herkeze iyi akşamlar fakat bir sey dikkatımı çekti. bu servere yenı basladım fakat sureklı oyuna gırdıkten 5-6 dakka sonra dc veriyor. sitede gidiyor bundan kimse bahsetmemiş. bendemı sorun var yoksa serverde mi?
sürekli alıyorsan problem sendedir
arada bi ttnetten kaynaklanan ip deişiklikleri fln oluyor sürekli deil...
o zaman sizde sorun var kardes bu akşam baya oldu baska bır servere gırdım problem hıc olmadı. bu sorunu haledersenız ıyı olur aksı halde umduğunuzu bulamassınız . aslında gayet guzel gözukuyor emeklerınıze yazık olmasın.
neden bizde sorun olsunki ilk senden duydum böle bişi
+umduğum bişey yok oynamak isteyen buyursun gelsin
istersen oynayan playerlere sor bakalım buradan . baska serverlerde gırdım hiç bole bir sorun olmadı ona ıstınaden soledım. sorun varsa hallet karar senın bırader server sahıbı sensın.
tok sorun fln millet saatlerce oynuo
ok oynamaya devam size ıyı kasmalar
Oyun dc verdi gitti yaa
bakım var bikaç dk snra online
anqelus sen beni gm yapgüzel gm olur benden oyundan çıkmam artık 5 tane event her gün.bide ayrıyetten soul bulursam kasarken onunlada event yaparım.Server super olurYapan mı?
birde staddaki dagınık spot için tşk ederim.
gm almıycam şu anki gmden memnunum zaten yeteri kadar online oluyor ve günde 3-4 event yapıyor..
stadium daki kötü spotlar deiştirilip dağınık spotlar eklendi - devias3 100 tane eli yeti eklendi
hepsini gördüm:D süper olmuş benide gm yapsan süper olur öbür gm ile iyi anlaşırız:D
servere nooLdu kapanmıss...
yok açık server şu anda oyundayım ben.
paneLde kapaLı !! oyunda ben qiremedim waLLa
sende bi hata olabilir!
sen paneLe qirdinmi??
patchı doru yaptınmı?
bugun saat 1den sora hiç yeni patch qeLdimi ben saat 1 e kadar oyundaydım..