Anqelus lüütfenn kimse yok lorenciada falan herkes arenadaymış.Server1 Lorenciaya gelip beni kasar mısınn??Kimse yok kasamıyommParam da yok
Hadi yavv biri server1 lorenciadaki bara gelsin lüütfenn
herkes nasıl kastıysa sende öle kasabilirsin lorende spot dolu
İyi de başkalarini kasıyorsunuz bana gelince neden böyle?
haydaa nerden çıkarıonuz böle şeyleri saçma sapan konuşma fun serverdayken yardımcı oluodum ama resden snra kimseyi kasmadım
Yiğiti hepiniz tanıyorsunuz sanırım.Ben yiğitin sınıf arkadaşıyım.telefon ettim ona gel beraber kasalım dedim.yükliyim oyunu dedim.o da bana beni admin mi gm mi ne kasıyo dedi.kendi söyledi bana
eskiden az resli adamları kasıodu ama res ten sonra kastığını hiç görmedim ben
anqelus ne zaman okursun başvuruları ?????
Yiğiti ben dün akşam aradım!!
fun serverdayken kasıodum... bilip bilmeden yazı yazma
Arkadaşım ben yiğiti dün aradım ve bana beni admin mi gm mi ne kasıyo dedi.işin özü buudr ben bunu demeye çalışıyom sizee!!
ben 5 gündür oyuna girmiyorm ... gm kasıosa bilemem ama oda nekadar kasabilise artık 2-3 resi var daha
GM başkalarını kasıyosa bizi de kascak o zaman.Ben gmye kasmasini istiyom o bana herkes nasıl kasıyosa öyle kas diyo.Başkalarını kastıkları gibi seni de kasalım demiyo
off neden bütün problem playerla beni buluo git gm e söle ozaman post kirliliği yapmaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: anqelus
off neden bütün problem playerla beni buluo git gm e söle ozaman post kirliliği yapmaaaa
gm yap beni hemen banlarım oyundan
sen unut gmliği öle her kıızdığına ban atılırmı...
quote:
Orjinalden alıntı: anqelus
sen unut gmliği öle her kıızdığına ban atılırmı...
sen istion die dedim ben yoksa event yapmak war ban yok ya
Olum onur sorun yapıp durma sen söyle bana ben gelip ksam seni hem Gm yi dun den beri görmüom sadece 3 lvl kastı o beni ben ya kendim kasarım ya da guild dekiler beni kasar sorun çıkarmaa
Angelus Abi Sen bir servere girip cc biletini hallet