Şimdi Ara

Ant-Man (2015) | Marvel (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
13
Favori
17.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam spider ile ilgili bir sey var mı diye çok dikkatli izlemedim ama olsaydı fark ederdim herhalde. Zaten yeni spiderman ve yönetmen seçildiğinde bu filmin çekimleri çoktan bitmişti olması mantıklı değil yani, ciwil war'a artık spiderman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgZodiac

quote:

Orijinalden alıntı: Nafile Filinta

Şimdi çıktım filmden idare ederdi çok büyük beklentim yoktu zaten yüksek beklentiyle giden üzülür açıkça söyleyeyim. Bu arada filmle spiderman ile ilgili bi şey yok sadece son sahnede
    falcon ve cap winter soldier'ı kolu bir makineye sıkışmış bir şekilde buluyor, cap tony bize yardım edemez tek başımızayız diyor falcon da ben bir adam biliyorum diyor. Böylelikle ciwil war'ın winter soldier etrafında gerçekleşeceği de kesinleşmiş oldu

Benim okuduklarıma göre spider-man ile ilgili birşeyler varmış.

Yok öyle bir şey.

• Merak ettim şimdi Onun o kolu nasıl makineye sıkışıyor arkadaş. Filme izlemedim sanırımda izlemicem en azından nete düşünce bakarım sinemada gerek yok. Okol olayına kırıldım yalnız.
  • Filme gittim tavsiye ederim

• Koskoca Spiderman cameosunu fark bile edemeyenin mi laflarını dinlicez

• quote:

http://geekyapar.com/konular/film/kurdeleyi-kesebiliriz-saniyoruz-marvel-sinematik-evreninde-ilk-defa-spider-manin-bahsi-gecti/

Geekyaparda yazanları mı güveniyorsunuz siz? Kaldı ki o sahne spider man'l olan anlaşma yapılmadan önce yazılmış, bu nette var. Sonuçta o gayet geniş anlamlı bir cümle sadece, daha fazlası değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

Koskoca Spiderman cameosunu fark bile edemeyenin mi laflarını dinlicez

Sana insalnarı eleştirmeden önce "cameo" ve "reference " arasındaki farkı öğrenmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

http://geekyapar.com/konular/film/kurdeleyi-kesebiliriz-saniyoruz-marvel-sinematik-evreninde-ilk-defa-spider-manin-bahsi-gecti/

Geekyaparda yazanları mı güveniyorsunuz siz? Kaldı ki o sahne spider man'l olan anlaşma yapılmadan önce yazılmış, bu nette var. Sonuçta o gayet geniş anlamlı bir cümle sadece, daha fazlası değil.

Bana Marvel'da "duvara tırmanabilen ve sallanabilen" karakterleri sayar mısın?

• quote:

quote:

quote:

Bana Marvel'da "duvara tırmanabilen ve sallanabilen" karakterleri sayar mısın?

Ben diyorum Ankara....

• Karınca adamı nasıl bir şey yapmışlar, açıkçası merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

Karınca adamı nasıl bir şey yapmışlar, açıkçası merak ediyorum.

Küçük bir şey yapmışlar.
  • metroid kullanıcısına yanıt
    Şu forumda insanlar doğruyu söylese bile muhalefet oluyorsun.
    Haksız çıkınca da insanlara hakaret etmeye başlıyorsun.
    Haksız olunca bir şey kaybetmezsin korkma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

Karınca adamı nasıl bir şey yapmışlar, açıkçası merak ediyorum.

Küçük bir şey yapmışlar.

Atom karınca gibi bir şey mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şu forumda insanlar doğruyu söylese bile muhalefet oluyorsun.
    Haksız çıkınca da insanlara hakaret etmeye başlıyorsun.
    Haksız olunca bir şey kaybetmezsin korkma.

Haksız olduğumu kim söyledi çocuğum? Kevin Feige'in malum cümleyle ilgili "That line was old, actually," he stated. "All that was meant to be very generic." şeklinde bir yorumu var , dahasını tartışmanın anlamı yok. Ayrıca seni mutlu edesekse "Bana Marvel'da "duvara tırmanabilen ve sallanabilen" karakterleri sayar mısın?" sorunumn cevabını da vereyim; Spider-Man, Spider-Woman, Silk, Spider-Girl, Venom, Carnage, Toxin, Kaine, Ben Reilly...
    Tatmin oldun mu?

• metroid kullanıcısına yanıt
    Cevabımı aldım ve tatmin oldum.Teşekkürler.

• Arkadaşlar filme mutlaka gidin çok eğlenceli başarılı bir film beklediğimden çok daha iyi çıktı.
    Hatta Age of Ultron'dan çok daha fazla keyif aldığımı söyleyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıldı bari? Civil War öncesi tanıyalım bakalım Ant-Man'i de... Ben de 2-3 güne giderim heralde
  • Atkadaşlar bir öğrenci olarak bu filme gidip gitmeme konusunda kararsızım, parasında değer mi, sinematik evrenden geri kalmak da istemiyorum ancak fazla bütçem yok.
  • Filmde toplasan 15dk aksiyon yok komedi unsurları daha çok var. Trailer ını izleyip en çok gülünecek sahnelere gülemiyorsunuz. Onun dışında çizgi romanlara ve marvel karakterlerine ilginiz var ise izlenebilir. 8/10 puanını bence hak etmiyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.