Şimdi Ara

Anqelus-Mu [trkmu ile birleşiyoruz] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
0
Favori
16.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jr_tito arkadasımız gerekli açıklamayı yapmış bazı kişiler giremiyor clientle bende bunun için anasayfamda ipyi veriyorum onunla bağlanabiliyorsunuz...
  • yaklaşık olarak 3 sene veyatta daha uzun süre önce oynamıştım, Mu Online ı, tekrar bakmak istiyorum açıkcası can sıkıntısı zaman, oynadığım dönemlerde güzel zaman geçirmeme yarıyordu, bu servera üye oldum clienti indiriyorum şuan, umarım ortam güzeldir ve uzun vadeli bi server olur hep birlikte güzel zaman geçiririz...

çok resmi oldu sanki yazım =) iyi akşamlar ve eylenceler
  • yoo Ghibli benim sadece Yowu 2005 de almıstım biraz sacma geldigi icin yeni acc aldım NO ONYARGI ONUNE BAK,
  • quote:

Orjinalden alıntı: anqelus

quote:

Orjinalden alıntı: GhibLi

adminmisin nesin millete laf yetiştircegine işine gucune baksana

işim millete laf yetiştirmek+ snn Org.Special olduğun apacık ortada(1msj ve direk bu topice atilmis) kimin aklı başında belli oluyor ÇOCUK

Ya seninle urasmak icn fakemi yapcam ?? al yow gerekli aciklamayi yapmis kimin cocuk oldugu ortada yowunda dedigi gibi NO ONYARGI arkadasim

• quote:

Orjinalden alıntı: brightlance.an

yaklaşık olarak 3 sene veyatta daha uzun süre önce oynamıştım, Mu Online ı, tekrar bakmak istiyorum açıkcası can sıkıntısı zaman, oynadığım dönemlerde güzel zaman geçirmeme yarıyordu, bu servera üye oldum clienti indiriyorum şuan, umarım ortam güzeldir ve uzun vadeli bi server olur hep birlikte güzel zaman geçiririz...

çok resmi oldu sanki yazım =) iyi akşamlar ve eylenceler

tesekkur ederim :D neguzel herkes snn gibi olsa mutlu olcam olumsuzluklara takılmaktansa olumlu bişeyler yapmak dha iyi sanırım
  • CLIENT VE PATCH YENILENDI PROBLEMI OLAN ARKADASLAR TEKRAR INDIRSINLER

FULL CLİENT 120MB

PATCH 2MB
  • Tskler Anqelus Calısmalarına Deger İns Server Basarılı Olur Tskler
  • YAVAŞ YAVAŞ BUTUN PROBLEMLERİ ÇÖZÜYORUZ İNŞ YAKIN BİR ZAMANDA HİÇ PROBLEM KALMAYACAK
  • Angelus basrılrının dewamini Dilerim!!!! Yine Gusel bi Server Yapmssin Tebriklerr! 30 online i Gorebiliyor Server inş Daha da yukselirrr! ;) Giremedigim İçin Cok UzguNmm Girseydmm Yinee 1. olurdum Zate Emin ol => ForgottoN

Bi daa ki Server Daha da zor olsunn 1000 Exp de Kolay Bnce ! 250 exp yap bi da kini 1 hafta sonra bu serverdaaa kapanır maleseff
    HerkesE ii KasmalaRRR !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: -DarkSlayeR-

1 hafta sonra bu serverdaaa kapanır maleseff
    HerkesE ii KasmalaRRR !!!

çok iyim sersinya hevesimi kırıcan :)
  • selam bayaadır mu oynamıyordum bu server a bi gireyim bakalım nasıl
  • yaf dikkati mi çekti.Ara sıra siteye girip bakıom.Bu herotito(taygun) char delete mi oldu.

Taygun char gittiyse gel cabal kasak
  • forgotton, önceki serverın reslenmesine oy çoğunluğuyla karar verildi(teklif eden playerlardı) yoksa bnm öyle bir niyetim yoktu...

herotitonun char delete yeni char kasıor...
  • ya hocam serwer su anda nie kapalı bi sorun mu cıktı yoqsa.
  • anqelus, bi sorunmu var serverda yaklaşık bir saattir kapalıda
  • ya ewet serwer niye kapalı adam gibi bi serwer bulduk girip kasalım dedik o da kapalı cıktı
    acaba acılcak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RazzoR

ya ewet serwer niye kapalı adam gibi bi serwer bulduk girip kasalım dedik o da kapalı cıktı
    acaba acılcak mı?

büyük ihtimal acılır kardes cünkü dün gece 4 de kadar oynadım ben acıktı serwer.
  • RazzoR nick ne senin oyunda
  • nick yazmaya vaktim olmadı be kardesim cünkü daha account alamadım bile serwer kapalı.
  • Yeme beni RaZZoR Neyse hadi konuyu dağıtmayalım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.