoşuna Gidiyo..Herkes FuLL Sen FuLL oLmuşun Ne önemi Var
    Neyse iş Fun Server Zor Server Tartışmasına Döndü..Herkezin Zevki FarkLıdır Ama AkıL var Mantık Var

ßu Arada Karekter Türü = Blade Knight ( ßk )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 2 Şubat 2008; 0:17:47 >

• quote:

quote:

Yok ya Adam 2 günde FuLLenince Hoşuna Gidiyo..Herkes FuLL Sen FuLL oLmuşun Ne önemi Var
    Neyse iş Fun Server Zor Server Tartışmasına Döndü..Herkezin Zevki FarkLıdır Ama AkıL var Mantık Var

sen orda kal ozaman bu server a gelip dilencilik yapma süpersin sen kas orda sizin gibiler yüzünden dilenci doldu server adam gibi kasamioz artik sürekli pm atıonuz

• Egur ii dinle .Ben bizmuda kastım 25 exp 1 ay galiba tam hatırlamıyorum 398 LwL Bk.Mu alaturka 400exp 132 res Sm.Bizmu 200exp 1haftada 2res sm .bi server vardı adını unuttum her ne ise exp si 200 idi 1 gunde 6res.Okul olmasa kasarız.Şimdi stres atıyoruz.Bu bizmuda 200exp dekini ben okul zmnı yaptım.Asıl sen sus 500 exp dede kasarım ne olcak
  • quote:

quote:

quote:

sen orda kal ozaman bu server a gelip dilencilik yapma süpersin sen kas orda sizin gibiler yüzünden dilenci doldu server adam gibi kasamioz artik sürekli pm atıonuz

oLum Sen ßeni AnLamıyosun Yada AnLamakta Güçlük Çekiyosun Kapesitenmi Yetmiyo ? ßen ßu Serverda Kasmıyorum Diyorum..Kasmadığım Servera GeLip NasıL DiLenciLik Yapayım ? PoLemik Yaratıp Post Kasmaya ÇaLışma..

• quote:

Egur ii dinle .Ben bizmuda kastım 25 exp 1 ay galiba tam hatırlamıyorum 398 LwL Bk.Mu alaturka 400exp 132 res Sm.Bizmu 200exp 1haftada 2res sm .bi server vardı adını unuttum her ne ise exp si 200 idi 1 gunde 6res.Okul olmasa kasarız.Şimdi stres atıyoruz.Bu bizmuda 200exp dekini ben okul zmnı yaptım.Asıl sen sus 500 exp dede kasarım ne olcak

GeL Kas ozman ßana GeLipde Kasmayı ßiLmiyosun DiLenciLik Yapıyosun Demeyin..Kasmadığım Serverda Dediğine ßakarmısın Şunun..ßende 35x turkishmu da 52 res attım (SM)oLdu Mu ?
    YatıLı okumasam Size Papuç ßırakmam Ya Neyse..TatiL GünLerimi DeğerLendiriyorum..500x normalde FazLa bile..KingMu yu YatıLı okuduğumdan bıraktım..Yoksa orda kasardım paşalar gibi..
    Ayrıca Mu-TeaM den oldukça Memnunum..
    Neyse Adamın konusunu Maaf Etmeyin Yeter..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.