Şimdi Ara

Anqelus-Mu [trkmu ile birleşiyoruz] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
0
Favori
16.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınıf Arkadaşı Ha O Da GüzeL
    Not : Oyun AçıLdı Buyrunn
  • Bu arada oyuna nasıl giriyon senOyun açılmıyor,disconnect veriyor
  • Arkadaşlar siz nasıl giriyonuzBende "Haz sidodesconectado de Illuzone." yazıyor
  • arkadaşlar sabah saat 8den beri yoktum evde giderken serwer açıktı fakat ip deişmiş nezaman gittğni bilmiyorum şu an online server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anqelus -- 14 Şubat 2008; 21:32:18 >
  • Ya beyler bende çubuk dolduktan sonra anında,hemen "Hasz sido desconectado de Illuzone" yazıyorr

• Ne oldu????
  • oyun acik... buyrun...
  • virüs programı kullanıosan mu.dll yi sildirme o dosyayı virüs olarak algılıyor ondan dc verior
  • Gm alımı durduruldu mu acaba siteden kalkmışta ????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [KaLoNa] -- 14 Şubat 2008; 22:32:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anqelus

virüs programı kullanıosan mu.dll yi sildirme o dosyayı virüs olarak algılıyor ondan dc verior

Ewet Disconnet Sorununun Tek Nedeni mu.dll silinmesidin
    Kasper - Avast - Notron - Vb Virus Tarayıcılar Tojen Algılıyor Bunu
    Dikkat Virus Uyarısı Sizi Korkutmasın Zararsız
    Simdiden Tekrar Tskler GM Adayı Monacrh :D:D:D
  • Beyler bu mu.dll dosyası nerdeeDatanın içine attıgım dosyalarda değill.Norton kullanıyom ben antivirüs diyee.Ama kurdugum dosyada mu.dll diye bi dosya yokk
  • demekki silinmiş :D bidaha kur
  • Oyunu mu bi daha kurcamm
  • oyunun dosyalarını açtığın zaman main launcer vs. bunların bulunduğu ana dosyada oluyo mu.dll bi ara sen olmassa resim koyarım
  • Oyunu oynayabilmem için Launcheri indirmem gerekiyor mu?
  • sen başka bir clirnt mi kullanıyorsun normal oyunun kendi clientinde launcer bulunması lazım olmassa patch indir onun içinde mutlaka vardır launcer
  • http://www.hizliresim.com/2008/2/14/994.bmp burda mu.dll war bak sende de aynısı olması lazım
  • launcer indirmek şart deil
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.