pff slayer vistayı gördüm resimde cnm çekti sql vistada çalışmadığı için xp kurdum :( çok dandik gelior vistadan sonra hala alışamadım
İyi de beyler clienti indirdim bi de patchi indirdim ama alternatif clientten indirmedim clienti Angelus-Mu diye yeni bi dosya açtım program fileste görüntü budur:
Ben eskiden Fortress-Mu ve Dawn-Mu oynuyodum.Onları kurdugum dosyanın içine mi atcaktım bu programları dosyaları falan?(clienti patchi falan?)
Anqelus clienti halletim kasıyom sen yoksunAdminsin fazla gir oyuna
pff çok işim var çook gamemasteri event yapması için görewlendirdim günde 4-5 event yapacak size :D
gamemasterı oyunda çok görüyomda seni göremiyomGel canım oyuna
quote:
Orjinalden alıntı: Th€King
Ben eskiden Fortress-Mu ve Dawn-Mu oynuyodum.Onları kurdugum dosyanın içine mi atcaktım bu programları dosyaları falan?(clienti patchi falan?)
Arkadaşlar sorumu yanıtlar mısınız?Yiğit olmasa bu kadar uğraşmazdım bu oyuna Dawn-Mu'ya devam ederdimAma oyunda güzele benziyor
Patchi Onların İçine Attiğinda oLması İçin O cLientLerinde Season 3 oLması Gerekir Ama sen fuLL CLienti İndirmiştin Sanırım Ordan oLması Lazım Patchide Attinmi İçine
quote:
Orjinalden alıntı: anqelus
pff slayer vistayı gördüm resimde cnm çekti sql vistada çalışmadığı için xp kurdum :( çok dandik gelior vistadan sonra hala alışamadım
bende de aynı sorun wardı sever kuram dedim vista da çok sorun yaşarsın xp yükle dediler format atmak zor geldi o kadar şeyden sonra vazgeçtim
ark.Lar ben su an cLient'i indriorm cLienti İndirdiqten sora Ne YapamLıyım?? Yardım Edebilceq warmı Esqi Mu CuLar Beni Tanır we Yeniden BaşLicam ! Bu server quseL bi servere Benzio Yardım Ederseniz Başlarım
quote:
quote:
Arkadaşlar sorumu yanıtlar mısınız?Yiğit olmasa bu kadar uğraşmazdım bu oyuna Dawn-Mu'ya devam ederdimAma oyunda güzele benziyor
NEDEN BEN OLMASAM BU KADAR UĞRAŞMAZDIN SEN KENDİN ARAYIP EVİ ANNEM LERİ KIZDIRIN CA OLUYO YA ANNEMİM DIRDIRINI ÇEKEN BENİM SAYEN DE CEZA KESÇEKLER BİLGİSAYARIMA ARTI ARAYIP SEN İSTİYON YİĞİT NEDEN HİÇ AÇMIYON DİON SONRA BEN DE BAŞKA SERVERE BAŞLAYINCA SÖYLÜOM SEN DE İSTİON BANANE YAAA
quote:
Orjinalden alıntı: 10uR06
gamemasterı oyunda çok görüyomda seni göremiyomGel canım oyuna
GM LE KANKA OLDUK BE İKİ EZİG KASMAYA ÇALIŞIOZZ GEL SENDE ARTI SERVERDE CC YE GİR ME SORUNU VAR BİLETİ KOYMAMIŞ SIN DİO ARK LAR BAKTIM AMA GÖREMEDİM ONLADA BİR İLGİLEN SEN DİYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: Pessimistyle Rapper
ark.Lar ben su an cLient'i indriorm cLienti İndirdiqten sora Ne YapamLıyım?? Yardım Edebilceq warmı Esqi Mu CuLar Beni Tanır we Yeniden BaşLicam ! Bu server quseL bi servere Benzio Yardım Ederseniz Başlarım
Yardım etceq Kimse Yhoqmu??!
ne biçim client bu bea %70 oluo sorasını indirmio ??
quote:
Orjinalden alıntı: mu-yigit
quote:
quote:
NEDEN BEN OLMASAM BU KADAR UĞRAŞMAZDIN SEN KENDİN ARAYIP EVİ ANNEM LERİ KIZDIRIN CA OLUYO YA ANNEMİM DIRDIRINI ÇEKEN BENİM SAYEN DE CEZA KESÇEKLER BİLGİSAYARIMA ARTI ARAYIP SEN İSTİYON YİĞİT NEDEN HİÇ AÇMIYON DİON SONRA BEN DE BAŞKA SERVERE BAŞLAYINCA SÖYLÜOM SEN DE İSTİON BANANE YAAA
Yiğit sen bi servera başladım dediğin zaman beraber oynamak için ben de istiyom.Beraber oynayalım diye.Bu arada sorumu bi cevaplayınn..Ben clienti mi indircem tekrar?
quote:
quote:
Yardım etceq Kimse Yhoqmu??!
cLienti İndirdikten Sonra Direk Girmen Gerekiyo Ama oLmazsa Patchide İndir At İçine ÖyLe Dene @Th€King;cLienti Tekrar İndirmene Gerek Yok Yukarda Mu.dll'nin Linkini Vermis Arkadas Onu İndir At cLientin İçine oLması Lazim...oLmazsa da SiL Winrardan Cikardigin Dosyalari Tekrar Cikart ÖyLe Dene
saoL kardes su an king mu nun clientini indiriom bunun clienti 2 kere denedim %70 oluo sora indirmio.. kingmu clientin içine patchi atıp qirecem..
Tamam Dene BakaLım İnşaLLah oLur
quote:
saoL kardes su an king mu nun clientini indiriom bunun clienti 2 kere denedim %70 oluo sora indirmio.. kingmu clientin içine patchi atıp qirecem..
oluyo merak etme bende kingmu client kullanıyom daha önce burada werdiğim clientte kingmu ydu zaten