kardesim adam seni ne diye yesin girememis oyuna onu soylüyo hemen de adamı yalancı yaptınız he.
ya hocam ben seni niye yiym ki saolasın kahvaltımı yaptım ayrıca niye yalan söyliyim ki giremedim girince gorusuruz.
elektrik kesintisi :D açtım serverı
quote:
Orjinalden alıntı: anqelus
elektrik kesintisi :D açtım serverı
off be hocam saolasın walla rahatladım.
sokakta çalışma vardı direklere bakım yapıolar galba bidaha gitmez inş
hayırlı olsun kardes
teşekkür ederim
40 onlineye ulaştık bugün :)
biras gec oldu ama hayirli olsun :D
saol :)
Hayirli olsun uzun ömürlü olsun exp iniz bol olsun:D
saol
sen voldemordu sevmeye devam et :D öldü o
angelus serverın hayırlı olsun +dedigin gibi woldemorttan kimseye hayır gelmez geberdi bi şu harry potterı olduremediler :DMu online çizgimden kaydım
o ölmez zaten :D:D neyse konu fazla daılmadan toplayalım
aa ole demeyin ecelile öldü :D abi server offline!
heey bu arada onbasi olmusum yemin ediorm ki erlere aci cektreceim:D:P
sadece 5dk kesildi hemen bişeyler yazmanıza gerek yok türkiyede yaşadığımızı unutmayın elktrik kesilir telefon kesilir vs. vs.
Arkadaslar Bugun Bırakmak Zorunda Kaldim Oyunu Ama Size Soliyorum Turkiye Genelinde En Zevkli Oyun Benden Demesi İsterseniz Kasin Zevkine Varın
Ne İsterseniz Var
* 3.Nesil Kanadınızı Kendiniz Yapiyorsunuz ! * Barlarda 1 Nesil Kanat var +9 full ozellik * Serverda Ne Kadar İtem Varsa +7 Yapılmıs Barlarda Var * Event Mi Sormayın Alası Var Örnk : Matamatik Soru+ Saklanbac +At Yarısı + Kosma Yarısı + Kelime Oyunu +5 kundun + soul eventi * Ödülümü 10 soul sadece 1 sorya ha :D * Neden Soul Derseniz Soul Dusme Oranı %10 gibi bisi ise yario * Lag % 0,00 * Admin Gm Bulunmaktadır * Kalitesi Fiyatında Yazıyo Bununda ! * Benden Denemeniz İcin Öneri |******** BEN OLMİCAM AMA :d:d HADİ NEYSE SİMDİDEN KOLAY GELE ARKADASLAR **********| |*******************SAYGILARLA TURKİYENİN MONARCH SYSTEM'İ :d*********************| |*********************************.:|MoNaRcH|:.*************************************|
Eet ark. Bende Artık Bırakıyorum Okullar Açılacak Derslere kendimi wermem lazım .Oyundaki herkeze başarılar ve hakan abimize tşk ederiz bize bu serveri sunduğu için.İlerki zmnlarda ona başarılar diliyorumServer İnş. ayakta kalır ve kalacağa benziyor